0 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde (312 puan) tarafından
Kızlar merhaba olay şöyle oldu ben dün telefonuma paket yaptırmaya gittim cebimde nakit olmadığı için ve banka kartım da kırıldığı için iban yoluyla paramı ödedim ilk işlem de param Halil demir diye birine gitti kendisini hiç tanımıyorum ikinci işlem de paketim oldu ve telefoncu bu durumu bankayla görüşmem gerektiğini soyledi bankayla görüştüm iade talebi oluşturdum bekliyorum sizin de başınıza böyle durum geldi mi biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 

10 Cevaplar

0 oy
(3,712 puan) tarafından
Başlığa cevap vereceğim, üstüne bir bardak su içerim 
(312 puan) tarafından
Yapay zekanın eseri:)
-Reklam-
0 oy
(255 puan) tarafından
Canım öyle bir şey pek mantıklı gelmedi gonderrcegınız IBAN numarası için isim soyisim de ister mobil bankacılık. IBAN yanlış olsa bile isim soyisim tutmayınca para askıda kalır. Yanlış ibana geçmez para
(255 puan) tarafından
Halil kimse ya kendısının ya da tanıdıgı bırıdır mahsus yapmış. Ve sen o parayı bankadan geri çekebilir mısın bilmiyorum sanmıyorum da ama yine de bankayla görüş buraya da yaz naptıgını merak ettim valla ne kadardı kı meblağ
tarafından
Kızlar adamın vebaline girmeyin aynı banka olunca isim soyisim istemiyor direk gönderiyor
(326 puan) tarafından
Eşini devreye sok götür konuşsun telefoncuyla . İcabına baksin
(312 puan) tarafından
Eşim yarın koyden gelecek gelsin icabına bakacak
(312 puan) tarafından
@tahirbebek 300 tlydi
0 oy
(3,720 puan) tarafından
Havale iadesi çok zor o para gitti 
(312 puan) tarafından
Saglık olsun ne diyeyim
0 oy
(696 puan) tarafından
İban isim soyisim uyuşmazsa gitmez para. Ha başka isim cıktı göndermeyecektın gitti paran
(312 puan) tarafından
Halleden telefoncuydu canım bana dediki halil kim se para ona da gidiyor haberiniz olsun bankayla gorusun dedi
(696 puan) tarafından
Bu işte bir terslik var bence bi bardak su iç üstüne
(312 puan) tarafından
Eşimin gelmesini bekliyorum canım gelsin o icabına bakacak
0 oy
(7,424 puan) tarafından
İbani mı yanlış girdin 
(312 puan) tarafından
İbanı giren telefoncuydu canım dediki halil kim se para ona da gidiyor bankayla gorus diye
(7,424 puan) tarafından
O zaman banka ile görüştüğünde eğer para iadesi olmazsa telefoncudan al ücretini çünkü senin hatan değil onun hatası
(312 puan) tarafından
Eşim gelsin halledecek
0 oy
(1,985 puan) tarafından
Böyle bişey imkansız canım Oho bir yanlışla hemen para başka hesaplara gitseydi çok mağdur olurdu 

İban yazınca direk isim soyisim çıkıyor baktın isim yanlış para gönderimi ztn onaylanmadan geçmez madem isim yanlış adam neden aktardı parayı???? 
(1,119 puan) tarafından
kiii ismini nerden biliyor sadece baş harfleri gorunuyor adam direk halil demis bana sacma geldi iban yoluyla paket nasil aliniyor oyle oluyor mu
(312 puan) tarafından
Bende bilmiyorum canm adam iban yoluyla odeyelim dedi
0 oy
(2,740 puan) tarafından
Gecen eşimede bi bayan 15 bin göndermiş yanlışlıkla 

Bankadan aradılar eşimde baktı evet gelmiş para ıban verin atayım dedi .gönderdi
0 oy
(290 puan) tarafından
Esimin hesebina yuklu bir miktar gelmiadi kim tanımıyoruz gonderenide banka gidip talep oluşturdu ben sahsi tanımıyorum vs diye sonra bulundu kim olduğu oade etmisdi banka bulabilir belki 
(312 puan) tarafından
Bankayla gorustum canım dunden beridir bekliyorum
0 oy
(5,339 puan) tarafından
Asıl sıkıntı şu telefoncu ibanı giriyor ve Halil kimse para ona gidiyor demesi çok saçma bilerek yapılmış

Sen neden kendin ibana para atmıyorsun ki adama veriyorsun telefonu devir çok kötü ya 
(312 puan) tarafından
Haklısın canım bilemedim boyle olacsgını
(5,339 puan) tarafından
İnşallah altında başka sorunlar çıkmaz dikkat et sende artık canım
0 oy
(219 puan) tarafından
Benimde başıma geldi malesef gitri o para 
(312 puan) tarafından
Sizinki Nasıl oldu peki merak ettim
(219 puan) tarafından
İsim girdim soyad farklı yazmıştım para gitti hesabına  daha bankayla felnda ugraşmadım gitti o şekıl yanı
(312 puan) tarafından
Anladım canım
(312 puan) tarafından
Benim ibanı da telefoncu girdi aslında yanlıs mı girdi acaba bilemedim bende niye boyle oldugunu basıma ilk defa geliyor boyle bişey
(219 puan) tarafından
İstersen bi bankayla görüş canım

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 620 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 221 göst.
17 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Defneay789 (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 1 (71 puan) tarafından soruldu