0 oy
95 göst.
Aile kategorisinde (33 puan) tarafından
Oğlum 3.5 yaşında kabız oldu hastaneye gittiğimizde fitil verdiler daha önce de kan athlili falan yaptılat şimdi nereye gidercek olursak saatlerce beni hastaneye götürmeyin diye ağlıyor markete dahi gidecek olsak ağlıyor anlatıyorım oğlum sen hasta değilsin hastaneye gitmiyoruz takıntı haline getirdi artık bıktım ilallah ettim ya her dışarı çıkışımızda saatlerce hastaneye gitmeyeceğimize ikna etmeye çalışıyorum aşırı huyu değişti aşırı bir şeye inandığı zaman asla değiştiremiyoruz o kafasındaki düşünceyi  2 2.5 ay önceydi bu hastane muhabbeti o günden beri uğraşıyorum sağlık ocagına ilaç yazdırmaya gitsek bile odadan çıkana kadar doktora bana iğne yapma doktor diyor

2 Cevaplar

0 oy
(274 puan) tarafından
Çocuğu hastaneye götürürken yalanla ya da bi şekilde kandırarak götürdüyseniz böyle bir reaksiyon normaldir. İnanmaz artık. Madem böyle bir takıntısı oldu asla kendisine yalan söylemeniz tavsiye ederim.
(33 puan) tarafından
Ne kadar mantıklı bir cevap teşekkür ediyorum ne kadar sürer acaba bu takıntısı ya çok yorucu çünkü :(
(274 puan) tarafından
Güvenini kazanmaya çalısın. Dedigım gıbı yalan söylemeyin. Vaadlerınızı yerine getirın. Ve fark etmesını saglayın. Markete götürüyorsanız eve geldiğinizde bak markete gıttık sadece senı kandırmadım dıye tekrarlayın. Cok sürmez diye ümit ediyorum
(33 puan) tarafından
İnşallah yaa aslında bu dediğinizi yapıyorum evet anne diyor sonra dışarı çıkacağımız zaman yinr başa sarıyoruz
-Reklam-
0 oy
(3,828 puan) tarafından

Eve Dr seti oyuncsak alin bolca oynayın, mümkünse takipli tek Dr gidin ,sizi hastahneye kendiniz için girdiğinizde yanınızda olsun sizin serin kanliliginizi muhakkak görsün.

Planlı hastahaneye girişlerde Dr yapacağı herseyi anlatın.
Hastahane korkusu ,vs ile ilgili kitaplar var okuyun, aklıma bunlar geldi.
(33 puan) tarafından
Doktor seti aldım mesela ben kulagıma baktırdım o da gördü eve geldiğimizde Doktorum ben kulagına bakayım anne dedi kulağıma bakar beyaz bir önlük var evde ben doktorum diye geziyor ateşimizi ölçüyor oyuncak şırıngası ile bize iğne yapıyor yaparken de sakın korkma hiç acımayacak kendine geleceksin diyor oynuyoruz da yani ama iş ona gelincr yani hastanr ve onun ismi yan yana geçince ipler kopuyor hapşursa bilr anne ben hasta değilim sadece hapsurdum diyor  işin garip tarafıı bu :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 189 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (740 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
28 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 179 göst.
5 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 425 göst.