0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (338 puan) tarafından
Kızlar 11 aylık oğlum ayda bı kere hasta oluyor nerde üşüyor neden oluyor anlayamıyorum öksürüyor çok şuanda uykuda

5 Cevaplar

0 oy
(4,252 puan) tarafından
Bağışıklığı düşüktür canim, bunu doktora söyledin mi degerlerine baktı mi 
(338 puan) tarafından
Bağışıklık düşüklüğü düzelir mi canım tedaviyle soylemedim Çarşamba günü solicem
(4,252 puan) tarafından
Tabi ki evde ona et sulu çorbalar yap içine sarımsak ekle bol vitamin olur, değerleri düsükse takviye vitamin verir. Birde genetikde olabilir sen ve eşin cocukkken çok hastalaniyorsaniz size de benzemis olabilir.
-Reklam-
0 oy
(340 puan) tarafından
Her ay hasta oluyorsa bağışıklığı düşük olabilir çocuk doktoruna söylemediysen söyle o seni yönlendirir test yapılıyor 
0 oy
(2,542 puan) tarafından
Peki her ay hasta olduğunda tıkanıyor mu canım.  Hava ilaçları filan kullanıyor musun 
0 oy
(878 puan) tarafından
Valla benim kızımda hersy okuyordu aya düşmek diye bisi varmış nazardan ben 1 ipe düğüm atıyorsun herseferinde Felak nas okuyup suya batiriyorsun 300 tane o suyu içirip banyo yaptırıyorsun elhamdülillah ondan sonra duzeldi
(878 puan) tarafından
Bütün testleri yaptık bağışıklığı kötü hastalıkmış alerjiymis hiç bisi cikmadi elhamdülillah en son bunu yaptık iyi geldi bide hergele bilgisayardan bakara suresi aciyirdun 7 defa okuyordu bilgisayar yanına da şu koyuyorum sabah içiyordu kizim
0 oy
(3,574 puan) tarafından
Bağışıklığı zayiftir canim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 47 göst.
0 oy
11 cevap 198 göst.
0 oy
3 cevap 124 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (350 puan) tarafından soruldu
+1 oy