0 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde (348 puan) tarafından
Selam herkese, 1 ay önce anksiyete teşhisi kondu ama hamile oldugum için ilaç veremem dedi, ilk defa duydum bu hastaliği psikolojim bozuldugunu hissediyodum ama tanı konacak kadar oldugunu düşünmüyordum nefes darlığı çekiyorum diye gitmediğim doktor yaptırmadığım test kalmadı temiz çıkıyodu en son anksiyete tanısı kondu internetten biraz okudum araştırdım, yaşayan varsa nedir nasıldır nasıl başa çıkıyosunuz bilgi verir misiniz lütfen...

2 Cevaplar

0 oy
(348 puan) tarafından
.............
-Reklam-
0 oy
(609 puan) tarafından
Hamilelikten öncede hamieliktede sonrasında da çok fazla yaşadım , hali hazırda yaşıyorum fakat azaldı čünkü hem psikoterapi hemde lustral kullanıyorum. Hamileyken nefes egzersizleri yapıyordum , yapabilseydim yürüyüşe çıkardım annem hastaydı ona baktığım için çıkamıyordum birde Allah ile konuşuyordum halimi ona anlatıyordum. Ne kadar zor olsada geçeceginj düsünüyordum .
(348 puan) tarafından
ilların etkisi oluyor mu ?
(609 puan) tarafından
Lustral hafif bir ilaç , banada hiç bir yan etki yapmadı, bebeğimi emzirdiğim için doktorum bu ilacı verdi. İstersen bir doktora görün her doktor ilaç vermiyor , benim çok sıkıntılarım oldu , iki hamilelik yaşadım üst üste birde hamileyken annemj kaybettim, doktor mecbur ilaç takviyesi yaptı. Birde psikoterapi nin çok faydasını gördüm, ayda bir gidiyorum düşüncelerime yön veriyor.
(348 puan) tarafından
Teşekkür ederim bende en kısa zamanda doktora gideceğim.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 221 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hello1234 (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 169 göst.
0 oy
6 cevap 98 göst.
0 oy
1 cevap 34 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu

408,407 soru