0 oy
160 göst.
Aile kategorisinde (141 puan) tarafından
Kızlar içime dert olanlar var adlında bu soruyu tam olarak nasıl sorabilirim bilmiyorum ama bir kaç olay üzerinden anlatayım 

Ben evlendiğinde beri eşimin ailesi tarafından baya eziklenmiştim belki bana öyle gelmişti belki de gerçekten öyle ..

Evlendigim gün anne oğul gibi bir laf duydum .

Bir kaç gün sonra gorumceler bendeyken bulaşık m. Açılacaktı daha sıcaktı açayım dedim gorumceler işte sicakken açmak yüze zarar veriyormus yaşlanmaya neden oluyormuş birbirlerine kas göz yapıp gulmeler. 

Evlenmeden önce bir gorumceme gittiğimde beni arkadaşıyla tanıştırdı işte yaşımı söyledi öyle durmuyor demi filan dedi ..

Kaynanamla ilk tanistigimda burnun aynı babaanne benziyor filan demişti.

Yine bunların köylü birisi bana eskiden çirkin şişko oldugumu evliliğin yaradığını filan söylemişti neyse yani surekli dış gorunusum hakkında bir şeyler ima ediyorlar gibiydi .

Hatta yine düğün günü evde toplanmistik halasının kızı gitti dağ gibi oğlan diye ağıt yakmksti :Ddd 

Yine görümcem ve amcasının kızı çocuklarını kullanarak işte sence yengen kaç yaşında duruyor filan 

Başka bir günde yine iki görümcem çocuklarına ortamda sadece biz varken en yaşlı kim duruyor filan demişti 

Kızlar ben bunların hepsini sineye çektim ancak bunlara üzülüp ağladım okadar ağladım ki göz altlarim çöktü sonunda yeter dedim est. Gittim göz altlarim yaptiracaktim takılan altınlarla est. Burnumun eğik olduğunu bir tarafının filan tamamen kapalı olduğunu söyledi neyse ameliyat oldum şimdi bu sevimsizlerin bir çoğu kaynanam mesela köye gittik yüzüme bakıp bebek gibisin çok güzelsin filan dedi okadar sinirim bozuldu ki.

Görümcem beni ilk gördüğünde kardeşimin arkadaşı sanmış bir anda ugramistik haberi yoktu şimdi oraları geçeyim ..

O gorumcemin arkadaşı şimdi yeni gelin gibi olmuşsun çıtır olmuşsun filan dedi ben bunlara sadece gülüyorum aslında bir yandan çok hoşuma gidiyor ancak onlara okadar **** oluyorum ki pis şekilciler :)) 

Ya ben hiç sevmiyom bunları hep aklımda bunlar dönüyor anlatamadigim sadece görünüş olarak olmayan şeyler de var yaşanan ancak bunlarla bir arada olmak zorundayım az veya çok okadar zoruma gidiyor ki bu durum ve geceleri bazen yaşadığım olaylar aklıma geliyor sinirden uyuyamıyorum .

5 Cevaplar

0 oy
(92 puan) tarafından
Zaman aldıkça insan olgunlaşıyo sende artık kendinin farkına vardığın için neden sustum keşke ağızlarının payını verseydim düşüncesine girmişsin geçmiş gitmiş bence daha da kendine değer vermeyi dene çok ezildim artık ezen ol derim ben 
(141 puan) tarafından
İnan yapamıyorum kötü olmayi beceremiyorum hemde istemiyorum ama içten içe sinir oluyorum
-Reklam-
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Haaa hatırladım seni, bu konuyu görümcen ile konuşmuştun ve sana yanlış anladığını söylemişti galiba. Ayrıca övseler de sinir oluyorsun yerseler de. Güzel görünmek için estetik yaptırmadın mı? Neden iltifatlara da takılıyorsun? Acaba karşı tarafı sevmiyor olabilir misin? Her söyledikleri sana batıyor bence. 
(1,123 puan) tarafından
Doğrudur, ne yaşadığınızı siz bilirsiniz. Kendiniz için yapmanıza sevindim
(141 puan) tarafından
Dibe çekmişlerdi beni ben kendimi her halimle seviyordum ama duygusal olarak çökünce dışıma da yansıdı hani o kız gitmiş başka biri gelmişti bende iyi gelecekw
(141 puan) tarafından
İyi gelecekse neden olmasın dedim iyi de geldi ama şimdi böyle yalaklik güzel sözler söylüyorlar iyice deli oluyorum onlar için olsaydı inan işime gelirdi bende onlara yalakalık yapar daha da içli disli olurdum ama hiç istemiyorum yan yana gelmek
(1,123 puan) tarafından
Evet, önce kafanız rahat olacak sonra bu bedeninize yansıyacak. Bir de birçok insan tanıyorum güzel olmasalar bile kendilerini öyle değerli gösteriyorlar ki karşıdaki bile olum güzel olduğuna inanıyor artık
(1,123 puan) tarafından
Ben zaten güzeldim, sadece ufak dokunuşlar yaptım de :))
0 oy
(280 puan) tarafından
Ne kadar kalitesiz insanlarmış. İlk kez hepsini bir arada duymuş oldum. 
(141 puan) tarafından
Sürekli ozamanlar neyin icine düştüm nasıl insanlar içine düştüm d
(141 puan) tarafından
Sürekli ozamanlar neyin icine düştüm nasıl insanlar içine düştüm deyip dururdum kendime ..
Ya sadece neden ben bu durumu atlatamıyorum acaba hala gec
(141 puan) tarafından
Hala geceleri aklıma geliyor içimde bir sınır patlamasi yaşıyorum
(280 puan) tarafından
Zamanında gereken tepkiyi vermediğin için aşamazsın bu durumu. Bir iki kere ağızlarının payını verirsen rahatlarsın
0 oy
(772 puan) tarafından
Kocan seninle isteyerek evlendi değil mi? O beğenmediğiniz tipimle dağ gibi adamı evime direk yaptım, düşünün durun bakalım benim ne özelliğim varmış derdim. 
0 oy
(204 puan) tarafından
Senin tek hatan onlara cevap verememen. Yuz verirsen herkes senin zayıf noktayla ugrasir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 197 göst.
0 oy
1 cevap 84 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (902 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 294 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,975 soru

12,101,999 cevap

36,418 kullanıcı