0 oy
89 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,389 puan) tarafından

Bebeğim 1 aylık. 1 hafta önce balık yediğim bi günün ertesi günü bebeğim mukuslu ve kanlı kaka yapmıştı. Pişik başlamıştı o geçti. Mukuslu kanlı kaka tekrarlamadı. Yeşil kaka yapmaya başlamıştı o da baya geçti. Ama bi hafta geçti yüzdeki pütürler geçmedi.

O kakadan 3-4 gün sonra doktora gittik. Süt ürünlerinden de olabilir dedi. Deneme yanılmayla bulunabilir demeye getirdi. E ben bi daha balık yemedim ama daha bekleyeyim mi pütürler geçecek mi diye bilmiyorum.
Süt ürünlerini de kesicem galiba.
Bebeğinde süt alerjisi olanlar nasıl besleniyorsunuz? Ne yiyorsunuz? Bana çok sıkıntılı geliyor. Çoğu şeyin içinde var. Ne yiyeceğim. Sadece emziriyorum sütüm azalırsa ne olacak:dizzy:

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ah çok zor bir dönem yine şu yönden iyi siz yemeyeceksiniz bizim sonradan çıktı bebeğim 4 aylıkken emmeyi bıraktı süt alerjisi oluştu herşeyin içindekilere bakarak ilerledik genelde sebze ağırlıklı besledim siz daha şanslısınız yememe için sizde ekmek bile dahil çünkü bazı ekmeklerde de süt ürünü var yemeyeceksiniz sebze et ağırlıklı beslenin 
(4,389 puan) tarafından
Teşekkür ederim ama nasıl şanslı olduğumu anlamadım:)) ekmek bile dahil diyorsunuz çünkü.
tarafından
Düşünün bebeğinize süt değil de raporlu mama aldığınız ve o mamaların tadı çok kötü diye bebeğiniz reddedigini bebeğiniz aç süt istiyor sadece doktor maması var ek gıda yok biz boyleydim sizinki emiyor o yönden çok şanslısınız
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebeğim 7 aylık süt ve süt ürünleri dana eti kuruyemiş baharat tuketmiyorum ayriyeten bebeğim muz ve gluten yedigindende sıkıntı oldu biraz daha büyüsün alerji testi yaptiricaz zor bir dönem ama büyük çoğunluğu geçici yeterli bebislerimiz zorlanmasın o yeter

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
0 oy
0 cevap 45 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra M.P. (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 283 göst.
21 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel11 (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,428 soru

23,693,620 cevap

311,155 kullanıcı

...