Slm kizlar size bisi anlatmak istyorum bilyorum hepinizn duydugu sey ama ben butun ciplakligi ile anlatcam yani birilerini cekmek icin allayip pullamicam kisaca soyleki ben gecen sene bir arkadasimla hom bitkisele uye oldum ekiptekiler her ay aktif olabilmen ickn 500 tlelik alisveris yapman gerek dedi gecen sene de 500 tl bna fazla gelyordu neyse siparis girdim fakat almadim vaz gectim uyeligimi sildim bna uymaz ugrasamam dedim ama o arkadasim devam etti sonra hic ne o anlatyi nede ben sordum ama ogrendim ki aimdi gercekten cok iyi para kazqnyor bna rakkam olarak soylemedi tabi saklyor sanki nazar edecem neyse bende gururmdan demedim beni de ekle bende intrnette baska bir ekip liderine msj attim beni ekledi guruplara filan cokta ilgili oldular cidden ve o guruplarda gordum ki milket deli gibi para kazanyor 300 bin alan bile var en ust liderlerden arkadaslarim demem oki biz neden kazanmayalaim herkez bian da gelio hoop diye kazanmadi tabiki biraz zamn alacak bikac ay veyadda bir yil bilemyorum ben esime dedim ki bna her ay hom icin 500 tl veririmisin yok dedi bos isler icin vermem dedi inanmadi bende biriktirdigim para vardi ust liderime sordum dedim ki atyorum cebimde 5 bin tlm var eyerki bunu bitiripte kazanamazsam ben bu iste yokum oda bna dedi ki merak etmeyin zatn 5 bin tl 10 ay icin yeterli daha 10 ay olmadan kazancaksin bna bunun guvencesini verdiler ben cocuklarima guzel bi geleck icin denemek istedim basarcagma cok inanyorum ya benim guzel yavrularimin daha bi cocuk odalari bile yok en fazla kaybedecegim ne olabilirki bu arada cidden urunleri sahane ben bu ay sampuan dis macunu ve deterjan aldim bizzat denedim cok cok iyi sizde en fazla ihtyacinizi alirsiniz satmak zorunda dilsiniz ki ustelik arkadaslar ben mesela bugun cok uye bulim hepsi benim altimda olacak en cok ben kazancam oyoe bisi dil cok adaletli bir sistem misal benim altima en fazla 3 kisi eklenyor o 3 kisinin altina ucer kisi oyoe oyoe ilerlyor iste neyse siz gelince zaten veraber ogrencez kazancaz allahin izniye lutfen isteyen bna ozelden numara braksin ben donus yapcam :)