0 oy
165 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,377 puan) tarafından
Kızlar annemin yanına geldim tatilde köye buzdolapları baya kötü. Sildim ama çürümüş artık. Maalesef benim alma durumum da yok. Kardeşim zaten asgari ücret çalışıyor. Bebeği var kendilere zor yetiyor. Babamın maalesef hiç maaşı yok geliri yok bahçeden birşeyler olursa satıyor fasulye falan . Gaziantep de oturuyorlar. Kaç gündür aklımda acaba belediye WhatsApp numarasına mesaj atsam kabul ederler mi? Ne yapsam bilemedim. Annemde engelli raporu var bir faydası olur mu acaba? 

4 Cevaplar

0 oy
(6,083 puan) tarafından
Gaziantebin yardım kuruluşlarını araştır bağımsız olarak çalışan onlarada başvuru yap belediyeyede ihtiyaç dahildeyse istemek zor değil bu halk b.k gibi vergi veriyor vergilerimizle bişeyler yapsınlar bi zahmet. 
-Reklam-
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Eşya yardımıni belediye değil kaykamamlik yapıyor canım. Gidip bizzat başvuru yapman gerekiyor.
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Cnm annenin e devletinden açık kapıda başvur kendi iletişim numarasını kendi numaran yaz aciklamaya engelli olduğunu yaz istedigin şeyi yaz sana dönüş yapacaklar mutlaka engelli olduğunu yaz yüzde kaç olduğunuda yaz
(3,452 puan) tarafından
Aradıklarında anlatırsın derdini
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Ben kültür ve sosyal işlerde calistim ve senin dediklerini yapıyordum engelli raporunuz varsa yarın direk bulunduğunuz ilçenin kültür ve sosyal işlerine gidin sosyal işlerde,sosyal hizmetler memuru ya da müdürünün yanına gidin durumunuzu anlatın kendinizi kaydettirin deftere yazarlar yazmasalarda yazdırın ki bir durumunuz olunca gidin sizi kaydederler durumunuzu anlatın yardımcı olucaklardir.Biz böyle rahatsız engeli olan çoğu vatandaşa yardımcı olduk hamd olsun umarım onlarda olurlar ailenizin maaşı yoksa adlarinada birsey yoksa her ay ücret almak içinde başvuru yapabilirsiniz varsa mal varlığı herhangi birinin adına olmuyor malesef her 6 ayda bir gidip şikayetlerinizi durumunuzu dile getirebilirsiniz.
(1,429 puan) tarafından
Kimin adına başvuru yapicaksan onunla beraber git bu işleri kaymakamlık yapmıyor sadece belge alıyor belediyeye yapman gerekiyor burdakiler seni yanlis bilgilendirmesin bu arada utanma inan ne çingene insanlar geliyor başkasının adına birşey kapmak için durumunuz iyi değilse zaten size yardım etmek zorundalar üstelik raporunuz var

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 151 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nur_3838 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 92 göst.
0 oy
3 cevap 118 göst.

408,338 soru