0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (1,077 puan) tarafından
Komik ama şaka degil bu ortalama 1 Ay önce falan da olmuştu bazen kolumda falan da oluyor anlamıyorum nedenini ve üstüne basamayacak kadar falan oluyor dün gece üzerine uyuyamadım soluma yatamadım hiç yaşayan var mı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kaynanamda öyle :) 50 küsür yaşında 

(1,077 puan) tarafından
Dalga geçme ya cidden basamıyorum yatamıyorum hahshs
tarafından
O zman doktora git . Baksınlar
-Reklam-
0 oy
(10,232 puan) tarafından
Kız benimde agriyo ama ben dün aneme yardım ettim ekmek yapmaya kütükte çok oturdum battı :))
(1,077 puan) tarafından
Ben oturmadım da kaynanamin koltuklarının yerini değiştirdik o yan bu yan başka bisey yapmadık götü.m mü çıktı napti ahahah
0 oy
(5,564 puan) tarafından
Bacagında kasılıyor mu bende de varda o yuzden soruyorum dogumdan sonra kaldi boyle kalca kemigim agriyor bazen bacagimda kasılıyor 
(5,564 puan) tarafından
Benden zayifsin canım sanmiyorum sendeki durumu ama ne zaman dogum yaptin sanki yeniydi senin ki 1 yil icinde azaldi oglum dogali 30 ay oldu asiri yorarsam kendimi oluyor
(1,077 puan) tarafından
2 sene önce dogum yaptım dayak yemiş gibiyim valla
(1,077 puan) tarafından
Dün kaynanamlarda koltuk kaldırdık ileri geri orda oldu sanirim ya dikislerim acıyor çünkü
(5,564 puan) tarafından
Kiz canina derdin ne erkek yok muydu evde kaldircak olabilir zorlamissindir belki
(1,077 puan) tarafından
Ay hiç eltimin gaza gelmeleri işte yok o yan çek yok bu yan çek oyuncak etti ben kendi evimde bile koltuk kaldırmam çekerek yaparım o da çok nadir iş başa düştü mecbur yaptık anlican
0 oy
tarafından
Kuzum afedersin ama bu kalça kuyruk kemiği tarafında falan mı kıl dönmesi olmasın yanmalı bi ağrı olur onsa
(1,077 puan) tarafından
Valla anlamıyorum ki hiç böyle arada oluyor hamlamışım gibi 3 4 güne geçiyor ama dikişlerim de acıyor koltuk kaldırdığımdan oldu sanırım usutmus gibiyim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 323 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 39 göst.
0 oy
22 cevap 299 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde mehlikam (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.

412,323 soru