0 oy
416 göst.
Aile kategorisinde (80 puan) tarafından
Sizi sevmeyen kaynanaya nasıl davranirsiniz eşiniz için iyi olmaya mi çalışırsınız yoksa onun yaptığını mi yaparsınız kötülüklerini gördüğüm için içimden hiç konuşmak bile gelmiyor benim ama bazen huzurum için neyse diyip gecistiriyorum bazen çok kötü parliyorum 

16 Cevaplar

+1 oy
(7,753 puan) tarafından
Çok görmezden geldim. En son mesafemi koydum. Çünkü yüzünü bile görmek istemiyorum. 
(80 puan) tarafından
Mesafe en iyisi ya
-Reklam-
+1 oy
(318 puan) tarafından
Asgari mustereklerde saygiyi elden birakmadan iletisim kurabilirsin. İcin almiyorsa illa cok da samimi olmana gerek yok. Ama esinin de annesidir, saygi cercevesinde mesafeni koruyarak bir iliski gelistirebilirsin.
(80 puan) tarafından
Valla insanı yüz göz etmeye mecbur bırakıyorlar bazen ama dediğinizi yapabilmek iyidir
(318 puan) tarafından
Yani sonucta esinin annesi, saygini koru ama mesafeni de koy asgari mustereklerde iletisim kur. Ne sen yipranirsin ne arada hır gür olur esinle iliskin yipranir.
0 oy
(1,344 puan) tarafından
Hirlar isiririm püskürtürüm onu
(80 puan) tarafından
Hak ediyor aslında öyle kaynanalar
(1,344 puan) tarafından
Yoksa çok eziliyorsun adın deli olsun kafan rahat
0 oy
(926 puan) tarafından
Ay valla hic iyi olmaya calisamazdim bence görmezden gelemezdim bu benim yapimda yok 
(80 puan) tarafından
Bende genelde görmezden gelemem ve geçmişimiz kötü o yüzden
0 oy
(291 puan) tarafından
Evinin de huzuru icin çok samimi olmadan saygi cercevesinde mecbur kalınca konuşarak meraba meraba tamamdir 
(80 puan) tarafından
Mesafe iyidir valla
0 oy
(849 puan) tarafından
Kim bana nasıl gelirse aynısını alır ne eksik ne fazla evet eşimin annesi olabilir ama beni sevip saymayana bende aynı dille cevap veririm koyarım mesafemi bakarım keyfime bir kere geliyoruz dünyaya kimsenin çirkefliğini çekemem 
(80 puan) tarafından
Valla orasida öyle canım hayat kısa değmez onları çekmeye gerçekten
(849 puan) tarafından
Aynen öyle kimsenin beni üzmesine izin verecek değilim kırıldığım yerden keserim hiçte acımam
0 oy
(523 puan) tarafından
Ben ne laflar duydum sineye çektim eşim için şimdi hamileyim biraz iyiyiz ama bakalım sonu ne olcak yine
0 oy
(290 puan) tarafından
18 senelik evliyim ilk seneler ki bayağı bir süre kötülük demeyimde haneme çok müdahale etti, çocuklarım , evliliğim çok fazla etkisi vardı, bense onunla iyi olmak uğruna bunlarla ilgili tavrımı koyamadım baktım bu böyle olmayacak son 3 senedir mesafeli bir ilişkimiz var. Ondan önce annem gibi görür , hatta eşime söylerdim annene gidelim , annenle ilgilen , annene şunu alalım ben söyledikçe baktım ben daha kötü oluyorum , böyle kafam rahat. 
(80 puan) tarafından
Valla iyi 15 sene ona rağmen iyi olman
(290 puan) tarafından
Kendi ailem yoktu sahip çıkan onları kendi ailem yerine koydum öyle zannettim fakat olmuyormuş , kimseyi kimsenin yerine koymamak en güzeli. Şimdi evimde kendj haljmde huzurluyum
0 oy
(17,063 puan) tarafından
Sadece sevmiyorsa görmezden gelirim sonuçta bende ona bayılmıyorum ama kötü davranıyorsa veya laf sokuyorsa karşılığını alır 
0 oy
(24 puan) tarafından
Vallahi benimki bir kere hatta bana demişti ki: insan gelinini sevmeyince torununu da sevmiyor diye... 

Ben mesafe koydum git gel yapmıyor ve Allah'a şükür bir sene oldu yurt dışına taşındık depremden sonra.. ama şimdi var ya her gün torununu görmek istiyor :D ben harbiden bu insanları anlayamadım...

Ama tavsiyem uzak dur mesafeli ol.. eşin için evet bazı şeylere katlanıyorsun ama baktın olmuyor hiç görüşme daha iyi.. eşine konuş anlat durumu. Evet ilk başlarda anlamayacak eşin çünkü onlar asla göremez ne kadar kötü olduklarını ama inan takip etmeye başlayacak ve dikkat edecek. Eşin sınırları koyması gerekiyor. 
0 oy
tarafından
Bende bir çizgi var , çok iyi niyetli biriyim ama biraz soğuk bir yapım olduğu için herkes mesafesini biliyor . Ondan hiç problem yaşamadım ama kaynanamda saf öyle kavgacı bir tip değil ondan olsa gerek 
0 oy
(943 puan) tarafından
Mesafe koy canım.  Benimki beni hiç sevmez arkamdan neler neler söylüyor ben başkalarında duyuyorum tabi. Yüzüme söylemeye cesareti yok. Ben bana nasıl davranırsa öyle davranıyorum lafımı hiçbir zaman esirgemem. Yoksa tepeme çıkar benimki. Kendini bir halt sanar. 
0 oy
(234 puan) tarafından
Benim 1000 km uzaktalar ama gene de burnunu sokmaya çalışıyorlar bende 15 - 20 günde bir arayıp bazen hiç aramıyorum mesafe en güzel cevap
0 oy
(3,888 puan) tarafından
Ben olsam extra hiç birsey yapmam ,sinir ihlaline sadece onun yaptiginin altını çizerek rahatsız olduğumu bu tavır veya söylemi kendisine ben söylersem ne düşüneceğini açık açık sorar ve cevap beklerim.Asla kavgaya girip uzatmam ne istediğini veririm ,ne kafamı ağrıtırim.
(3,888 puan) tarafından
Ben bu dedigimi zamanında yaptım bu arada ,sorun olabilcek şeyleri o an söyledim rahatsız olduklarını o kavgaya dökmeye ses yükseltmeye çalıştı Ben orali olmadım gitmeyi azalttım gelmeyi azalttı, nerdeyse 9 yil hiç konuşmadık diyebilirim kendide gelmedi ,hamile kalınca gelmeknl istedi bende buyur ettim hiç birsey olmamış gibi 5 senedir konuşuyoruz ve inan herkes ettiği lafa çok dikkat ediyor ve inan yalnis anlaşılmamak için açıklamalar yapılıyor (uz).Şimdilik gayet iyiyiz bakalim
0 oy
(776 puan) tarafından
Mesafe korumak en etkili yöntem 
0 oy
(4,066 puan) tarafından
Bir kere yaptığı bir sacmalikta boz ve soğuk kal eğer insansa hatasını anlayıp o düzeltmeye çalışır. Eğer birşey yapmıyorsa hiç takma kafaya kendini yıpratma.

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 292 göst.
0 oy
2 cevap 181 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mutluhuzurlu (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 236 göst.
0 oy
31 cevap 617 göst.
17 Ekim 2024 Aile kategorisinde Birdilektut (1,301 puan) tarafından soruldu

405,631 soru