0 oy
37 göst.
Diğer kategorisinde (670 puan) tarafından
Selam kizlar c.mba gunu adetten sonraki 1 hafta olcak kontrole gidicez.tahlil yapildida dondurulmus cift embriyomuz var onu transfer edicez Allahin izniyle aranizda cift embriyo olan varmi yada yakini sagliklilarmi nasil oluyor

1 cevap

0 oy
(98 puan) tarafından

Ben iki kere hemde tüp bebek tedavisi gordm ilkde iki tane transfer oldu çok şükür ilk denemede tuttu bebeklerim çift yumurta ikizlerim oldu bir kız bir erkek 38 haftada sezaryen oldum sağlıklı kucağıma aldim şimdi 6 yaşında lar ve o zaman iki tane daha dondurulmuş embriyo m kalmsti geçen sene onları da yaptk bir tane tuttu çok şükür bir oğlum oldu iki ay önce 

Rabbim sizede nasip etsin inşallah kucağıniza aldınız günleri görürsnz rabbim büyük bol bol dua edin hiç stres yapmayın hep pozitif olun olms tutmuslar gibi çok önemli stres kafaya takmak sağlıklı beslenin zaten doktorunz der transfer den sonra her dediğine uyun inşallah sizinkiler de tutar güzel haberlerini alirz burdan :)
(670 puan) tarafından
Cok tesekkurler suan transfer olmak icin doktoru bekliyorum Rabbim evlatlariniza da sizede uzun omulrer versin ne guzel :) bakalim hakkimizda hayirlisi artik insallah olur
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 176 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde bkulbilge (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde bkulbilge (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 252 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde bkulbilge (670 puan) tarafından soruldu
0 oy