0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (174 puan) tarafından
Selam!diyeceksiniz yine eltiden yazıyor))demek ben evleri temizlerken kulaklık takar evleri temizlerim.şöyle ki günlerin birinde kulaklığımı odamda bıraktım,gittim mutfağa.eltim de 1 yaşındaki oğlunu benim odamda bırakmış o da mutfağa gelmiş.odama gittiğimde gördüm ki çocuk benim kulaklığın yumuşak yerini yemiş.annesine söyledim guya yumuşak yeri çıkaracaktı kendininki takacaktı.çıkartmak isterken onu kopardı verdi.sonra bana dedi ki merak etme ben sana yenisini alacağım.gitmiş bu gün almış.hiçte iyi değil .ses iyi çıkmıyor.hem internetten baktım ucuz fiyata almış.sizce ne yapsam iade etsem mi kendisine?***** olmadığımı görsün.en iyisini onun çocuğu mahvetti.kıyaslarken farkı görüyorum 

6 Cevaplar

+2 oy
(1,034 puan) tarafından
Nasıl insanlarsınız eltimin çocuğu benim kulaklığımı yese çocuk için endişelenir hiç kulaklığı düşünmem bile. Yenisini alsa da cok utanirim bir kulakliga mi kaldik . Tamam senin odanda bırakmasın ama demek ki kapı falan açık rahat girilip çıkılıyor ki çocuk orada. 
(174 puan) tarafından
Kızım odamdaydı guya onun yanında bırakmış.aman annesinin kulaklıklarını yemiş hepsini
-Reklam-
0 oy
(4,138 puan) tarafından
Senin kulaklığın hangi marka modelse ondan aldır. O aldığı ucuz kulakligi da iade et kendisine. Bir daha da kimsenin odasında durmamayi öğrenir belki...
(174 puan) tarafından
Saatin içinde çıkmıştı kulaklık.yarın iade ederim onunkini
(4,138 puan) tarafından
Asla ben parasında değilim ama birisi benim eşyalarıma izinsiz dokunursa ben de gıcık oluyorum ve bir kere tepki vermezsen tekrarlayıp duruyorlar
(174 puan) tarafından
Çocuk dokunmuş annesi kötü oldu.kendisi düzeltmeye çalışırken kırdı kopardı.
0 oy
(2,088 puan) tarafından
Kulaklık ne markaydı o silikonlar tekli satılıyor genelde fotoğrafini atsana bı millet boşuna masrafa girmesin
(174 puan) tarafından
Evet şimdi ben ne yapsam
(174 puan) tarafından
Bana bir iki tane foto yolladı belli ki onlar da ucuzlardı.ne yapayım gidip söyleyim jbl al?
(2,088 puan) tarafından
Okey olayi algıladığımıza göre cevap veriyorum. Ona de ki aldığın kulaklık bozuk galiba sesi bı cazir cuzur geliyo paran boşa gitmesin sen bunu benim kulaklığımin aynisiyla değiştir ben ona alışkınım zaten
(2,088 puan) tarafından
Senin kendi kulaklığın ne markaydı kaç paraydi o tutarlarda bişey aldir
(174 puan) tarafından
Ben birine nasıl diyeyim başkasını al?zaten bunu akarken de alma dedim bende başka biri var
0 oy
(926 puan) tarafından
Yani kulakligi kadin mahcup olup cocugu ve kendi bozdular kirdilar diye almis artik ucuz pahali tesekkur edip al iade etmeye gerek yok cocuklar boyle hani 
0 oy
tarafından
Canım sən sanki bu eltiye cox  takıpsan ..bax nə gözəl hələ almağı da fikirləşib alıb ..məncə hec nə demə eltine sən əvvəlkinin eynisindən al özünə..
(174 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Qırmışsa almalı deyilmiydi
tarafından
Almalı idi ..amma elə insanlar var ki bunu bele düşünmürler
(174 puan) tarafından
Qaytarmasam özlüğünde fikrleşer meni xamladı ucuz qulaqcıqla
tarafından
Həə nə bilim vallah canim eltinin xasiyyətini sən yaxşı bilərsən əlbəttəki
(174 puan) tarafından
Verərəm getsin
tarafından
Hansi rayondansan canim
(174 puan) tarafından
Lenkeran
0 oy
tarafından
Yanlışlıkla olmuş yenisi alınır çok mu önemli. Peki kulaklık pahalı olsaydı yeni alınan iade eder miydin hiç sanmam

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 454 göst.
8 Ağustos 2024 Aile kategorisinde SERPIL_CULHA (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 212 göst.
0 oy
2 cevap 94 göst.
0 oy
1 cevap 31 göst.
9 Kasım 2024 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,451 puan) tarafından soruldu

406,234 soru