0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (881 puan) tarafından

İyi geceler uyumamış anneler :) sizin çocuklar da benim oğlan gibi kıpır kıpır mı uyuyor bendeki mi öyle. 2 buçuk yaşında olacak hala uykuya geçerken yarım saat kıpırdanip duruyor. Sağa dön sola dön kalkıyor oturuyor geri yatıyor elleri dursa ayakları hareket ediyor. Akşam deprem oldu zaten kalbim ağzımda yanına uzanıyorum onu uyuturken deprem olsa hissetmezdim heralde. Sizinkiler de öyle mi yoksa sakince uyurlar mı? 

7 Cevaplar

0 oy
(2,418 puan) tarafından
Aynı anlattığın gibi canım hareket etmeyisinden anlarım uyuduğunu:)
(2,418 puan) tarafından
Ahahah aynen canım hepsi uyumamak için verdikleri mücadele:) benimki yatağı açarken hayır açma uyumak istemiyorum der :)
(881 puan) tarafından
Al işte :)  biz de yeni baza yaptırdık 2 3 gündür gidip gidip uyumak istiyorum diyor heves ediyor yatağa bir giriyoruz hiç aslı yok
(2,418 puan) tarafından
Ellerinden gelse uyumazlar zaten de neyse ki sızıp kalıyorlar istem dışı:))
(881 puan) tarafından
Aynen aynen :) yoksa ben de bıraksam sabaha kadar uyumaz
(2,418 puan) tarafından
Aynen benimkide öyle valla canım:)
-Reklam-
0 oy
(3,878 puan) tarafından
Tam tarif ettiğin gibi canim üstune takla atıyor, bazanın başlığına tırmanıyor :) en son kızıyorum öyle rahatlıyor :)
(881 puan) tarafından
Ya sorma biz de 1 haftadır baza aldık orda uyuyor park beşiğinde o kadar alışmış ki sabaha kadar bir uçtan bir uca dönerek uyumaya bunda biraz zorlanıyor etrafını yastıklarla kapatıyorum düşmesin diye :)
(3,878 puan) tarafından
Biz e bebekte yatak korumaligi aldık 1 senedir kullanıyoruz o sayede rahattım :) hahaha buyuk yatak hoşuna gitmiştir alışır zamanla
(881 puan) tarafından
Evet canım ben de gördüm alacam ondan şimdilik büyük çekyat yastıkları koyuyorum idare ediyoruz
(3,878 puan) tarafından
Kendini koruyorlar canim. Bende seneye cikaricam 4 yaşında olucak o zaman yine yastık koyarım önlem amacli
0 oy
(14,596 puan) tarafından

Bunu bende merak ediyorum böyle yatağa girdiği gibi 5 dk içinde uyuyan çocuk var mıdır :)

(881 puan) tarafından
5 dk içinde uyuyanı bırak kendi kendine gidip uyuyanı biliyorum :) o yüzden bazen diyorum benim oğlan niye böyle. Bir de 2. Geliyor artık uyku uyutmazlar bana
0 oy
(4,275 puan) tarafından

Kıpır kıpır olsa razıyım ağlama kirizine giriyor neden se benide çileden çıkarıyor 

(4,275 puan) tarafından
3 buçuk yaşında cnm
(881 puan) tarafından
Anladım aslınsa bayağı büyümüş düzeni olması lazım. O yaşta sanırım inatlaşma olayı falan oluyormuş o yüzden ağlıyordur Allah yardımcın olsun
(4,275 puan) tarafından
Amin amin inşallah Allah razı olsun 2 ay kadar annemde köyde kaldi beni hiç göremedi geçen hastaneye götürdüm dr uyursam annem yine gidecek korkusu var dedi çünkü evde uyuyordu eşim aldı köye götürdu uyandı ben yoktum tranva ne haltsa onu geçirmiş zamanla düzelecek dedi
(881 puan) tarafından
Ooyy yavrum benim ya inşallah bir an önce iyileşir unutur bunları. Bol bol ilgi sevgiyle iyileşir çocuklar merak etme atlatırsınız
(4,275 puan) tarafından
İnşallah cnm mümkün olduğunca uyanmasına yakın yanına uzanıyorum
0 oy
(1,846 puan) tarafından

Büyük kızım sakin uyur ama küçüğüm kipir kıpır yüz defa yerine koyarim en son sinir olup fokunmayacam uyuyacam derim anne yüreği ama kıyamıyorum sabitleyene kadar yatağına koyuyorum en son ben uyudugumda kafası eşimin gövdesinde ayakları ağzımın ortasında oluyor :D

(881 puan) tarafından
Biz yanımızda yatırmadık ta park beşiğine alışmış sanırım orda sabaha kadar döne döne uyuyordu  . Ama uyutana kadar da öyle olur mu çocuk ya ben yoruluyorum o hala anne kitap getir anne ee ee yap anne su çileden çıkıyorum :(
0 oy
(877 puan) tarafından
:D bir de benimki memede uyuyor düşün. Üstümde dolanıp duruyor bazen boğazıma yatıyor nefesim kesiliyor. Emerken sırt üstü yatmaya çalışıyor üstümde.. Bazen şap şap vuruyor.. 
(881 puan) tarafından
Abooo Allah yardımcın olsun seninki daha fenaymış kaç yaşında :) ben de hamileyim canım karnıma tekme gelecek diye şekilden şekle giriyorum onu uyuturken. sürekli uyarıp şimdiden kardeşine karşı da giciklansin istemiyorum
(877 puan) tarafından
16 aylık:) bildiğin üstümde yatıyor sıpa ya gerçi ben alıştırdım :D ay vurdukları zamanda acıtıyorlar valla hiç ellerinin ayarı yok ki tabi korkarsın. Tatlı dille söylesen yine gıcıklanır mı
(881 puan) tarafından
Tatlı dille söylüyorum zaten canım ama söyleyince inatla daha çok vuruyor. Normalde gelir karnımı açar sever öper ama yapma vurma dediğim zamanlar bilerek yapıyor maalesef. Seninki de küçükmüş daha ya ne tatlı oluyorlar emerken :)
(877 puan) tarafından
Geçmiş olsun şimdiden başlamış kıskançlık:) Allah yardımcın olsun. Sorma o kadar güzel ki nefes almaya korkuyorum bazen kalkacak diye:)
0 oy
(51,293 puan) tarafından
6 yasinda bir saat sabrettim bagirdim da uyudu
(881 puan) tarafından
Ayy Ayy nolacak hu çocukların hali
(51,293 puan) tarafından
ben cok cektim uykusundan gözlerini hiç kırpmadan sonuna kadar açıp dururdu hala oyle gece de gozleri açık dönüyor babasi kilikli yaninda ben yoksam kalkiyo
(881 puan) tarafından
Benimki de gece uyanınca direk bana seslenir saniyede yanında oluyorum. Ben de çok ektim uykusundan maalesef şu anki haline şükrediyorum en azından zor da olsa uyuyor diye
(51,293 puan) tarafından
yeni ayirdim zaten ama her gece geliyo

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 839 göst.
0 oy
5 cevap 132 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Lavanta... (245 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 158 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Eminebbk (112 puan) tarafından soruldu
0 oy