+2 oy
898 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,058 puan) tarafından
Dün diğer paylaşıma yazamadım okadar çok cevab gelmiş ki hepinize tek tek dönüş yapamadım malum gelenim gidenim çok oldu hepinize tsk ederim evlad denince akan sular duruyor evet ama benim kızım tamamen aile düşmanı olmus onu anladım dün kizima bi şekilde ulastik ama çok zor oldu Vodafone aradik hat eşimin adına doküman istedik yasal değil dediler vermediler savcılığa gidin ama onlarda size vermez savcının dosyasiya özel gelir ondandan bisey çıkmaz dediler ümidi kaybettik nerden aradiysak kizim ömür meşgule atıyor sonra engelliyor çalıştığı otelden bi cocuk buna laf atmış kızımda eşime baba bu çocuk bana laf atıyor sen ilgilenirmisin diyip numarasını vermis bu çocuğu aramak aklımıza geldi ve aradik kızımın gittiği kadına onun sayesinde ulastik 

Kadını aradim sen kimsin dedi önce bana yanındaki kızın annesiyim dedi abla yanımda kiz yok dedi yalan söyleme dedim abla açıkçası kızınız dün beni aradı otobüse bindiğini buraya geliyorum dediğini söyledi dedi ama yalan kiz aşırı yalancı biri neyse kizim otogardaymis ve hemde hangi şehir de KARABÜK'E GITMIS hiç duymadığım hiç girmediğim biyer sen ne cesaretle 2 ayda tanıdığın kadının yanına gidersin bizimle kadin iletişime geçiyor bugün karakola gidip kayip başvurusu yapacaz 

14 Cevaplar

+4 oy
(4,132 puan) tarafından
Kızına ulaşmanın tek yolu ve o kadınla yüzleşmenin tek yolu bence müge anlı programı anında çıkarlar ortaya 
-Reklam-
+1 oy
(926 puan) tarafından
Cok uzuldum Allah yardimciniz olsun 
+1 oy
tarafından
Allah hepimizi temiz hayırlı insanlarla karşılaştırsın böyle insanları Allah bildiği gibi yapsın 2 çocuk annesi 22 yaşındaki yegenimi bı bayanda aklımı doldurup mutlu değilsen kalmak zorunda değilsin çocuklara bakmak zorunda değilsin diye doldurdu muhtemelen çocuklarını koyup insanın yanına gitti ne yaptıysak baba evine donderemedik kendisiyle konuşmayı kestim anne olmayı başaramamış bı insan ne evlat olur ne es olur ne yeğen olur gidişat ne olur Allah bilir zaman gösterecek rabbim doğru yolda olana yardım etsin Allah yardımcınız olsun daha cahil kim bilir aklında kurduğu hangi. Hayal ile gitti buturlu doğruyu ve gerçeği ayiramiyir şu  çocukları umarım tez vakit yuvasına döner gerçekten çok zor bir imtihan kazasız belasız inşallah ablacım 
+1 oy
(2,818 puan) tarafından
Ya esraya yada mugeye cik hic bi sekilde zaman kaybetme cocuklar annelerinin yaninda bile guvende degilken baskasinin yaninda nasil guvende olsun 
+1 oy
(19,483 puan) tarafından
Esra Erol a çıkın bence. Çözülmezse. Korkularından yine çıkarlar ortaya. İnşallah çözülür. Aklı başına gelir 
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Yapay zekayla başlık bu şekilde çıktı kusura bakmayın 

Ve biraz uzun oldu 

Kizim kadına çok yalan yanlış şeyler anlatmış eşimde kızımın elindeki hattı tamamen kapattırdı çünkü üzerinden tlfon alma şansı var ve kullanıp kullanıp hattı ödemez hemen hattı kapattırdık
tarafından
Hattı kapatmak büyük yanlış olmus
tarafından
Kesinlikle hattı kapatmak çok büyük yanlış olmus
tarafından
Eldeki son takip de gitmiş.
tarafından
Kesinlikle ve ne demek kullanır kullanır ödemez
Önemli olan çocuk şuan
Ama gitti artk çünkü siz kızınıza ulaşma ihtimaliniz varsa böle onu yok ettiniz
tarafından
En azından nerden ödendiği yeri belli olurdu.
0 oy
(338 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım 
0 oy
(606 puan) tarafından
Gençlik işte hayatı birazda böyle görsün bakalım , bazen evladına bile bişey yapamıyorsun , küçükken ne kadarda kolay büyüdükçe zorlaşıyor annelerin babaların zorlukları artıyor.
(3,058 puan) tarafından
Ah ah polis bile diyor abla 19 yaşında bisey yapamayiz
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Tez zamanda kızının aklı başına gelir de size döner yoksa devir çok pis.
(3,058 puan) tarafından
O devirden korkuyorum zaten
0 oy
(5,153 puan) tarafından
O kadının numarasını polise verin Karabük eminiyeti bulup kızınızı geri getirsin
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Kadın yalan söylüyor yanında sizi kendinden uzaklaştırmak için diyor terbiyesiz kadın
0 oy
(974 puan) tarafından
Kızınızdan haber varmı inşallah vardır inşallah iyidir inşallah aklı başına gelmiştir
(3,058 puan) tarafından
Yok canım
(974 puan) tarafından
Ay daha çok merak ettim Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın ya inanın hala aklımda sorup sizi tekrar tekrar aynı strese sokmak istemiyorum ama çok da merak ediyorum
0 oy
(51,324 puan) tarafından
Rabbim kizini size dondursun insallah canim benim
0 oy
(606 puan) tarafından
Cok gec olmadan kendimiz halederi belki demeden müge snliya cık.ve sonra kızını maneviyati iyi bir hocaya göster okuyolar dua edıyolar okunmuş su veriyolar ev cocugun gozunde guzelessin dye evden sogutmuş sizden sogıtmuş olabilirler musksyla hic belli olmaz 
(3,058 puan) tarafından
O kesin canım çünkü asla bizimle anlasamiyor
(606 puan) tarafından
Rabbm kimseyi evlstla imtihan etmesin inşallh tez vskite selamete çikar sıkıntiniz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 73 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Minikkus0 (718 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 679 göst.
3 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 284 göst.
0 oy
0 cevap 28 göst.

408,338 soru