0 oy
1,065 göst.
Diğer kategorisinde (418 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
............ 

30 Cevaplar

+2 oy
(4,375 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Davul zurna olmadan olur mu ne Ka saçma bosan bence seni seviyorsa tekrar evlenir bu sefer caldirirsin davulu 
(17,914 puan) tarafından
Bu yoruma çok güldüm :)) ayrıl kanka biz arkandayız
(4,375 puan) tarafından
Ashshdhdbdb
-Reklam-
+4 oy
(13,050 puan) tarafından
Ben cidden bazen şaşırıyorum yuva mı kuruyorsunuz adamlara sevr antlaşmasının yatırımlarını mı uygulatmaya çalışıyorsunuz. Yahu bunlar havaya saçılan para siz ev kuruyor borç altına giriyorsunuz. Borç da yiğidin kamçısı değil yükü. Hiçbir manasız ritüeli -kapı tutma sandığa oturma tepsiye para atma makas kesmiyor muhabbeti bıçak pastayı kesmiyor muhabbeti davul zurna kuaförde bahşiş verme - yaptırmadım. Hala gelinliğe düğüne verdiğim paraya acırım bir nikah da bizi kanunlar önünde evli kılacaktı. Şimdi de evlenecek herkese bunu tavsiye ediyorum. 8 ay sorun çıkardım demişsin değer mi ya eşini üzmeye bunun için
(418 puan) tarafından
İyi gül bakalım
(51,338 puan) tarafından
sorun kardesine kuzenine soylenmeden getirilmis arkadaşa gelmemis ☺️
(418 puan) tarafından
Aynen ikbal tebrik ederim çözebilmissin
(51,338 puan) tarafından
kiskanma
(418 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Aferin ikbal kıskanma tanısı koydu en zeki insan
+3 oy
tarafından
Fuzuli gereksiz masraf. 
(1,061 puan) tarafından
Bız nıkaha  gün almaya dıye gıttık kıydık çıktık baya esofmanlar falan uzerımızde asjsjsjsjsjsj
(220 puan) tarafından
Benim de “sende” nikeli  arkadaşa tavsiyem bir işi bitirip başka bir işe koyulması, beyni meşgul edecek işler bulması lazım, yoksa beyin konuşup durur, bu takıntıya hastalığa doğru gider, beynini sustur onu meşgul edecek faydalı işlere yönel kendini boş bırakma sakın
(418 puan) tarafından
Ne kadar güzel yorum yapanlarda var diğerlerinin aksine
tarafından
Canın davul zurna sesine  nefret ediyorum  gereksiz bence
(418 puan) tarafından
Bende çok sevmem dışarda duyunca hemen camları kapatırdım hatta ne alaka bu devirde derdim ama takıldım işte
+2 oy
(5,039 puan) tarafından
Ayy yanlıs anlama eminim cok da seviliyosunddur senın gibi düşünenler el üstünde tutulur devam et sen böyle :))) 
(418 puan) tarafından
Evet evimi bile temizliyor kayınvalidem ama babası öyle değil mutfagımın camı bozuldu onu 5 aydır hergün söylüyorum gelip baktırmadı
tarafından
Kocana niye soylemiyon.
(418 puan) tarafından
Babası ilgileniyor oda söyledi adamı getir diye daha getirecek
+1 oy
(1,137 puan) tarafından
Ben cok seviyorum o şekilde gelin alma olayını. Eşimin tarafında götürülmezmis ama ben istedim diye  getirdi. 
(418 puan) tarafından
Benim istemek aklıma gelmedi onlarda akıl etmedi
(1,137 puan) tarafından
Benim eşimin ailesi de hiçbir şeyi akıl etmeyen insanlardı ben eşimle muhatap oluyordum mecbur. Söylemesem bana da gelmezdi:)
(418 puan) tarafından
Sonra unuttum diyede çok üzüldüm agladım günlerce hepsine söyledim ne malsınız bir davulcu getiremedınız diye nerdeyse boşanacaktım hamile kaldım
(7,712 puan) tarafından
Allah eşine ve ailesine yardım etsin :)
(51,338 puan) tarafından
bence de mallar bazi seylerin farkinda değiller boyle her dedigine he diye diye fazla simartmislar seni
(4,354 puan) tarafından
Hahahaaa ikballl ayakta alkisliyorum
(5,039 puan) tarafından
Ahahah yemın ederim en doğru yorum @ikbal :D
(51,338 puan) tarafından
demeyin oyle kiziyo bana ☺️
(418 puan) tarafından
Saçma sapan konuşunca laf sokmuş mu oluyorsun tebrik ederim seni
(51,338 puan) tarafından
tamam en hakli sensin ☺️
(418 puan) tarafından
Evet aferin her yere yaz sen
+1 oy
(2,092 puan) tarafından
Çokta lazım değil sanki
(418 puan) tarafından
Sen nasıl çıktın evden
tarafından
Gelinliğim ile çıktım , dua ile ve dediğin gibi kafamdan aşağı şeker ve para atıldı :D gelinlik ile nikaha gittim canım ❤️
(418 puan) tarafından
Davul zurna gelmedimi
tarafından
Hayır canım asla yukarı da da belirttim yorumda
(418 puan) tarafından
Ben davul çalındı sonra şeker atıldı sandım hamilelik algılarımı kapattı kusura bakma :)
+1 oy
(1,346 puan) tarafından
Asla istemedim hiç sevmem davul zurna çevreyi rahatsız etmekten başka bir şey değil. Kaynanam çok istedi düğün evi olduğu belli olsun dedi kırmamak için sadece 10 dk musade ettim ben evden çıkarken başladı arabaya bindik gittik bitti belki 10 dk bile surmemistir. 
(418 puan) tarafından
Aslında evliliğin mutlu ailesi beni seviyorda ama bazı şeyler canımı sıkıyor işte benim o zaman aklımda yoktu zaten geleneklerine çok bağlılar diye birşey demedim çünkü çeyiz falan diye ölüyorlar ben onuda yapacaklarını düşündüm
(1,346 puan) tarafından
Acaba sizin boş vaktiniz mi var insan neden düğünümde davulcu gelmedi diye düşünüp boşanmayi düşünürki. Eski postlariniza baktım oraya da bu yüzden uyuyamadiginizi falan yazmışsınız yazık. Bence eşinize söyleyin kapıya Bi davulcu getirsin siz de kabul edin olsun bitsin
(418 puan) tarafından
Köylümüsün ne davulu diyor
(1,346 puan) tarafından
O da mantıklı bulmuyor demekki
(418 puan) tarafından
Düğünde falanda sevmiyor o öyle
+1 oy
(615 puan) tarafından
Bizde Kur'an okuyarak çıkılır evden. Herkesin kendi tercihi. Ben davul zurna yerine böyle seviyorum 
(51,338 puan) tarafından
benimde oyle oldu
+1 oy
(295 puan) tarafından
Bence en gereksiz şey çevreye rahatsızlıktan başka birşey değil hastası var bebeği var birileri eğleniyorken birileri evinde rahatsız oluyor. Annem çok istedi korona var diye izin vermediler ben ve eşim düğün bile istemedik aileler çok istiyordu bizde gidip herkesten habersiz nikah tarihi alıp evimizi tuttuk düğün de yalan oldu hazırlıkları bile zor yetiştirdiler :)
(418 puan) tarafından
Çok karışık oluyor insan bildiğinide unutuyor
+1 oy
(746 puan) tarafından
Bende davul zurna olmadı bir sorun olarak da görmedim
(418 puan) tarafından
Ben biraz fazla sorun ettim galiba birde bizim aile masasına eşimin köyden komşuları oturmuştu bana kaldırtmadılar ben kaldıracaktım ordan otursun dediler yarısına onlar yarısına bizimkiler oturmuştu rezillikti yani
(746 puan) tarafından
Anladım canım masa konusunda haklısın da davul zurnayı takma kafana o kadar
(418 puan) tarafından
Evet ama o kadar sinirleniyorum ki o konuya
(746 puan) tarafından
Doğrudur insan bir kere evleniyor kimse istemez içinde birşey kalsın ama bazen olmuyor yapacak bir şey yok
(418 puan) tarafından
Doğru haklısın
+1 oy
(17,914 puan) tarafından
Benimkinde geldi hatta pandemi idi karakoldan zar zor izin aldık bir gün uğraştım onla çok az çaldılar bende bunun için eşimle sorun yaşadım ama ailesi yola gidecek diye alsakta gitsek modunda olduğu için kızdım. Ayrıca yorumlarda gördüm istemişsiniz olmamış değil yani sizde hiç hatırlamamışsınız neden suçlu damat oluyor ki ? İsteseydiniz madem. Ayrıca her istediğinizi yerine getirnek zorunda değil düğün organizasyonu tamamen damatın sorumluluğunda olmamalı bence. Sizinle hayatı paylasmak çok yorucu olmalı 
(17,914 puan) tarafından
Tamam işte seninde gözden kaçırdığın bir şey neden eşin bunun için suçlu olsun ki hele de işi boşanmaya getirmek çok çok abartı.
(51,338 puan) tarafından
bide esinin ailesine malsiniz demis
(17,914 puan) tarafından
Yorumsuzum. Postun bir yerinde de kayinvalidemler beni çok sever gelip evimi temizler falan demiş galiba yanlış olan biziz :)
Bir yere kadar memnun etmeye çalışırlar bir yerden sonra da olmuyorsa zorlamanın anlamı yok derler. Bilgin olsun
(418 puan) tarafından
Her yorumun altında sizin yorumunuz :D
(418 puan) tarafından
Desinler canım isteyen istediğini desin
+1 oy
(4,257 puan) tarafından
Bizim taradta da var ama esimin tarafinda davul zurna ile cikilir hatta bos bir arazide gidip oynanir kizi aldiktan sonra. Biz istanbulda yasadigimiz icin alirken calindi sonra kayinvalidemin evine gidip onun kapi onunde de oynadik. Ben gereksiz bulmuyorum. Cogu yore de var bu gelenek gibi. Ha su zamanda olmasi sart mi degil. E evlenmissin gecmis gitmis cokta takilma artik. Takicak bisey degil.
(418 puan) tarafından
Tamam kafamı dağıtcam başka birşeylerle
+1 oy
tarafından
Sesten migrenim tutuyor nefret ediyorum davul zurna sesinden. Biz kaçtığımız için olmadı çok şükür davul zurna
+1 oy
(3,587 puan) tarafından
Benim araba suslemem davetiye düğün hiç bişey olmadı sadece kinam oldu oda burnumdan geldi seninkisi sadece gösteriş meraklısı olman bu sebebden çabuk bosanirsin demedi deme
(418 puan) tarafından
Boşanmadı dedim boşanalım dedim
(3,558 puan) tarafından
Harikasın gülüm böyle devam et sen boşanırsin
(3,587 puan) tarafından
Devammmmm keee
(418 puan) tarafından
Bu platformda mantıklı cevap verenler kadar mantıksız ve herşeyi dalgaya alan insanlarda var düzgün cevap vermeyecekler vermesin dalganızı duymak için birşey paylaşılmıyor ki kafan bir şeye takılıyor burda açıyorsun kimisi gerçekten çok güzel cevaplar verirken kimisi bu şekil
+1 oy
(5,327 puan) tarafından
Şart değil bence 
0 oy
(1,122 puan) tarafından
İçimde kalan şeylerden biride bu canm Allah ahımı fitil fitil burunlarindan getirsin insAllah kaynanam sırf şehirde yaşıyorum diye istemedi beni ve herşeyi kocamın üstüne yıktılar düğüne misafir gibi geldiler takı bile takmadilar bana iki bilezik taktı eşim onlarda sahteymis meğer o kadar kötü gectiki eşimle karar aldık ne düğün CD mız var ne bir fotografimiz 6 yıl oldu ve halen şimdi bile bı yerde davul sesi duysam dalar giderim o kara gunlerime
(418 puan) tarafından
Görüşmüyorsanız nasıl bozuyor moralinizi
(1,122 puan) tarafından
Bize yaptıklarından dolayı en son kavga ettik ankaradaydik İstanbul'a geldik 6 ay oldu bı kere bile aramadilar hani gittiniz ama orda ne yapıyorsunuz ev tuttunuz mu nerde yaşıyorsunuz diye sormadılar buda benm zoruma gidiyor hadi beni boşver insan evladını torunlarını hiç merak etmez mi
(418 puan) tarafından
Çok ayıp etmişler çok
(1,122 puan) tarafından
Herseyleri para olmuş aman bizden para istemesinler diye aramiyorlar işte şuan zor durumdayız onlarda biliyor  para isterler diye aramiyorlar çok bencil insanlar ya
(418 puan) tarafından
Hiç muhattap olma
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Düğün salonlarinda oluyor en sinir olduğum şey herkesten para alıyorlar çocuklar ayrı atlıyor maf ediliyor düğün bence gereksiz birşey benm kinde eşim beni dinlemedi getirdiler Allah'tan pandemiydi çabuk bitti kötü anı olmadı ama suanki düğünlerde yeminle berbat bir görüntü çıkıyor ortaya 
0 oy
(12,615 puan) tarafından
yaparsanız evden çıkmam dedim. o derece gereksiz, görgüsüzlük, etrafa gürültü yayan boş beleş hareket. hele şimdi abartıp bando, meşaleler falan hayırdır sefere mi gidiyoruz..

hem gereksiz şey hem de bunun için canını sıktığına değmez
0 oy
(19,504 puan) tarafından
Ben sabah 5 te çıktım evden sessizce. Hiç de bişey olmadı 
tarafından
Niye öyle erkenden dostum ☺☺
(19,504 puan) tarafından
Kimse görmesin diye deermisim ahshdh

Ya bizim düğün gündüz oldu. Sabah erken kuaföre gidip sonra foto çekimine gitmemiz gerekiyordu düğüne gitmeden önce. O yüzden erkenden çıktık gittik. Hatta o gece eşim de bizde kalmıştı sabah 5 te gelmesi için 4 te evden çıkması gerekiyordu falan ahdhdhhd. Komik geliyo falan şimdi de o gün çok stresliydim. Ben düğün mugun hiç sevmem. Nikahla evlenmeyi çok isterdim de bizim ailede hoş karsilanmaz. Zaten dualı düğün yapan tek kişi olarak yeterince okları üzerime çektim agsgsg. Bu yüzden pandemide düğün yapanlara ozenirim ahshshdhd
0 oy
(220 puan) tarafından

Benim sana tavsiyem bir işi bitirip başka bir işe koyulman, beyni meşgul edecek işler bulması lazım, yoksa beyin konuşup durur, bu takıntıya hastalığa doğru gider, beynini sustur onu meşgul edecek faydalı işlere yönel kendini boş bırakma sakın

(418 puan) tarafından
Düzelir mi öyle beynim susar mı
(220 puan) tarafından
Tabii ki düzelir , insanlarla muhabbet etmek, fiziksel altivite, beyni başka şeylerle meşgul edecek aktiviteler bunlar beyni susturur, boşluktan doğar tüm marazlar, çalışabilirsen işe gir çalış
(418 puan) tarafından
Gebeyim şimdi çalışmamki

İlgili bir soru bulunamadı

408,435 soru

12,271,420 cevap

37,603 kullanıcı

Kategoriler

...