0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (389 puan) tarafından
Arkadaslarim var ama hic birine derdimi anlatamam. . Eşimle sorunlarimmi oldu birine anlatmak tavsiye almak ne bileyim duyacagim iyi şeylere ihtiyacim oluyor ama anlatamiyorum. Maddi sıkıntımı çektim borcmi almam lazim yine hic bi arkadasima agiz acmiyorum. Cunki o derece yakin arkasim yok. Gozum kapali guvene bilecegim biri yok. Buda beni çok boguyor sakince kenara cekilib aglamamak icin bilede direniyorum cunki cocugum beni aglayan görmesin diye. Nasil baş edicem bilmiyorum. Eşimle sorunlarimiz oluyor ama ben yinede ailesinin ve ailemin yaninda en iyi eş oymus gibi davranirim. O kötü taraflari hep icimde saklarim ve dolar dolarda beni boğar bu şeyler

8 Cevaplar

+1 oy
(318 puan) tarafından
Kimseye anlatma, döner dolasır onune gelir. 

Ellerini ac Rabbine anlat ona agla ondan ister onla konus en hayirlisi. İlla anlatma ihtiyacin varsa secdeye git agla dok icini Allahtan iste ne isteyeceksen. Kula anlatmaya gerek yok
(389 puan) tarafından
Tek konuştugum yer secde. Oda olmasa daha cok kotu olurdum
-Reklam-
+1 oy
(22 puan) tarafından
Benimde anlatacak dertleşecek kimsem yok. Var ama yok. Namaza başladım başlayalı kimseyle dertleşmeye ihtiyaç duymaz oldum. Ondan önce çok üzülürdüm kimseye birşey anlatamadığım için ama inan şu an kafam rahat ve kimseyi aramıyorum etrafımda.
+1 oy
(250 puan) tarafından
Benim de öyle kimsem yok çünkü güvenecek insan kalmadı artık anneme güvenip onunla dertleşiyordum ona bile anlatmamak gerek bunu daha iyi anladım 
+1 oy
(187 puan) tarafından
Benimde senden eksik kalır yanım yok ama anlatmamak daha iyi gün gelir yeri gelince yüzüne vuruyorlar 
+1 oy
(1,088 puan) tarafından
Çok bunalirsam yatak odama gidip yere çöküp olanı biteni kendime anlatır geçerim 
0 oy
tarafından
Evinde eşinle ne olursa olsun kımseye anlatma buraya da anlatma anlattıkların birer t.okat gibi gelir önüne bir gün özeliniz sizde kalsın eşinle sorunun mu oldu eşinle konuş çözersiniz elbet çözümsüz sorun yoktur özelini anlatma bence 
(389 puan) tarafından
Evet anlatmiyorum o yüzden kimselere. Eşimle bile konuşmak istemiyorum sıkıntıları zaten kendini haklı gördüyü sürece boşa kürek çekmiş olurum.
tarafından
Anlatma kuzum eşinle devamlı iletişim halinde ol konuşarak çözersiniz Sorunlarınızı hiç bir kadın arkadaşına ne eşini kötüle nede eşini övv bu zamanda insanlara hiç güven kalmadı malum
0 oy
(256 puan) tarafından
Allah içine ferahlık versin canım İnşirah oku evde Kur'an dinle. Kendını de yıpratmamaya calıs hepimizin basına gelen şeyler hangımız çok mutluyuz ki hangımız eşimizden istediğimiz ilgiyi görüyoruz? Alışıyor insan. 
(389 puan) tarafından
Sağol canim.gercekten cogu kadin öylemi? Yada herkes iyiyi oynuyor diye mutlu görünüyor. Bazen bakiyorum bazilarinin eşleri ne güzel ilgili karisini hic kirmiyor yüzünü güldürmek için ugrasiyor falan diyorum.
(256 puan) tarafından
Her şey zamanla tükeniyor sevgi emek ister. Erkekler o emegi elde edinceye kadar sonuna kadar kullanır. Cıcım aylarında da duygular tavanken eş el üstünde tutulur. Sonrası malum erkek zamanla sevgisini ilgisini göstermeye gerek duymaz. Eee hissettırmeyen duygular da ölmeye mahkûmdur ölmek zorunda kalacak çünkü kadın o sevgiyi ilgiyi görmedikçe hırçınlaşıyor kavgalar başlıyor saygı yitiriliyor sevgı yitiriliyor. Ve kimileri ayrılmayı başarıyor basaramayanlar da bir evin içinde ıkı yabancı ya da daha iyisi iki arkadaş yaşıyor. Ki bu da çocuklar için oluyor
0 oy
(5,911 puan) tarafından

Kimseye anlatamamak en iyisi.  Gün gelir o kişi satar seni . Ben dersimi aldım tek tabanca takılıyorum :)

(389 puan) tarafından
Öyle şeyleri düşünerek hep uzak durdum dert anlatmaktan. O yüzden kimseyle cok yakin arkadasligim olmadı. Ama işte derdimi dinleyen beni satmayan gercekten bir dost isterdim ama oda çok zor
(5,911 puan) tarafından
Annene anlat . Varsa bacına kuzenine anlat
(389 puan) tarafından
Annemede üzülür diye anlatamıyorum bacım yok küzenimlede uzaklarda yaşiyoruz diye o kadar yakinligimiz olmuyor

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 431 göst.
0 oy
5 cevap 223 göst.
0 oy
10 cevap 323 göst.
0 oy
24 cevap 342 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,383 soru

12,082,903 cevap