0 oy
122 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (283 puan) tarafından

Kızlar 5 kilo olcusu vericem bu tarif teyzemin tarifi suyu cam gibi kıtır kıtır oluyo belki ypaipta tutmayanlar vardir

Ben kornişon yaptim once kornisonlarimi yikadim bi gun suyun icinde beklettim kitir olmasi icin bi yandanda ayri kaba bes kilo tursu icin bi avuç sarimsak lazim onlarida suya koydum bi gun beklesin diye ikinci gün kornişonlari inne ile delikler actim sarimsaklarim kabuklari yumusadi hemen soyuldu suda bekledinden vidonumun icine yarim caybardana yakin nohut döktüm bi avuc sarımsağı attim kornisonlarimi doldurdum 

Bi çay kasigi seker

Bi caybardagi+bi yemek kaşığı salamura tuz doktum

Bi yemek kasigi limon tuzu

Bi sade soda

İki bucuk su bardagi üzüm sirkesi

Ustune kadar suyla doldurdum bi comcanin arkasini icine batirip batirip cikardim bu islem havasini aliyo kabarciklari cikariyo biraz salladim agzina kadar doldurdum burasi onemli izerine buz dolabi poseti koyup kapagini oyle kapatin burda esiniz devreye giriyo cunki kapagin çok sıkı kapanmasi lazim bi sini gibi bisiyin ustune ters cevirin koyun bi gun beklesin eger su akittiysa tekrar sıkın ve bu sefer normal koyun 15 gun yerini hic oynatmadan bekleyin sanra acip yiye bilirsiniz 

2 Cevaplar

0 oy
(184 puan) tarafından
Teşekkür ederim eline sağlık :)
(283 puan) tarafından
Bişi deil ☺️
-Reklam-
0 oy
(5,228 puan) tarafından
Sarimsaklari kolay soymak icin ne yaptin 
(5,993 puan) tarafından
Suda beklet hemen soyuluyor kiz ☺
(283 puan) tarafından
Evet suda bi gun beklince cok hizli soyuluyo
(5,228 puan) tarafından
Yaa sagolun aman bende 2 saat ugrastim :(

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 234 göst.
18 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde sweet rainbow (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
30 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mai (488 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 93 göst.
21 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
29 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Alyakus (2,497 puan) tarafından soruldu

403,354 soru

12,081,841 cevap

36,356 kullanıcı

...