0 oy
85 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (107 puan) tarafından
Kizlar emziriyorum 10 aylik kizim var çok kötüyüm bisey yiyemiiyom su bile icemiyorm agrisindn kizimda aynı şekilde   evde ypacagim bir yöntem varmi bogazm yara olmus resmn  

9 Cevaplar

0 oy
(554 puan) tarafından
Canım geçmiş olsun eczaneye gitme şansın varsa boğaz için naneli limonlu ıhlamurlu falan boğaz pastili satılıyor çok rahatlatıyor..evdede parol alıp nane limon ılık şeyler tüket Allah şifa versin 
(107 puan) tarafından
Gidersem bakarm ama evde yapsam olmaz mi nane limonn
-Reklam-
0 oy
(4,543 puan) tarafından
Farenjit olmussun canim antibiyotiksiz gecmez
(107 puan) tarafından
Yutkunamiyorm  kuck kizimda  burnu tikali sut icemiyor bile 2 yasinda bir cocugm daha var  ben iyi olsm en azindn bakabilirm ama bnde boyle olnca cok zorlaniyorm yemk yiyemiyorm su icemiyorm  birz iyi hisedince en kisa sürede hastneye gidcm
0 oy
(4,405 puan) tarafından
Ballı süt iç sıcak 
(107 puan) tarafından
Tama cnm teşekkür ediyorm
0 oy
(4,032 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım tuzlu su ile gargara yap bol bol ılık şeyler iç kekik çayı da enfeksiyon giderci özelliği var dene istersen ama sıcak içme. 
(107 puan) tarafından
Sicak dahada yakar dimi
0 oy
(61 puan) tarafından
Turp bulma şansın varsa rendele bogazina sar o soğuk turp öyle yakiyoki bogaz agrisi yok oluyor 
0 oy
(5,228 puan) tarafından
Canim buyuk 1 dis sarimsagi dogra 3-5 damla limon ve 1 tatli kasigi balla karistir. Sabah-aksam ye 3 gune toparlarsin. Bebegine de iyi gelir.
(107 puan) tarafından
Evt gecn kizimda hastydi onada tavsiye etiler  ama yemedi diye vermedm
0 oy
(18,415 puan) tarafından
Ballı limonlu ıhlamur 
(107 puan) tarafından
İnslh ise yarar
0 oy
(3,795 puan) tarafından
Ağzını karbonatlı su ile çalkala gerekirse dişlerini fırçala karbonatla (damakalarininyara etme dikkat et) mikrop kirar

Ihlamur Bal limon zencefil cayi iç

Tereyağ dut pekmezi sabah öğle akşam yatmadan önce 3 er çorba kaşığı yenebilecek sıcaklıkta tuket.

Bol ilik su gün içinde.

Sarımsaklı yoğurt (cacık, makarna )

Baktin artıyor Dr git ,b grubu antibiyotik yazar.

Geçmiş olsun.

Oksuruk varsa eksi ve asitli şeylerden uzak dur (limon portakal, çiğ domates )
(3,795 puan) tarafından
Bir de turp ye ,acisini alma suda bekletme yika soy ve ye o acisi ile.
(107 puan) tarafından
Turp cok severm deniyecm mutlaka yara olmus ztn eksi bisey yiyemiyorm yakiyor saglk ocagina geldm bugn kapali malesf hastnede yok
0 oy
(1,016 puan) tarafından
İlık su sirke limon bal karıştırın için boğazı hemen temizler
(107 puan) tarafından
Limon yakiyor bogazimi  hic bisey yiyemiyorm  su bile icemiyorm
(1,016 puan) tarafından
Her boğazım ağrıdığında bunu yapar içerim rahatlatır ama tabi sizin boğazınızda farklı bir yara vs oluştuysa bilemiyorum
(107 puan) tarafından
Çok kötü yakiyor az once birz nane limon yaptm yok yiyemiyorum acayip yakiyor dedigm gibi yutkunamiyorm bile

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 52 göst.
0 oy
4 cevap 68 göst.
0 oy
11 cevap 109 göst.

403,375 soru

12,083,151 cevap

36,360 kullanıcı

...