0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (3,129 puan) tarafından
Erken de uyansa geç de uyansa aynı:( gece geç uyuyor akşam uyuduğu için sonraki uykusu çok geç oluyor. Bu gece 3 buçukta uyudu. Bağırdım yeter artık uyu diye ağladı:( aklıma gelip duruyor :( bana da eziyet onun için de iyi değil geç uyumak. Napıcam ben bir yol gösterin. Bir yaşında bebeğim 

5 Cevaplar

+1 oy
(4,335 puan) tarafından
Gündüz uyuyosa eğer hiç uyutma akşam mecbur kalıp erkenden uyur Bi kaç gün düzensizlik olur sonra alışır 
(4,335 puan) tarafından
Kendi kendine mi uyuyo
(3,129 puan) tarafından
Hayır emziriyorum uyuyor
(4,335 puan) tarafından
Ben 1 yaşından beri desteksiz uyutuyorum oğlumu şimdi 2 yaşında ben saat kaçta yatarsam onu da koyuyorum yatağına ister uyusun ister uyumasın yataktan almıyorum tamamen benim uyku saatim neyse o da benimle birlikte uyuyo onu kendi gönlüne bırakmıyorum sende istersen beşikte değilde yere yorganı aç onun üstünde yorulup uyumasını bekle Bi kaç gune alışıp öylece uyur
(3,129 puan) tarafından
Bide bunu deneyeyim teşekkürler İnşaAllah işe yarar :(
(4,335 puan) tarafından
Bi kaç gün zorlar seni ama emin ol ki sonrasında çok rahat edersin meme dışında bile uykusu gelince uyur
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Öncelikle sakin olman lazım bacım bağırsan da anlamaz sen sakin ol ki senin stresin ona da geçmesin 

Senin ona bir düzen hazırlaman lazim onun sana değil 

Mesela al yatagina erkenden saçlarını okşa ona masal oku konuş sürekli yaşına gelmiş artık az çok anlar seni 
(3,129 puan) tarafından
Emzirmeden uyumaz evdeyken. Dışarda arabasında uyuduğu olur bu ikisi dışında yok
+1 oy
(1,530 puan) tarafından

benimkiler 18 aylık genelde günde 3 uyku yapıyorlar hala. sabah kalvaltı sonrası yarım saat kadar öğle yemeği sonrası 1, 2 saat kadar bide akşam yemeği sonrası 1 saat kadar uyuyorlar. tabi bu bazen değişiyor. günde tek uyku yaptıkları da oluyor ama genelde böyle. akşam uykusundan uyanınca saat 10, 11 gibi muzlu yoğurt yediriyorum ve 12 gibi gece uykusuna geçiyorlar.

yani akşam uyuduğu için uyuyamıyor değil de acaba uyku rutinlerinde mi karışıklık yaşıyor? uyku öncesi sakin loş ve yavaş bi ortam oluşturuyor musunuz? bebekler gerginken de uyuyamıyor. benim de kızdığım günler uyumuyorlar öyle zamanlarda el değiştirmek işe yarıyor. anne kızınca baba alırsa mesela rahatlayıp daha kolay uyuyabiliyor bizde
(3,129 puan) tarafından
Odayı loş yapıyorum. Tek ben ve kızım gürültü de yok. Babası alıyor bazen yine uyumuyor. Emzirince uyuyor uyuyacaksa tabi. Seninkilerin uyku aralığı azmış ne güzel MaşaAllah
(1,530 puan) tarafından
bizim düzene de yanlış diyorlar aslında 18 ay için 3 uyku fazlaymış ama çocuk yorgun düşüyor ben de uyutuyorum. ben çocukların isteğine göre davranıyorum yani bu düzeni onlar istediği için böyle. şükür uykuda sıkıntımız yok ama bizim de beslenme problem ;)
+1 oy
(1,715 puan) tarafından
Benim kızım da 1 yaşında ben 4 ayından beri aynı uyku düzenini kullanıyorum 3 uyku uyuyordu şuan gündüz iki uyku uyuyor akşam saat 9 da gece uykusuna geçiş yapıyoruz yani şöyle sabah 7 de de kalksa 8 de de kalksa 10.30 11 gibi ilk uyku yapıyor ister 1 saat uyuyor ister yarım saat öğlen 3.30 gibi ikinci uykusuna geçiyor 4.30, 4.50 gibi uyanıyor bir daha akşam 9 a kadar uyumuyor 9 da bir uyuyor bazen gece 3 gibi kalkıp mama içip geri uyuyor bazen de sabaha kadar uyuyor 
(3,129 puan) tarafından
Akşam 9 da 10 uyusa tekrar uyanıyor:( çıldiricam :D
(1,715 puan) tarafından
Pes etmeyin uyandıkça uykuya geri döndürün bir kaç güne yeni düzene alışır benim kızımda sürekli uyanıyodu pes etmedim gerekirse sabaha kadar salladım uyuttum alıştı şimdi uyku saati geldimi mama ister içer ve uyur
(3,129 puan) tarafından
Sallanmayi sevmiyor . Uyanacagi varsa ışığı acmasam da konusmasam da uyanıyor
(1,715 puan) tarafından
Bu durumda doktorunuzla konuşup bir düzen kurmanız gerekiyor çünkü gece uykusu çocukların gelişimi için gerekli
+1 oy
(9,848 puan) tarafından
Bir yaş bebeği gerçekten zor canım bende öyle bagırırdım kızıma cok pısmanım sımdı beş yaşında sabaha kadar uyuyo yanına alıp yatmak lazım o dönemde
(3,129 puan) tarafından
O şekilde de durmuyor kalkıyor

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 84 göst.
26 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (354 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 53 göst.
+1 oy
5 cevap 327 göst.
0 oy
3 cevap 85 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (272 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,943 soru

23,657,620 cevap

308,798 kullanıcı

...