0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından
Hanımlar bugünle beraber tam 7 gün gecikmem var hala adet olamadım 5. Gün de erken gebelik testi ile test yaptım birşey çıkmadı sabahı bekliyorum bugün tekrar test alcam bakcam geçen ay da 5 gün gecikmişti ama ben stresten uyuyamıyorum 3 cocuğum var 3. Daha 5 aylık üçü de sezeryan doğum napıcağımı bilmiyorum. Eğer hamile olsam 5. Günde erken gebelik testi ile yaptığım testte hamile olduğum çıkar mıydı? Ve yine sonuç negatif çıkarsa adet olmam için ne gerek bebek emzirdiğini için ilaç kullanmak istemiyorum ama adet olamadıkça da piskolojim mahvoluyo 

3 Cevaplar

0 oy
(7,750 puan) tarafından
Acele etme bence benim kızım 9 aylık olacak daha bir kere iki günlük hafif bir kanamam oldu o kadar emziren kadınlar için bu gecikmeler düzensizlikler çok normal 
(58 puan) tarafından
Umarım öyledir benim durumum da üç çocuk doğurdum ilk defa bi geçen ay bide bu ay bu kadar gecikme oldu öyle korku sardı ki üstelik hepsi küçük 4.yü kaldıramam Rabbim olmayana versin bana çok şükür gönlüme göre verdi başka istemiyorım ya
-Reklam-
0 oy
(205 puan) tarafından
Yoksa yoktur 1 hafta geçmiş 

Daha 10 gün önce aynı şeyi yaşadım 1500 tane test yaptım yok allah yok adetim 11. Gun geldi 
(58 puan) tarafından
Nasıl rahatlattınız beni bir bilseniz ALLAH sizden bin kere razı olsun şuan sinir boşalması yaşadım ağlıyorum. Bnm çocuklar çok küçük üç tane ver zaten 4. Yine kaldıramam o bünye yok bende artık başım nasıl ağrıyor bi bilseniz korkudan stresten
0 oy
(2,542 puan) tarafından
Gorumcemin de bebeği 7 aylık 15 gün gecikti bu ay adeti test yaptı negatif. 
(58 puan) tarafından
Anladım Bnmde öyle olacak gibi ş

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 40 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 175766 (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
0 oy
6 cevap 63 göst.
0 oy
11 cevap 211 göst.
6 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berf (6,396 puan) tarafından soruldu

410,380 soru

12,342,007 cevap

39,740 kullanıcı

Kategoriler

...