+1 oy
781 göst.
Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından
Dün evleri tamamiyle ayırdık oğlumun babası ile insanın ne hayallerle dizdiği evinin kendi elleriyle toparlaması kadar zor bir durum yokmuş rabbim kimseye yaşatmasın.Sorum şu kızlar bu durumda olup geri dönen oldu mu ben büyük konuşmak istemiyorum ama asla  artık iki  dünya bir araya gelse de biz bittik ben dün tüm acılarımı, gözyaşlarımı,onu , anılarımı o eve gömdüysem herşeyin üstesinden gelebileceğimden eminim 

12 Cevaplar

+2 oy
(18,593 puan) tarafından
Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı diyorum seviyor olsanız düzeltmeye isteğiniz olsa geri adım atılırdı. Ben severek ayrılmaya pek inanmıyorum çünkü bir taraf gözden çıkarmış ki bitmiş o ilişki. 
(36 puan) tarafından
Aynen öyle dönüşü olmuyor
-Reklam-
0 oy
(2,709 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım,  Rabbim sana daha güzel günler yaşatsın geçmişi geçmişte kalsın , bundan sonraki hayatın güzelliklerle geçsin ❤️
(36 puan) tarafından
Amin etkisinden çıkamıyorum ama toparlanmak zorundayım benim bir evladım var
(2,709 puan) tarafından
Zamanla canım herşey bir anda olacak diye bişey yok ki , gerekirse destek al ama zaman herşeyin ilacı emin ol , evladın için güçlü ol ama ben her Zaman şunu derim mükemmel olmak zorunda değiliz yıkılabiliriz önemli olan tekrar kalkmayı istemek sende kalkacaksin inşallah
(36 puan) tarafından
Kalkacağım güçlü olmak zorundayım çünkü
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Bilemedim canim ya hakkında hayırlısı...
(36 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(2,126 puan) tarafından
10 gün sonra barıştık içinde ufacık bir şey kaldıysa olabiliyo ama yoksa asla arkana bile bakma
(2,126 puan) tarafından
Evet cnm ama çocuklar için her şeyi buyutmemeye calisiyorum ama eşimde evimizde çok iyi hediyeler suprizler yapan birisi bana yemek hazırlar kahvalati hazirlar içinden gelirse ama ailesi kötü sevmiyorum daha yeni ev aldık ona bile sevinmedim ailesine yakınız diye
(36 puan) tarafından
Önemli olan eşin gerisi mühim değil
(2,126 puan) tarafından
Evet cnm doğru önceden şiddet çok oluyordu son bir kaç haftadır şükür öyle şeyler olmadı kavga edince galiba çok hakaret ediyorum yaşadığımız önceki şeyleri yüzüne vuruyorum onu yapmayı bıraktım artık saldım
(36 puan) tarafından
Rabbim huzurunuzu arttırsın inşallah canım kötüden korusun
(2,126 puan) tarafından
Allah razı olsun cümlemizi cnm
0 oy
(934 puan) tarafından
Ben oyleyaptim ne yaptı etti geri getirdi.cok zor gunler geçirdim geldikten sonra 
(36 puan) tarafından
Evini dağıtmış mıydın peki?
(934 puan) tarafından
Evet esyalari götürdüm uzaklaştırma aldım sikayette bulundum dava açtım.annemgile gittim.ama benim eşim daha iyi olmuştum döndüğümd biseylerun degerini daha iyi biliyordu artık.ama huy degismeZ artar gider değişim beklememek lazım.cocuklarim oldu onlqra deger bicilemez
(36 puan) tarafından
Geri dönmeni o istedi yani senden
(934 puan) tarafından
Evet perisanimoldum bittim yandım tutustum ayaklari annemin de bunlara kanmasi beni ist memesi gelmemin sebebiydi.duygularımla oynadı çünkü yüzde yüz kusurluydu davada kipirdayacak durumda değildi kapana sıkısmisti iyice herşeyi ortaya dökülmüştü.geldikten sonra aile olmanın kiymetini anlamış olsa da bu defa da ailesiyle büyük problemler yaşandı ailesinden hem kopamadi ailesi bana cephe aldı ceremesini ben çektim.simdi iki çocuğum var.adam kendine geldi bu dönemde kafasını topladı berbat bı haldeydi iyi ki de gelmisim demem için gelmeseydim hayatım nasıl olurdu bilemeyeceğim için yorum uapamam .ama Allah'a sığınıp çıktım yola niyetim hep iyiydi durusttu benim.beni isteyen ihtiyacı olan birini yarı yolda birakmayim diye düşündüm hep ne kadar bana zulm etmiş olsa da.gidip geldikten sonrasi cokdaha zor.
(36 puan) tarafından
Pişman mısın geldiğin için değil misin canım yani tam olarak anlamadım
(934 puan) tarafından
Pişman değilim çünkü ailem ozellikle annem bana çok kötü davraniyordu eğer kalsaydım beni çok uzecekti benimle sürekli didisip duracakti psikolojisi bozulmuştu kadının ben ayrilip geldim diye.simdi esim ve ailesinin yaptıklarını takmıyorum kfamda herkes bitti .iki de pırıl pırıl çocuğum oldu kimse de umrumda degil onlar herseyim oldu tek derdim onlar.geri gelmemek iş bulup şehir disina çıkmak için çok uğraşmistım ama atama olmyinca çaresiz kalip geri gelmiştim.beni çıkmaza sokan buraya tekrar getiren ustune iki cocuk veren allah.istihare ye yatın kararsizsaniz biseylere rabbimden hayirlisini kalbinize ilham etmesini dileyin çok faydasi olacaktır.sonunda karşımıza çıkan herşey imtihan elimizden geleni yaptiktan sonra Allah'tan gelene raziyiz
(36 puan) tarafından
Ne kadar bir süre ayrı kaldınız peki
(934 puan) tarafından
9 ay ayri kaldik o ailesinde ben kendi ailemde kaldim
(36 puan) tarafından
Hiç düşündün mü yokluğum da bana sadık kaldı mı diye
(934 puan) tarafından
Sadık kalmamistir kesinlikle
(36 puan) tarafından
Nasıl kabul edebildin peki dava açılmadı mi
(934 puan) tarafından
Aldatmaya dair bişey görmedim  ama bı ilişki yürütecek idare  edecek ugrasacak karakterde bı insan değil günü birlik gitmiştir belki.bunalima girmişti ayrildgimiz icin annesine ağlıyordu onu istiyorum diye annesi cokgeldi annemlere buseni istiyor diye gelmeyeceğimi anlayinca oğluyla starbuks a gidiyordu zorla gotururmus orda birini bulsundye eşim anltiyor sanki ben istesem bulamam znnediyor ddi. biz de sürekli konuşuyorduk bana hep geldiyordu da benkorkuyordum dva devam ediyordu iki durusmaoldu gitmedim avuktim gitti sonuncuy a gidip iptal ettim.eve ilkgeldigimde ikinci gün markete gidiyorum diyerek gerikactim yapamiycam diyecunku isinamadim.bi kaç ay sonra kararli bisekilde geldim getirdi beniama onunla iliskiyegirerken midem bulanıyordu kusuyordm.cok zordu herşey.en cokdaailesi beni mahvetti.simdj çok daha iyi herşey yolunda diyebilirim norml bı aile gibi olduk syilir.
(36 puan) tarafından
Ben artık kavuşmamız mahşere kaldı gibi hissediyorum
(934 puan) tarafından
İleriye bak boşver kendini gelistir bitmesine izin vermezdi çok isteyen
(36 puan) tarafından
Haklısın canım evet
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Sana sunu diyeyim canim. Amcamin kizi bosandi. İki cocuguyla baba evindeydi. Eski kocasi sirf nafaka vermemek icin sigortasiz calisti. Bi alt sokakta abisini yegenlerini gormeye geliyo kendi cocuklarini gormeye gelmiyo derdi kuzenim. Oyle bi durumdalardi bu daha benim bildiklerim. Lakin 15 sene sonra cocularin israriyla yeniden evlendiler. İkisi de evlenmemisti. Nasipse Allah yazdiysa olur bazi seyler insanın agzi dili baglanir. Rabbim gonlune ferahlik versin islerini kolaylastirsin guzel yazilar yazsin
(36 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Sebebin ne olduğu bu kararın hangi şartlarda alındığı çok önemli bu hayatta olmaz diye bişey yok hepimiz kendimizi asla dediğimiz herşeyin başrolünde bulabiliriz o yüzden büyük konuşmamk gerek bence acıdan böyle laflar ediyor olabilirsin kendine zaman ver sular durulsun mevlam neyler neylerse güzel eyler
(36 puan) tarafından
Bir anda çok zor şeyler yaşamak zorunda kaldım ben ölmeden diri diri tüm hayatımı, anılarımı, sevdiğimi gömdüm oraya
(4,224 puan) tarafından
Canım öyle diyosun ama bence sen pek ayrılmak istemiyor gibisin daha önce de böyle bi post açmışsın inşallah Allah sonunuzu hayır etsin
(36 puan) tarafından
Yaşadığım şeyler aklıma geldikçe sevgim nefrete dönüşmeye başladı
(4,224 puan) tarafından
Nefret de bir duygu malesef hemde duyguların en güçlüsü ne zaman ki umudun biterse hislerin tüketirse o zaman bu iş biter bacım
(36 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Tek diyeceğim Allah yolunu,bahtını açık etsin kardeşim
(36 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(4,620 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun inşallah 

(36 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(51,939 puan) tarafından
arkadasim ayrildi sonra barıştı üçüncü cocugu oldu hakkinizda hayirlisi olsun inşallah 
(36 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından
Beni gorumcem boşandı sonra ne bir anda bir baktık tekrar birleştiler ama onların durumu çok farkliydi. 

Ama şöyle ki gorumcem boşanma davası ertelendi diye 2 gün eve gelmedi ağlamaktan 
(36 puan) tarafından
O derece bitirmişti yani
tarafından
Evet  o dereceydi diyorum ya avmnin mescidinde uyumustu gelmedi eve
(36 puan) tarafından
Hayırlısı işte rabbim neyi emrederse
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Eşyalara bir anlam yukleme ihtiyacın olanları kullan.Ve hayatın getirdiklerini razilik ile kabullen ve önüne bak gerisini bosver.Kendin için mücadelen bundan sonra yeni bir yolun var ,belki biraz yoracak ama inan zamanla kolaylaşacak.

Geri döner mi kısmı icin hayatımda bir örnek var teyzem yurt dışına gelin gitti ,3 aylik kız  bebek ile kaçarak 22 yaşında geri geldi.

Yeni bir hayat kurdu ise girdi isinde yükseldi.

Ve kızının okula başladığı sene 7 yilsonra eşi ile hiç görusmediler Hatta eniştem birnevlilik daha yaptı ama kağıt üstünde kalmış:) 7 yıl sonra baristilar tekrar yurt dışına gittiler.2 oğlu oldu hatta biri dün 26 yaşında dün nişanlandı;))

Hayatın nerde ne zaman neleri getireceği belli olmaz.Ama aklında hiç barışmak vs yoktu.

Sende şimdiden bunları düşünme düşünmen gereken önüne bakmak ve yeni hayatına oyun hamuru ile oynar gibi şekil vermek gerisini akışa birak

Allah kolaylık versin...
(36 puan) tarafından
AMİN inşallah çok haklısın artık geçmiş yok gelecek var

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 325 göst.
+1 oy
4 cevap 119 göst.
+1 oy
10 cevap 142 göst.

411,511 soru

12,388,041 cevap