0 oy
143 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (684 puan) tarafından
Kızlar bana öyle bi krem diyinki ben artık yıldım kuruluktan .. cildiyeye randevu  da aladım ama daha çok var .  Aşırı  kuruyum  . Bu sorun bende sonradan oldu hele duştan çıkınca ay bi geriliyorum bi kaşıntı tutuyor gerildikçe cildim acıyor . Bide ayaklarım el prmaklarım çatladı bi çirkinleşti 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zeytinyağlı krem var onu kullanıyorum ben canım ama sen yine de bir cildiyeye görün 
-Reklam-
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Bugün neutrogena krem aldım bakalım ilk defa kullancam 
tarafından
Bnde kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor
(1,005 puan) tarafından
Bende beğendimdim iki defa sürdüm yumuşacık oldu ellerim
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Arkonun avakadolu var kokusu çok güzel. Niveanin vücut losyonu var kiraz çiçekli niveanin bir de el kremi var ayrıca ama benim çatlak filan yok. Bence sen vazelin al o daha iyi gelir sana. Bir de sudocrem var onun etkisi daha uzun süre kalıyor ciltte belki onarabilir çatlakları 
(684 puan) tarafından
Teşekkürler canım arkonun sadesini sürüyorum bide vazelini de kullanıyorum özellikle ellere ayaklara sürüyorum nerdeyse bir avuç :) ama vucuda sürmwyi bırakdım bu arada vazelin  aşırı tüy uzatıyor 1 ayda çıkacaksa 2 haftada çıkıyor vucut tüyleri onu farkettim bıraktım buda aklıma geldi okuyunca diyim dedim :D
(4,380 puan) tarafından
Ben de kararma yaptığını duymuştum canım ondan kullanmıyorum ama nemlendirme etkisi baya yüksek. Bepanthol denedin mi ben de o da vardı kuru ciltler için olanı o da iyi gelmisti
0 oy
tarafından
Hindistan cevizi yağı yumuşacık yapıyor 
0 oy
(935 puan) tarafından
Vücut için duştan sonra tatlı badem yağı, argan yağı vs gibi yağlar sürevilirsiniz, çok güzel nemlendiriyor. Elle ve yüz içinde sizin için iyi olanı test ederek bulmak lazım. Cildiniz aşırı kuruysa yağlı kremler deneyin. 
0 oy
tarafından
Bepanthol derma bana iyi geliyor 
0 oy
(986 puan) tarafından
Valla ben de öleyim.kuru atomik cildim var şu nivea nin 10 günde sikilastirma kremi var ya ben bugüne kadar kullandiklarimdan en çok beğendim.baya nemli tutuyo ben yüzüme kullandım ama yüze surulmuyomus el ve vucud içinmiş sanırım  
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Beslenmende gluteni sekeri azalt canim. İcerden vucudunu temizlemen gerekiyo. 

Fonksiyonel beslenme ile bu sorunu kökten cozebilirsin anca 

Krem olarak bioderma atoderm ya da üre icerifi  10olan eczaneden krem alabilirsin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 32 göst.
0 oy
3 cevap 62 göst.
+1 oy
5 cevap 102 göst.
24 Ocak 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Btl33.! (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 69 göst.
24 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde UmAYElcin (197 puan) tarafından soruldu

410,886 soru

12,364,719 cevap

41,887 kullanıcı

Kategoriler

...