0 oy
170 göst.
Moda kategorisinde (434 puan) tarafından

Arkadaşlar merhaba Çocuğuma tuvalet eğitimi veriyorum Şimdi ben bunu Bizim evdeki klozete oturtmak istiyorum pazardan bir tane klozetin üstüne koyabileceğim bir halka gibi bir şey aldım ama klozetimizin oturduğumuz kısmı uymadı geldim Sizler Hani Çocuğunuzu Tuvalete nasıl götürüyorsunuz klozete nasıl poposuz sığıyor Sonuçta Çocukların po.posu küçük klozetlerin oturduğumuz yer bayağıkullanıyorsunuz Po.posu içine düşer Siz klozet oturulan kısma çocuğunun po.posu

image

sığması için nasıl bir şey aldınız ne kullanıyorsunuz umarım anlatabilmişimdir yardımcı olabilir misiniz böyle bir şey buldum ama bu da çok pahalı duruyor sizler ne kullanıyorsunuz

6 Cevaplar

0 oy
(1,870 puan) tarafından

image

Ben direk bundan aldım çok kolay oldu Eğitim sürecimiz

(1,870 puan) tarafından
Anladım ☺ yazılı sınav nasıldı.  Çok zor muydu:)
(6,947 puan) tarafından
O kolaydı bence canım 82 aldım ☺️
(1,870 puan) tarafından
Ay hadi darısı bana inşallahh. Çok teşekkür ettim canım bilgilerin için☺
(6,947 puan) tarafından
Rica ederim verdikleri kitaba çalış canım ordaki sorulardan çıktı bende birde uygulama indir soru çöz geçersin
(1,870 puan) tarafından
Bayan kitaba fazla bakma dedi orası fazla detatmış. Kolay ehliyet diye bi uygulama var ona calış dedi indirdim. Bide kendim ehliyet sinav soruları 2024 diye cıkmış sorular uygulamasını indirdim.
-Reklam-
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Yanlardan el tutma yeri olan bir oturak var ondan al 
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Bizde bu tarz aparat var direkt klozete monte etti eşim. Diğer türlü sürekli lazimlik temizliklemekle ya da aparatı kaldırıp indirmekle ugrasiliyor. Burda bir hirdavattan 200 liraya almıştı 
(2,169 puan) tarafından
Aldığınız şeyin adı neydi tam olarak bizde hâlâ lazımlik kullanıyoruz da zor oluyor
(1,983 puan) tarafından
Çocuk klozet adaptörü diye geçiyor
0 oy
(5,965 puan) tarafından
Geçen gün şoka gelmsiti 100 TL ablam saolsun almıştı kızım kendisi bırakıyor üstüne çişini yapyor ama kakasını halen küçük lazimliga yapyor dyor orda korkuyorum yapsa yapar aslnda ama poposu içine grmiyor yani drek kendisi bırakıyor yapyor
0 oy
(19,504 puan) tarafından

Trendyoldan kendisine sectirdim. Severek oturdu. Kendi uygun gorduklerimi favorilere ekledim. O içlerinden beğendiği birini seçti. 

image

Buydu bizimki 
(2,169 puan) tarafından
Merhaba bu nasıl kullanılıyor kendi kullandığımız klozetin üstüne mi takıyoruz
0 oy
(13,050 puan) tarafından
Bunun benzeri var bizde kapaksız

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 125 göst.
0 oy
1 cevap 67 göst.
20 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birerkekannesiii (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 452 göst.
15 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.
14 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,133 puan) tarafından soruldu

408,431 soru

12,271,512 cevap

37,604 kullanıcı

Kategoriler

...