0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (157 puan) tarafından
Slm kizlar size bisi anlatmak istyorum bilyorum hepinizn duydugu sey ama ben butun ciplakligi ile anlatcam yani birilerini cekmek icin allayip pullamicam kisaca soyleki ben gecen sene bir arkadasimla hom bitkisele uye oldum ekiptekiler her ay aktif olabilmen ickn 500 tlelik alisveris yapman gerek dedi gecen sene de 500 tl bna fazla gelyordu neyse siparis girdim fakat almadim vaz gectim uyeligimi sildim bna uymaz ugrasamam dedim ama o arkadasim devam etti sonra hic ne o anlatyi nede ben sordum ama ogrendim ki aimdi gercekten cok iyi para kazqnyor bna rakkam olarak soylemedi tabi saklyor sanki nazar edecem neyse bende gururmdan demedim beni de ekle bende intrnette baska bir ekip liderine msj attim beni ekledi guruplara filan cokta ilgili oldular cidden ve o guruplarda gordum ki milket deli gibi para kazanyor 300 bin alan bile var en ust liderlerden arkadaslarim demem oki  biz neden kazanmayalaim herkez bian da gelio hoop diye kazanmadi tabiki biraz zamn alacak bikac ay veyadda bir yil bilemyorum ben esime dedim ki bna her ay hom icin 500 tl veririmisin yok dedi bos isler icin vermem dedi inanmadi bende biriktirdigim para vardi ust liderime sordum dedim ki atyorum cebimde 5 bin tlm var eyerki bunu bitiripte kazanamazsam ben bu iste yokum oda bna dedi ki merak etmeyin zatn 5 bin tl 10 ay icin yeterli daha 10 ay olmadan kazancaksin bna bunun guvencesini verdiler ben cocuklarima guzel bi geleck icin denemek istedim basarcagma cok inanyorum ya benim guzel yavrularimin daha bi cocuk odalari bile yok  en fazla kaybedecegim ne olabilirki bu arada cidden urunleri sahane ben bu ay sampuan dis macunu ve deterjan aldim bizzat denedim cok cok iyi sizde en fazla ihtyacinizi alirsiniz satmak zorunda dilsiniz ki ustelik arkadaslar ben mesela bugun cok uye bulim hepsi benim altimda olacak en cok ben kazancam oyoe bisi dil cok adaletli bir sistem misal benim altima en fazla 3 kisi eklenyor o 3 kisinin altina ucer kisi oyoe oyoe ilerlyor iste neyse siz gelince zaten veraber ogrencez kazancaz allahin izniye lutfen isteyen bna ozelden numara braksin ben donus yapcam :)
notu ile kapatıldı: Yasak post

3 Cevaplar

+2 oy
(6,338 puan) tarafından
canim kusurabakmada bu islerde pastayi en tepedekiler yio sana bana bisey kalmaz. en tepedekiler tum uyelerden pirim aliyor alt kollar sattigi urun basina bes lira on lira alio oyle 5 bin 10 bin 20 bin  50 bin 100 bin aylik kazanclari influencer tarzi kisiler genis kitleye hitap edenler  yiyor sadece himm da degil tum satislarda bu boyle herbalefe amway ogansia. farmasi avon cart cut hepsi boyle
(6,338 puan) tarafından
he ozaman senin yaptigin kendi alacagin urunu. uc bes kurus gelis fiyati ucuza almak . o da mantikli . oyle uye oldugum vok sey var benimde. nasilsa alicam bari bikac kurus gelis fiyatina alayim diye. ama oyle binler onbinler kazanilmaz . onun icin alt kollara uye yapman gerek suanda yaptigin gibi uye araman gerek alt kollarina ki onlar da satis yapacak ki onlarin priminden sende faydalanasin . satis yapmayacak boş uye bir ise yaramaz..o da kolay bise degil iste yapabilirsen helal olsun . bol kazanclar basarilar
(396 puan) tarafından
Satmayacaksın ama para kazanmak için altına üye alman lazım o şekilde para kazanırsın onun dışında zor açıkçası ben inanmıyorum da o kadar para kazanilacagina büyük kitlesi olanlar kazanır ama diğerleri zor bosuna mi arayıp üye olun şöyle olur böyle olur diye dil döküyorlar yine bunun için bir kitlen olması lazım aktif olman lazım ben de üye oldum ama ne olduğunu bilmiyordum öğrenmek için üye oldum baktım benlik değil çünkü milleti arayıp da üye olun diye dil dökemem satış yapmak için doğru çevreye gerek yok ama üye toplamak için çevreye gerek var bence aynı mantik
(6,338 puan) tarafından
bide bos uye pasif uye bir isie yaramaz dil dokup uye yaptigin kisilerin de satis yapmasi ve onlarin da alt kollar olacak onlar da dil dokupde uye yapacak ve onlarin da yaptigi uyeler satis yapacak potansiyelde olacak. ki alttakilerin sasisindan ustler ustler ustler sonra sen faydalanasin . senin uatundekiler de hem
sende hemde senin altindan faydalanacak . yani en alttan baslayip herkes satis yapacak ki bi usttekine oara kazandirsin
(396 puan) tarafından
Aynen çevre yok diyorlar üye toplayabilmek için çevre lazım deseler üye olmazsın o yüzden bana mantıklı gelmiyor boşuna mı Instagram hesabı açıyorlar misal ordan üye toplamaya çalışıyorlar bence kolay da değil öyle olsa herkes işini bırakıp bu işi yapardı
(6,338 puan) tarafından
dayimin esi amway yapio benli 17 yildan fazladir. bir gun evde durmaz dayim okul muduru. esi ilkokul mezuni. dayim okulda mokulda oluo . iki kiz var dipyok bas yok ana basda degil kizlar ordan oraya savruldu. biri lise 3 de okulu brakcam dedi haberim yok busene napio odeki bikapandi peçe mece siyah feraceli. sonra bir acildri rujlar mujlar kirmizi rujsuz cikmaz diari . kapiyi carpip cikiyorlar . dayimla esi bazen ameay egitimleri yada organizasynlari icin haftasnu tatile gdiyolar yalova abtalya cesme o bu falan. kizlar evde tek . gece yarisi sokaklarda . fink atiyar. yani ameayi yapacam
diye kendini paraladi ev cer cöp ev gibi ne eve bakio ne ccklara . orda burda satista organisasyonda sen de benim gunum var gelir senin gun arkadaslarina hem satis yapmaya hemde uye yapmaya oyle hicbir firsati kacirmaz gibi gibi . ama neye yarar cocouklarin basinda durmadi evi resil ******. simdi belli bir seviyeye geldi aylik kazanci var ama bence neye yarat o kazanc ccklar sefil oldu
-Reklam-
0 oy
(135,907 puan) tarafından
populer biri olmadikca 1 kurus kazanamazsin elindekindende olursun
(6,338 puan) tarafından
bakiniz inflencerlar . sen ben herkes yalvarip o kisinin sponsorluguna alt dal uye oluyosun sen anana danana satiyosun senden oturdugu yerden o kisi prim aliyor:)
(135,907 puan) tarafından
hic isim olmaz oyle seyletle cankus
0 oy
(1,758 puan) tarafından
Klasik saadet zinciri allayip pullamaya gerek yok 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 528 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,944 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 222 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde yagmuraslan (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 286 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Meryemm (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 135 göst.
4 Şubat 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Teltoka123 (4 puan) tarafından soruldu

412,514 soru

12,419,498 cevap

45,157 kullanıcı

Kategoriler

...