0 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (112 puan) tarafından
Kızlar oğlum 40+4 de geldi. Doğum çok kötü değildi ama o anlar smdi aklıma gelince kötü oluyorum. Nasıl doğacak diyorum. 35 haftaligiz şu an. Doktor da başı aşağı gelmiş bir iki hafta sürmez doğar dedi. Normal olacak Allah'ın izniyle ama herkes kızlar daha zor oluyor doğum konusujda diyor, sancısı da doğumu da çok meşakkatli oluyormuş. Daha uzun sürüyormuş var mı böyle? Doğru mu? 

4 Cevaplar

0 oy
(4,339 puan) tarafından
Yok ya ben kızımı çok rahat doğurmuştum. 2.si erkek oldu. Onun sancılarında küfür edesim gelmişti:D He daha kısa sürmüştü 2.olduğu için ama sancıları sertti. 
(112 puan) tarafından
İkinci doğum süresi daha kısa sürüyor yani öyle mi :)
(4,339 puan) tarafından
Hastaneye zor yetiştik hahaha:D
(112 puan) tarafından
Darısı başıma o zaman :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yalan ..ben kız bebek dogurdum 41 haftada ilk dogumdu toplam 6 saatte kizim oldu..cok kolay dogum oldu ..ben hala dusunuyorum o kadar kolay bir seymiydi dogum diye..sen psikolojini nasil hazirlarsan oyle olur dogum ..summes sebile yesserah zikri cek her gun aşırı yardimci oluyor ..hurma ye seker riskin yoksa gunde 3 taneden basla son haftalar cogalt
(112 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim. Zikri biliyordum ama doğum esnasında okunur diye duyduğum için şimdi cekmiyordum. Sayısı var mı gunluk ne kadat okumalıyım?
tarafından
Gunde 100 kere cektim ben dogum esnasinda da cektim surekli
(112 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun ♥️
0 oy
(4,289 puan) tarafından
Kendini korkutma ayrıca 2 hafta da olur 40.  da olur buna takılma.Ustelik ikinci bebis daha çabuk ve kolay olur cinsiyete bir alakası yok.

Allah sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin.

Sen minik jelibonu eve getireceğin güzel huzur dolu anları düşün.
(112 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun:)
0 oy
(4,335 puan) tarafından
Kızımı yarım saatte dogurdum hiçte zor değildi ama ne vardı hamileligim bana göre zordu her yerim ağrıyordu
(112 puan) tarafından
Benimde hamileliğim öyle geciyo valla
(4,335 puan) tarafından
İnşallah doğumun kolay olur
(112 puan) tarafından
İnşallah canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 137 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Busra42 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,227 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde Doruk Hatice (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
18 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,465 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 656 göst.
25 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Mormenekse (1,402 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,966 soru

23,658,044 cevap

308,830 kullanıcı

...