+1 oy
829 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (361 puan) tarafından

Kızlar ben bir senelik evliyim birtane eltim var yani aramız iyi araşırız sohbet ederiz koca tarafı akrabaları çekiştiririz :D ben gurbette yaşıyorum her memlekete gidişimde beni davet eder çokta güzel ağırlar birbirimize birçok şeyimizi açtık bazıları eltiye güven olmaz o şimdi iyi görünmeye çalışır sonradan düşman gibi olur arana mesafe koy gibi şeyler ama ben bir senedir bir terslik görmedim arkadaş gibiyiz sizce eltiye güvenilirmi sizlerin eltinizle aranız nasıl

35 Cevaplar

+1 oy
(4,375 puan) tarafından
Eltim yok keşke olsa bizim kaynin evlenmeye hiç niyeti yok bir kız arkadaşı var 5 senedir filan oyalıyor kızı 
-Reklam-
+1 oy
(17,914 puan) tarafından
Görüşürüm arkadaşlık ederim ama oturupta kaynanamı çekiştirmem anam değil bacım değil yarın beni satmayacağım nerden bileyim 
(361 puan) tarafından
Kaynanamı çekiştirmeyiz zaten oda bende seviyoruz kaynanamı
(17,914 puan) tarafından
Koca tarafı değince benim aklıma ilk o geliyor :) benim ki çok hanım efendi ama samimi değiliz o kadar kimseyi de çekiştirmem sanırım ya gerçi çekirdek aile dışında akrabaları kaynanama bile çekiştiririm benim kimseye eyvallahım yok ama arkadan konuşmayı sevmiyorum
(361 puan) tarafından
Yok benim kocamın bayaa büyük bir akraba topluluğu var onları söyledim ben
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Bence arada mesafe olduğu için iyi anlaşıyorsunuz yakın olsaydınız elbet birşey olurdu,çok nadir anlaşan birbirini seven elti vardır 
(361 puan) tarafından
Arada mesafe varda telefonda sık sık konuşuruz ben sık sık goderim memlekete
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Kız daha 1 yıl olmuş elti =şeytanın kız kardeşi sen diyorsunki herşeyimi açsın eltiden gorumceden dost olmaz Acın su gözlerinizi plase...
(361 puan) tarafından
Yok kız herşeyimi açmam yani sohbetimiz olur dertlerimizi anlatırız senin var heralde eltin dertli konuştun
(1,783 puan) tarafından
Var var
0 oy
(5,781 puan) tarafından
Şuan konuşmuyoruz niye konuşmuyoruz onu bende bilmiyorum fakat deprem zamanı aynı yerde kalmak zorundaydık o süreçte  bı imi hafta falan.  Yemin ederim kaynanam ve kayınbabam hakkımda öle şeyler söylüyordu ki beni deli gibi doldurmaya çalışıyordu hâlbuki yan odada onlar bnm çocuklarıma bakar soba yakardı. O kadar diyim. Onun arası onlarla kötü bnide dolduruşa getirirdi o niyetini anladım uzaklaştım.

Olayları çok abartarak fazla fazla anlatan bı tıp Allah onu doğru yola getirsin 
0 oy
tarafından
Anlatırsın bı şeylerini ama çok önemlileri içinde tut benden söylemesi
(361 puan) tarafından
Doğru diyorsun çok önemli şeyleri anlatmıyorum bende
0 oy
(348 puan) tarafından
Ben hiç kimseye güvenmem hele koca tarafına hayatta
0 oy
(96 puan) tarafından
Benim 1 eltim var Ve ilk zamanlarda pek samimi degildik sonra dan samimi olduk birbirimizi herşey anlatırdık konuşurduk ve şuan küsuz konuşmuyoruz numarası dahil sildim herşeyi sildim hata aynı mahalledeyiz ve hata aynı bahçede oturuyoruz evlerimiz ayrı tanıdığımı pişmanim çok sinsi ve herşeyden herşey kıskanan biri eşyalarımı dahil hepsini dikkat çeker Kocası da saf okuması yazması yok ve kaynım bana mesaj atardı şikayetle ilgili ben o yazıyor sanıyordum megersem eltim yazıyor Muş bu arada evlerimizde kira bahçede ortak herşey ama bana hep yasaklaniyo onu kullanma bunu kullanma diye diye nefret ettirdi bide ip çamaşır için kavga ettik birbirmizi şuan onu görmek dahil istemiyorum ama bahçeye çıktığım zamanda görüyorum mecburen şuan ev bakıyorum bulsam cikicam zaten mesafe koydum uzak tutuyorum ondan ve eşim 10 kardeşler hiç birinde anlaşamıyor yani 
0 oy
(700 puan) tarafından
Bir senedir görmediğin görmeyeceğin anlamına gelmez saf olmayın değil elti hiçbir insanoğluna güvenmeyin
0 oy
(418 puan) tarafından
Valla benimki kendi kendine küser barışır 1 ay çiçek 5 ay düşman olur sorunun ne olduğunu asla tahmin edemeyiz şuan küs ve neden kimse bilmiyor ne kayınvalidemle ne Kayınbabamla konuşmuyor banada küsmüş ama en son gülerek ayrıldık bende hiöö sormadım neden küstün diye esince barışır yazık abiyi de göndermiyor gizli gizli görüşüyor ailesiyle 
0 oy
(11,446 puan) tarafından

Başta çok iyiler sürekli yemeğe davetler evine gelmeler falan sonra bir bakiyorsun küçük bir konudan ters düşmüşsun o zaman gösteriyor gerçek yüzünü benimkiler öyle oldu seni bilemem tabi canım ama yinede dikkat et burda çok oldu eltisiyle kardeş gibi olup bir anda büyüsü bozulan :D

(361 puan) tarafından
Dikkat ederim canım ama inşaallah bozulmazyaa
0 oy
(350 puan) tarafından
Benimki çok kıskanç ne yapsam aynısını yapıyor Eşimle aramizi bozmak için eşime yakın davranıyor her türlü seytanligi yapıyor fakat herkes biliyor onun ne olduğunu eşi bile bu kadın boş bir insan takmayın onu dedi 
0 oy
(1,248 puan) tarafından

Vala bz kocalarımizi cekistiririz ama o ynede güvenilmez Bi insan ne olur ne olmaz dye okdr samimi.deilim ama.isterdm aklı başında iyi bir insanla.elti olmayı :D

0 oy
tarafından
Evet cok guzel dostluk olabilir bende bu yondeyim ama 2 eltim oldu 2siylede samimi oldum daha nissnliykrn yatiya geldi dusun dostlugu diger sevgiliykrn bile gelirdi ikiside derdini sikintisini anlatirdi bende samimiydim ama hic bi zaman koz vermedim ne esimle ne silesiyle ilgili bi sir scigs vermedim dedikodularini yapmadim ikisi de kaynimi birakir birakmaz ilk beni sildiler ne kadar skilliymisim diyorjm 
0 oy
(702 puan) tarafından
Benimde 1 tane senin gibi gurbetteyim konuşuruz aramız iyi gibi yani sırrımı falan vermem ama  dönüşümde arkamdan laf ettiğini duydum 1 2 hiç arayıp tartışmadım zate senede 1 görüyorum değmez dedim

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 247 göst.
25 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Didemm (76 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 199 göst.
0 oy
2 cevap 109 göst.
0 oy
5 cevap 685 göst.

408,431 soru

12,271,536 cevap