+1 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde (420 puan) tarafından
Kaynanam herşeye karışıyor uyutmama yedirmeme tuvalete alıştır bezden kurtar kaç defa söyledi artık bıktım her gün aynı şeyleri papağan gibi tekrarlıyor ne söyliyeceğimi bilmiyorum kızlar 

10 Cevaplar

+2 oy
(6,835 puan) tarafından
Ya yüzüne karşı üslubunu bozmadan çocuğumu büyütürken kimsenin müdahale etmesini istemiyorum diyeceksin ya da söylediklerini duymazdan geleceksin.
(420 puan) tarafından
Bunu kaç defa söyledim yine aynı hergün kendi bildiğini söylüyor ben birşey anlamadım kadın deli mi her gün aynı şeyler söylenmez ki
(4,121 puan) tarafından
Soylesen ne olacak. Haddini bilmeyen yine aynı yine ayni.
(6,835 puan) tarafından
Beraber mi yaşıyorsunuz ? Bence hiç takacağın bişey değil sen bildiğin gibi yap yada eşin söylesin annesine.
-Reklam-
+2 oy
(11,067 puan) tarafından
Annesi benim. Çocuğum için en iyisini ben bilirim nokta.
(420 puan) tarafından
İki tane bebeğim var ikisini de büyütüyorum güzel bir şekilde kadınin dili susmuyor ne yapacağimi şaşırdım
+2 oy
(4,121 puan) tarafından
Birlikte mi yaşıyorsunuz 
(420 puan) tarafından
aslında birlikte yaşadık 5 sene sonra evleri ayırdık eşimin işi annesine yakın  hep beni alıyor oraya götürüyor bebekleri özledi diye baya da kalmak zorunda bırakıyor beni ona söylüyorum annen hiç susmuyor herşeye karışıyor o yaşlı idare et diyor bana
(4,121 puan) tarafından
Otursun kendi anasini kendi idare etsin bakalim. Maşallah ceneleri hic yasli degil nedense
(686 puan) tarafından
Minemf çok haklı
(46 puan) tarafından
Aynı biz gibi evim ayri esyalarim faan ama kaynanamla kaliyorum oyle bimantiksizlik herseye karisir kalp kirmamak icin tamam anne diyorum esimede dedigim zamsn annesini cekemiyor oluyorum

Seninki en azindsn yasli idare et diyor
(4,121 puan) tarafından
Ay cekemiyorum diyeceksin ya. Kiz ben kendi anami babami cekemiyorum. Valla bazen kendime bile tahammülüm yok :) hayir bi de şöyle bi savunma var. İyiliginiz icin soyluyorum. Oldu kotulugume soyleseydin bi de. Kendince iyi bisey olunca her agizlarina geleni soyleyebileceklerini saniyolar. Dengesizler sürüsü.
+2 oy
(10,948 puan) tarafından
ben böyle yapıyorum, bunun böyle olmasını istiyorum, ben nr zaman istersem o zaman bezi bıraktırırım. ben ben ben bu tarz baskın cümleler kullan
(420 puan) tarafından
Çok kullandım böyle cümleler canım kadın hep kavgaya götürdü çok kavga ettim artık yoruldum
(10,948 puan) tarafından
o zaman cevap verme, he yaparım de yapma
+2 oy
(758 puan) tarafından
Birlikte mi yaşıyorsunuz? Eşin annesinden çok etkileniyor mu? Eğer ikisine de cevabın hayırsa he de geç. Bazı insanlar konuşmaktan anlamaz. Kendi bildiğini yap yine. Birine bile cevabın evetse uyarmak zorundasın. Var bir zamanı bezi bırakmanın de, ben böyle uygun görüyorum de, fikrin için teşekkür ederim değerlendireceğim de, sen babaanne olmanın tadını çıkart bırak böyle şeyleri ben düşüneyim de. 
(420 puan) tarafından
Diyorum canım babaanne gibi davranmıyor iki bebeğin annesi gibi davranıyor ben ne yaparsam karışıyor karışma desem kavga çıkarıyor
(758 puan) tarafından
Ay tam yolmalık. Çok dikleşmeden konuşmak lazım demek ki canım, biraz inada bindirmiş gibi o. Yapabiliyorsan tatlılıkla çözmeye çalışacaksın ya da kötü gelin olmayı göze alacaksın.
(420 puan) tarafından
Beni dinle beni dinle diye birşey ağzinda sürekli bu söz dinlemezsem kendi bildiğimi yaparsam bana zavallı diyor
(758 puan) tarafından
Yok bu kadınla uzlaşamazsın. Sen kötü gelin olacaksın üzgünüm. Bırak zavallı desin. Asıl zavallı kendisi ve gayet de farkında. Çocukların duyacak o kelimeyi tek sıkıntı o
(420 puan) tarafından
Beni istemedi hiç sevmedi ondan böyle davranıyor canım istiyor ki ben oğlunu bırakayım iki bebek ona kalsin
(758 puan) tarafından
Kız böyleleri insana fesatlık öğretir. Kocanla aranı bozma sakın he inadına iyi ol. Çocukların kaç yaşında
(420 puan) tarafından
İki buçuk yaşında ve 11aylik kızlarım var canım
(758 puan) tarafından
Biri zaten pek anlamaz da, diğeri tam inat döneminde. Aman sen yine bildiğini yap en azından tek zarar zavallı kelimesini öğrenmeleri olur
(420 puan) tarafından
Bugün büyük kızım babaanne deli dedi anne
(758 puan) tarafından
:D tövbe ya el kadar çocuk bile görüyor işte. Sen içini ferah tutmaya çalış. Bildiğini yap kocanla aran iyi olsun kadını da çok kışkırtma ki olay çıkartmasın. Bak kızın var senin arkanda:)
+2 oy
(697 puan) tarafından
Ben annesiyim ne zaman ne gerekli ben karar veririm teşekkür ederim hayatta basarilar diyeceksin 
+2 oy
(74 puan) tarafından
Ay yeminle ayni benmkisi dün kavga ettik cocuk uykuya daralmiş herşeyi bahane edip ağlıyor diyor cocuğa yetri kadar bakılmıyor beslenemiyor yiyip icemiyor uyuyamıyor ihtiyaclarını söyleyemiyor diyor eşime bnde dedim evet bn bakmiyorum deyip cocuğu uyutmaya götürdüm eşim arkamdan geldi eşime tavir yaptım oda annesine kızdı niye öyle diyon diye tam bni istemiyorsunız bi daha evinize gelmiyecem falan demeye başladı oda palavra yine geliyor. 
+2 oy
(7,433 puan) tarafından

Benimki de aynı en son herşeye karışma huzurumuzu bozuyorsun dedim yine karışıyor da önceki kadar değil açık açık söyle ben söyledim rahatladım ya da he de geç baktı dinlemiyorsun vazgeçer belki 

+2 oy
(686 puan) tarafından
Ne derse tersini yapardım asla yapmam dediklerini isterse gereklilik olsun üstüne karısma diye her gün söyle 
+1 oy
(578 puan) tarafından
Sana bir şey diyeyim mi babaannem 80 yaşında yengem oğlunu evlendirdi kaynana oldu. Bir baktım babaannem diyor yengeme şöyle pişir şöyle yap diye pilav yapımını anlatıyor. Dedim babaanne Allah aşkına kadın kaynana oldu daha ne kaynanalik mi yapıyorsun? Kaynanalik yapmiyormuş o.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 170 göst.
0 oy
5 cevap 99 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 279 göst.
0 oy
5 cevap 114 göst.

403,550 soru

12,090,302 cevap