0 oy
415 göst.
Aile kategorisinde (3,483 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız kahvaltılar yapildimi bugünün planlaması yapıldımi neler yapacaksınız 

Kahvaltımi yaptım hiç bir iş yapmadım normalde dün eşimle birlikte ayıracaktik ama aşk yaşamak daha ağır bastı akşama kadar keyif yaptık bana kaldi eşyalar 

Nasipse bugün de erken gelecek burger yemeye gidicez inşallah birde eksikleri liste yapicam fiyat araştırması yapicam internettenmi alsam uyguna gelir carsimi uygun diye 

image

15 Cevaplar

+3 oy
(170 puan) tarafından
Abla eşini nasıl bu kadar hanımcı yaptın :) 
(3,483 puan) tarafından
Canim inan ben hanımcı olması için bir caba sarf etmedim Rabbime şükürler olsun ben ne kadar eşimin üzerine titriyorsam eşimde benim bizim üzerimize titriyor ben eşime laf etmelerine izin vermiyorum eşimde benim için konuşmalarına izin vermez her şey karşılıklı ama suna inanıyorum sevgi saygı hoşgörü herşeyi yoluna koyuyor
-Reklam-
0 oy
(3,492 puan) tarafından
Selam canim vende hic bir is yapmadim bir kahve ictim sadece sabahtan.. bebeğim uyusasda baslasam işe..
(3,483 puan) tarafından
Uyur inşallah cnm kolay gelsin
0 oy
(6,144 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun canım Allah kolaylık versin bende işlerimi bitirdim kahvaltı yeni hazırlıyorum kızım sağolsun iştahsizligi yüzünden benim de boğazımdan geçmiyor 

Oturdum kahvemi içtim bugün 29 Ekim eğlencesi varmış ilçede kuyu kebabı asıyorlar ordan da sipariş verdim yemek derdim de yok çıkarız kapılarda gezeriz biraz 
(3,483 puan) tarafından
Benimkide ayni cnm inan sabah tek yediği az patates  kızartması
0 oy
(122,389 puan) tarafından
turkiyeye 1 valiz gondercem bi suredir tir firmalarini arastiriyodum buldumda simdi valiz hazirliycam ama bosa koyyom dolmuyo dolu almiyo hesabi oldu sigdiramiyom 1 valize herseyi
(3,483 puan) tarafından
Banada çikolata yollasana  

Kolay gelsin cnm
(122,389 puan) tarafından
kiz inanki 1 avuc ici kadar cikolata koymuyom 1 gram yiycek bisi koymadim
(492 puan) tarafından
çöp poşetine koy süpürgeyle havasini al yer açılir fazlasiyla
0 oy
(586 puan) tarafından
Aleyküm selâm kolay gelsin canım 
(3,483 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(356 puan) tarafından

Selam bende kahvaltı ettim uzanıyorum işlerim var ama az keyif yapayım kalkarım :)

(3,483 puan) tarafından
Bende kahvaltı yaptıktan sonra keyif yapamaya bayılıyorum
0 oy
(7,569 puan) tarafından

İş çok çocuk uyumuyor hiç sürekli peşimden ağlıyor onu yıkadım emziriyorum şimdi bakalım uyuyacak mi 

(3,483 puan) tarafından
İnşallah uyur cnm
0 oy
(658 puan) tarafından
Kolay gelsin bende annemgildeydim şimdi evime gidiyorum eşimin köyünden biri intihar etmiş tanımıyorum ama daha kurban bayramında düğünü olmuştu evlerimiz de yakın üzüldüm yinede Rabb'im sonumuzu hayır etsin inşallah 
(3,483 puan) tarafından
Rabbim affetsin mekanı cennet olsun üzüldüm
0 oy
(107 puan) tarafından

image

birinin bezi birinin ağzı işte. Duvarlar kalem izi dolu yerler oyuncak .. kahvaltılar yapıldı. Küçüğü şimdi uyuttum yatrinca işlere baslicam inşallah.. 
(3,483 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm çok dadli görünüyorlar
(107 puan) tarafından
Allah razı olsun . Tatlılık kadar yaramazlık var malesef. Saçlar dik dik ordanda anlayabilirsiniz büyüğün nasıl olduğunu.
0 oy
(1,424 puan) tarafından

Kutlama vardi meydanda kızımla beraber erkenden gittik katıldık yeni eve geldik 

image

(3,483 puan) tarafından
Ah ne güzel
0 oy
tarafından
Eşini. Çok dilendiriyosun Su uyur düşman uyumaz derler Allah korusun nazara gelir sonra pişman olursun

Not bilen bilir mutlu evliliğim Rabbime şükürler olsun

Ben seni düşündüğüm için dedim  lütfen yanlış anlama 

Bebeğin sağlıkla gelsin 
(3,483 puan) tarafından
Gözü olanın gözü çıksın ne diyim gözleri körelsin
0 oy
(3,788 puan) tarafından

Kahve keyfi bacım ☺️ pırpırımda yanımda eşlik ediyor ♥️

image

image

0 oy
(1,504 puan) tarafından
Eşimle oğlanı dışarı yolladım akülü araba surecekler bende işlere girişecegim evi toparladım şimdi süpürme silme toz alma çamaşır katlama falan beni bekliyor. Sana da kolay gelsin canım ama konudan bağımsız çok Nescafe içiyon be bu kadarı zararlı değil mi :)
0 oy
(143 puan) tarafından
Kolay gelsin canım benim çarşıya bak baktin pahali İnternet alirsin
(3,483 puan) tarafından
Öyle yapicam cnm
0 oy
(241 puan) tarafından
Kolay gelsin büşra genelde internet daha uygun oluyo bana göre ama riskli oluyo benim zor geçmişti hamilelik herşeyi netten aldım tek tük sorun yaşadım sağlıkla gelsin.

Anneme kapağı attım ben de uzun zamandır gelmiyordum sonra da memleketteydiler acısını çıkarıyorum ☺️
(3,483 puan) tarafından
Kuzum 15 uzun kollu zıbın çıktı
10  kısa kollu
14 tane sıfır kollu zıbın çıktı

Fazlasıyla takımı var  eksik çıkmadi gibi bakalım
(241 puan) tarafından
Yeterli bence ben daha azıyla geçirdim ekim bebeğiydi. çünkü o kadar hızlı büyüdü ki giydiremediklerim de oldu sürekli yıkanıyo mecbur. Ne kadar kaldı doğuma
(3,483 puan) tarafından
Aralık 20 gibi doğumum cnm  

Biz 3 bacı birbirimeze saklıyoruz eşyaları o yüzden kıyafet sorunumuz hiç olmuyor birde renk seçimi yapmıyoruz erkeğe pembe kiza mavi giydire biliyoruz
(241 puan) tarafından
En doğrusu bende illa kız diyr pembelere erkekse maviye boğmayı doğru bulmuyorum. Sağ Salim kucağına al inşallah zaman ne çabuk geçiyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 286 göst.
30 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 334 göst.
7 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 945 göst.
5 Ağustos 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 198 göst.