0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından

image

2.5 yıla yakın bebek sallayan ben :D hemde kolik bebek.. O zamanlar o kadar zordu ki ilk 1yıl hiç destek görmeden kendi başıma çocuk büyüttüm o zamanlar hayat sanki durmuş gibiydi besigimiz vardı o kızım hep dizimde sallanmak isterdi çok zor günlerdi ve yemin ederim hep hayal ederdim şöyle bir ürün olsada kızımı yatırsam sabaha kadar 10defa uyandığım zamanlat olurdı ama çok sükür geçti elhamdülillah Allah her annenin yardımcısı olsun ama kolik bebek annesi olmak çok zordu ürünün benimle hiç ilgisi yok satıcısı da değilim :) ama keşfette görünce aklıma burası geldi ne bileyim belki yeni doğum yapan bebeğine bakmakta zorlanan anneler vardır cünkü o zamanların ne kadar zor olduğunu biliyorum ( biz elektirikli beşikte almıştık ama o da fayda etmemişti ama bunun galiba seviyeleri var kullanan herkes çok memnun) bebeği kolik olup ayağında sallayan varsa bi bakabilir . 

1 cevap

0 oy
(6,925 puan) tarafından
Pusat var o daha mantıklı değilmi canım oda kendiliğinden tatlı tatlı sallanıyor çok güzel
(6,925 puan) tarafından
Puset demek istemiştim :)
(277 puan) tarafından
Canım puset mi demek istedin. Bazı bebekler hep sallanmak ister bu ürün kendi sallıyor
(6,925 puan) tarafından
O dediğim pusette kendi sallnıyor kız
(277 puan) tarafından
Ay anam çok cahil kaldım benim koca mağarada yaşıyordu bende mağaradan çıkınca işte yeni yeni bazı şeyleri keşfediyorum :D beşige bile ne gerek vardı hatta bebek arabası almamak için kırk takla attılarda annem kızım 1yasına girince aldı öyle olunca çocuğu desteksiz sabahlara kadar kendim salladım çok zordu şimdi görünce paylaşayım dedim belki o dediğin pusette pratiktir
(6,925 puan) tarafından
Puset pahalı bende almadım canım beşikle devam :)
-Reklam-

İlgili sorular

+4 oy
19 cevap 952 göst.
3 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Linkin (20,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 205 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Acemianne35 (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,178 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sweety_97 (13,902 puan) tarafından soruldu
0 oy