0 oy
53 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,664 puan) tarafından
Doktor korkulacak bisey yok sadece sampuan  yazdi bide hijyen kurallarina herzamankinden daha dikkatli olun diye. Sislikde azaldi . 21 aylik. Esimde sunet yaptirsakmi diyo. Benim bide 2ci bebegim var 9 aylik. Ben pipi bakmiyla sunet sonrasi hic bir bilgim yok. Ve 2 yasina yaklasmis bi cocuk rahat durmayacak burnumdan gelecek ayrica 9 aylikda kendim bakiyorum yalnkz basima kayinvalideden bi yardim yok bana. Esime korkulacak bisey yok dedi doktor 6byasina kadar bekleyelim diyorum , oda hayor pipi derisi geri gitmiyor sonra daha kotu olur diyo. Ama tek basima burnjmdna gelecek hep yuk bana kalicak diyorum en azindan anneme gitmem ve orda bilen biri olur iste annem yardim ederm ben tek basima bakamam diyorum sizce ne yapmaliyim tavsiye verin

1 cevap

0 oy
önce (121,624 puan) tarafından
hemen yaptir ama isinin ehli birine yanu cocuk cerrahiye yapyir gidipde eve gelen birini bulma
önce (1,664 puan) tarafından
Esimde dayisi kendi torunlarina eve gelen birine yaptridi 2 torununada ayni gunde, memnun kaldilar diye ayni kisinin yapmasini istyor
en korkunc sey bana gore asla ve asla yaptirtmam evde
önce (1,664 puan) tarafından
Lazerle yapiyolar ya doktorlar hic kanama olmuyo ben oyle isterim yaparlarsa ancak oyle yapsinlar. Bende guvenemem oyle seylere
2 yasindaki cocuk evde sunnet olmaz onu kimildamadan durduramazsiniz elini kolunu baglasaniz aglar tranva olur en guzeli genel aneztesiyle mis gibi hastamede yaptirmak lazerle yapilan sunnette yab etkileri var neden genel anesteziyle hastamede yaptirmiyosunuz
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 358 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Eslem 01 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 149 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sv tht (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 202 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy