0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Büyük ablalarim ve yasitlarim hepiniz öpüyorum iyi akşamlarinz olsun kaç yaşında çocuğunuz oldu kendiliğinden mi oldu ne kadar süre sonra oldu anlatın da moral verin bacıniza  ben 22 yaşındayım 4 senelik evliyim hep istedik bebiş Kasım'da hamile kalmıştım maalesef ocakta düşük yaptım hala beklemedeyiz

14 Cevaplar

0 oy
(628 puan) tarafından
Allahım tekrarını nasip etsin inşallah Bebe işin bende 23 yaşındayım benim hamileliğim malesef çok ağar geçti hala da yaşıyorum yan etkilerini erken doğum riskim oldum iğneler yedim tansiyon çarpıntı bir sürü şey çok zor allahım herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah kolay olsun çarpıntı kaldı bende yani regle yakın nedense bi halsizlik çarpıntı yapıyor 
(79 puan) tarafından
Üzüldüm canım ya rabbim şifasını versin inşallah
(628 puan) tarafından
Amin canım benim allah razı olsun
(79 puan) tarafından
Sendende canım
-Reklam-
0 oy
(6,144 puan) tarafından
Rabbım gönlüne göre versin canim hayırlısı ile sağlıkla en kısa zamanda nasip olur sana da inşallah 
(79 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canim sagol inşallah
0 oy
(3,226 puan) tarafından
Ben 20 yaşımda doğurdum kızım 3 yaşında olacak hamileliğim kendiliğinden oldu ama cok zor geçti yatalak gibi geçirdim yani ikinciye de cesaretim yok 

Sende akışına bırak her şeyin bir hayırı vardır 
(79 puan) tarafından
Zor olmuş senin için canm ya hayırlısı kendini hazr hissettiğinde olur inşallah biraktm zaten cnm şu saatten sonra sadece zayıflamaya caliscam başka da yapacak bişey yok zaten
(3,226 puan) tarafından
Cok mu var ki kilon
0 oy
(3,498 puan) tarafından
Merhaba canim .rabbim hayirli zaman da nasip etsin bebiş.

Ben 19 yasimda dogurdum kazayla oldu kızım su an 2 aylik
(79 puan) tarafından
Maşallah güzelim Allah bağışlasın darısı başıma
0 oy
(20,207 puan) tarafından
Ben 23 yaşında anne oldum 27 yaşında 2.çocuk 30 yaşında 3.yü yaptım spiral taktırdım Allah nasip ederse bilmem ama başka çocuk düşüncem yok hamileliklerim zor geçiyo hep normal doğurdum ama artık kafam kaldırmıyo bebek sesi filan büyüdüler yeter Allah olmayana nasip edrr inş
(79 puan) tarafından
Amin inşallah Allah bağışlasın yavrularınızi
(20,207 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(523 puan) tarafından
Ben 4 yıl önce Kasım 16 da kaçarak evlendim 14  Şubat'ta hamile olduğumu öğrendim normal korunuyordum korunmayı bıraktık oldu ikinci hamileyim oda 5 6 ay korunmadim olmadı sonra göğüs ağrısı adet ağrısı gibi ağrı ve gecikme ile öğrendim su an 35 haftalık hamileyim
(79 puan) tarafından
Sağ Salim kucağına alırsın inşallah canım Allah bağışlasın darısı başıma
(523 puan) tarafından
Olur canim hickafaya takma benim 5 6 ay olmayınca umudu kesmiştim supriz oldu bana ikinci. Olmucak artık derken birden oldu
0 oy
(10,471 puan) tarafından
Valla ben gic bisey snlamadsn oldu bitti tamam istiyodukta bu kadar erken olacagini dusunmemistik 4 temmuzda evlendik 24 temmuzda adet oldum sonra hamile kalmisim 10 aylik evliydim dogurdugumda evlilik yildonumuzde oglum kucaktaydi 
(154 puan) tarafından
Aynı ben düğünden 1 hafta sonra adet oldum adetten sonra hamile kaldım 1 hafta önce evlilik yıldönümümüzü bebeğimizle kutladık:)))
(10,471 puan) tarafından
Kiz yok benim adetim bittigi gun dugunum oldu eve gelip gusul aldim dugun sonrasi 20 gun temiz kaldim sobra adetim oldu bi kac gun de erken oldu enfeksiyon falan kapmistim cunku ilac kullandim 2inci ay oldu
(79 puan) tarafından
Keşke benimde o kadar çabuk olsaydı beşinci yıla girdk hala kucagimiz boş Allah bağışlasın minigi canım
(10,471 puan) tarafından
Doktora gitmediniz mi canim hic benim kuzenimde 5 sene ugrasti olmadi esinde sperm eksikligi vardi oluymus cogu yani kendinde de pos vardi olmuyodu 3 kere asilama denediler olmadi en son tup bebek yaptirdilar bi tane oglu oldu sonra arkasini kesemedi hersene bi cocugu oldu arada kayiplar haric 1 oglu 2 kizi var zor korunuyo simdi
0 oy
(602 puan) tarafından
22 yaşında doğum yaptım şuan kızçem 1 yaşında hamileliğim fiziksel olarak çok iyiydi ama ruhsal olarak çok kötüydüm hiçbişey gönlümce olmadı doğumum bile kimse beni hiçbir zaman anlamadı ilk 3 hafta kızımı asla benimseyemedim ve o halde bile kimsenin huzuru kaçmasın diye herkese güldüm ama odamda tek başıma saatlerce ağladım rabbim isteyen herkese nasip etsin umarım kimse benim yaşadığım ruhsal problemleri yaşamaz senin de kucağın inşallah gönlündekiyle dolsun rabbim sanada hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin
(79 puan) tarafından
Sağol canım inşallah Allah analı babali büyütsün prensesi
(602 puan) tarafından
Amin inşallah :))
0 oy
(241 puan) tarafından
8 senelik evliyim canım bende 3. senemde hamile kaldım ilaç tedavisi ile maalesef düşük oldu tabi bu yıllar içinde sürekli bi tedaviler ilaçlar bi kere de tüp bebek denemesi geçen sene 7.senemizde Rabbim nasip etti şimdi 1 yaşında hergün delirmekle şükretmek arasında bi yerlerdeyim ☺️
(241 puan) tarafından
Yani pes etme çok da strese girme Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ♥️
(79 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın evet bazen gerçekten çok zor tukeniyorum sonra yeniden şükrediyorum
0 oy
(220 puan) tarafından
Tekrar nasip olsun inşallah 

23 yaşındayım 18 de evlendim 1 hafta sonra 19 oldum 4 senelik evliyim diyim evlendik 1 ay sonra eşim askere gitti çok istiyodu gitmeden hamile kalım ama ben yanımda olsun canım bisey çekerse annesinden babasından isteyemem diye beraber oturyoruz bu arada hamile kalmadım sonrasında geldikten 2 ay sonra hamile kaldım oğlum 1.5 yaşında ikinci olsun beraber büyürler dedik oğlumda aşırı uslu sakın Bi çocuktu ona güvenerek çok ısrar ettim eşime kardeşi olsun diye ve 2.ye hamile kaldım kızım şuan 1 yaşında valla nasıl olduysa ikside ekim doğumlu 2 sene 3 gün var aralarında oğlum 10 kızım 13 ekim iyiki olmuş iyiki doğmuş benim prensesim  oğlumda şuan aşırı yaramaz çok şımarık Bi cocuk cokta akıllı maşallah 
(79 puan) tarafından
Maşallah canım Allah bağışlasın
0 oy
(854 puan) tarafından
24 de evlendim 

İlk 26da cocuk istedim dis gebelik oldu

Sonra 11 haftalik kurtaj sonra kimyasal

Ondan sonra oglumu saglikla dogurdum 27 yasimda suan 28im ve yeniden gebeyim

Allah gonlune gore versin
(79 puan) tarafından
Allah bağışlasın sağ Salim kucağına alırsın inşallah
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ben evlendim zaman hemen hamile kaldım iki ay içinde 17 ydi yaşım 20 de de ikinci çocuğumu kucağıma aldım çok şükür 
(79 puan) tarafından
Maşallah baya genç Allah bağışlasın
(2,133 puan) tarafından
Ay saol cnm şuan da 22 yım daha gencim hala şükür :)) büyük 4 küçük 2 yaşında 2-3 senem daha var rahatlama için bana göre bakalım
0 oy
(2,290 puan) tarafından
43 yaşındayım 26 yaşında evlendim ilk bebeğim 29 yaşinda hemen hamilelik isteyince oldu ikinci bebeğe 36 yaşinda karar verdim olmadı 42 yaşında nasip oldu ve doğdu
(79 puan) tarafından
Maşallah ablam Allah bağışlasın
(2,290 puan) tarafından
Amin Rabbim sanada en kısa zamanda nâsip eder inşallah stres sakın yapma en büyük nedeni bu
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Rabbim tekrardan nasip etsin çok zorlu ama sonu güzel bı hikayem rabbim isteyen herkese tatırsın 6 yıl sonra tedaviyle oldu şuan 4 buçuk aylık bir prensesim var şuan ayağımda saliyorum yatırmaya çalışıyorum yaşınız daha erken stres yapmayın tedavisi  oluncaksa ustesinde durun insallh olur☺️

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 504 göst.
31 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 754 göst.
3 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,815 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,588 göst.
22 Kasım 2020 Diğer kategorisinde ❤ Ecem Lina'm❤ (3,563 puan) tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 1,006 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Asya15 (169 puan) tarafından soruldu

403,653 soru

12,093,634 cevap

36,388 kullanıcı

...