0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (274 puan) tarafından
Sorum baslikta ve yanlış programda yıkadım. Makinede gömlek progamı var buharlı kırışık azaltma onu seçtim. Daha da kırıştı... tekrar makineye atsam düzelir mi yoksa ütülemem mi lazım?

5 Cevaplar

0 oy
(96 puan) tarafından
Valla benimkiler yeni henuz perdelerim perdeci dedi hep düşük ayarda yıkayın ve sıkma az ayara veriyrm ve 30 derede yikiyrm hepl bir buçuk yıl oldu hala synilar mis gibi 

Kaynanam in siyah olmstular ne yaptıysa beyaz olmuyrdu Instagram da camajr sodası gordm yıkayan onla onu denedik bem beyaz oldular hem çamaşır sodasj ve tursille yikadk yeni alinms gibi oldu şok oldum bütün akrabalar gördü onlar bile soruyrdu neyle yıkandı diye:) hepsi kullanıyor suan
(5,853 puan) tarafından
Yıkamayı nasıl yaptınız deterjan slsida yumos falan
-Reklam-
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Ben makineye tülleri atarım deterjan yumuşatıcı bide çamaşır sodası koyarım katre gibi olur
0 oy
(3 puan) tarafından
Bulaşık makine parlatıcısı döküyorum 2 y kaşık şeker
0 oy
tarafından
Canım çamaşır sodası kullan ve perdelerini yıkadığın zaman sıkma'ya gelince makineyi kapat bembeyaz pırıl pırıl olacaklar ve ütü gerektirmeyecek 
(274 puan) tarafından
Deterjan kullanayim mi yanında ve soda ne kadar koymaliyim
tarafından
Sodayı makinenin içine tüllerin üstüne dök 1 çay bardağı yeterli olur canım normal deterjan ve yumuşatıcıyıda makinenin haznesine koy sıkmaya geçtiği gibi kapat çıkar ve ıslak ıslak as mis gibi olacak canım
0 oy
tarafından
Ben mintax tül beyazlatıcı bulaşık deterjanı ve küp şeker ile yıkıyorum yumuşatıcı koymuyorum perdesi sarartıyor dedi çünkü yıkıyorum sıkmıyorum bembeyaz oluyor 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 280 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nehirrr (1,054 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 93 göst.
0 oy
0 cevap 18 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda123. (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 48 göst.

409,789 soru