0 oy
1,062 göst.
Diğer kategorisinde (417 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
............ 

30 Cevaplar

0 oy
(220 puan) tarafından

Benim sana tavsiyem bir işi bitirip başka bir işe koyulman, beyni meşgul edecek işler bulması lazım, yoksa beyin konuşup durur, bu takıntıya hastalığa doğru gider, beynini sustur onu meşgul edecek faydalı işlere yönel kendini boş bırakma sakın

(417 puan) tarafından
Düzelir mi öyle beynim susar mı
(220 puan) tarafından
Tabii ki düzelir , insanlarla muhabbet etmek, fiziksel altivite, beyni başka şeylerle meşgul edecek aktiviteler bunlar beyni susturur, boşluktan doğar tüm marazlar, çalışabilirsen işe gir çalış
(417 puan) tarafından
Gebeyim şimdi çalışmamki
-Reklam-
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Ne davul zurna çağırdım ne de konvoy yaptım. Ne gerek var insanlara rahatsızlık vermeye? Birde boşa masraf.
0 oy
(51,324 puan) tarafından
benim gelmedi kimse de neden gelmedi demedi
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Tek nikahla evlenirim derdim eşim kendi tarafında düğün yapmak istedi bizde nikahı bizim o tarafta yaptık pandemi zamanıydı şimdi her konuştuğumuzda eşim der ki millet için keşke o kadar açılmasaydım düğün masrafı kadar gereksiz bir masraf yok diye herşeyimi o kadar sade seçtim ki teyzelerim neden uygun olsun diye uğraşıyorsun adetlerimizden vazgeçiyorsun dediler adet dedikleri davul zurnası düğünü kapı açılmıyorsu falan bende dedim ki evlendikten sonra beni maddi olarak zora sokacak adetleri istemiyorum sadece davul zurna çalmayınca da evlendim ve elhamdülillah mutluyumda hiç bişeyde de hevesim kalmadı Allah razı olsun beni seven sayan herkeste yanımdaydı arkadaşlarımla kendi ailemi bırak eşimin ailesi bile aynı masalarda oturdu şimdi görümcemle yaşıt arkadaşlarımda kanka mesela 
(417 puan) tarafından
Çok güzel böyle düşünmek
0 oy
tarafından
Ay ne skrun olcak çok saçma bam bam bam nemi öyle zaten üzgünsün ben evden çıkarken hiç aes yoktu ailemden ayrılıyordum. Ne gerek var ki ama dillere destan düğünüm.oldu onu biliyorum 
(417 puan) tarafından
Benim düğünümde güzel oldu ama ufak tefek eksikler oldu İşte
tarafından
Pardon eşimin tarafında çaldı ama davul zurna herşey yapıldı kendi ailemde olmadı
0 oy
tarafından
Postlarina baktinda hep düğünüm düğünüm kız bı şal çok ufak sorunlar yok   çocuğun biri duvagima bastı yok davul zurna  yoktu canım bunlar boş şeyler ilmihal ne oku istersen bebek doğunca bırak bunları düşünmeyi 

Yemek yemeyi unutacan hahaha huni takacan.
(417 puan) tarafından
Şaka yapmak eksik yazmak mı peki
tarafından
Of tamam sen anlamadın bilerek eksik yazdım takıntılı Allah yardımcın olsun çevrendeki insanlara
(417 puan) tarafından
Teşekkürler canım böyle olmaktan takıntılı olmak tercihim olur amin inşallah
tarafından
Nasıl misim ki ahahahaaa sadece gülüyorum sana
(417 puan) tarafından
Tamam gülebilirsin 850 tane ayrı yerlerden yorum yapana kadar gülmeni tercih ederim
0 oy
(417 puan) tarafından
Şurda aklı başında yorum yapan herkese teşekkür ederim saçmalayan herkesede bişey demek istemiyorum 
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Ben özellikle istemedim linclenecegim belki ama.bazi şeyler soytarılık gibi geliyor 
(417 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun
0 oy
(13,568 puan) tarafından

Kız bırak davul zurnayı benim eşim gelmedi gelin alıcısına :D

(417 puan) tarafından
Yaa nasıl oldu peki
(13,568 puan) tarafından
Kuzeni gelin çiçeğimi götürdü bahşiş aldı :)
Beni de annesi babası ablası aldı gittik :)
(417 puan) tarafından
Çok güzel olmuş
(13,568 puan) tarafından
Eşim de olsa güzel olurdu ama :)
0 oy
(285 puan) tarafından
Örf adetlerde var diye yapıyorlar ama gereksizd birşey.
(417 puan) tarafından
Doğru çocuklarımıza oda kalmayacak

İlgili bir soru bulunamadı

408,338 soru

12,267,594 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...