0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından
Kızlar bı oğlum var ismi yiğit. Allah nasip ederse bir de kızımız olacak, Aklımda öykü, masal, Asel Mina gibi isimler vardı ama benden önce doğum yapan aileden yakın akrabalar koydular. Bende ilk başta Mira olsun dedim, sonra kayinvalidem de Zeynep de güzel dedi, bende Zeynep Mirao olsun o zaman dedim. Eşim çok beğenmiyor ama fikir de bulamıyor, Zeynep Mira ismi güzel değil mi? Yiğit ismiyle olmuyor mu? Hem anlamına baktım anlamları da güzel zaten isimlerin. Varsa sizin oneriniz yazın lütfen belki içimize sinecek bir fikir olur :) 

3 Cevaplar

0 oy
(12,941 puan) tarafından

Benim oglumda Yağız kızımda Zeynep :angel: iki isim sevmiyorum ben ya. Ablamin kizida Mira. 

(97 puan) tarafından
Eşimde sevmiyo ama oğlumda annesi Muhammed Emin koyun demişti, ben çok istiyordum o ismi ama eşim koymadı, kaldıramaz falan dedi. Bu kez kayınvalidemin de gönlü olsun istiyrum içinde kalmasın en azından
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence güzel canım 
(97 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Kizil goncalar izliyosunuz sanirim :)
(97 puan) tarafından
Bir bölüm bile izlemedim :D
tarafından
Allahin isine bak :)
(97 puan) tarafından
Orada ki birinin adı falan mı :D merak ettim
tarafından
Ana karakter kadinin 2 kizi var dogumda birini kaybetmis kadin yanjnda kalan kizina zeynep ismini vermis diger bebegi baska aile bulup buyutuyo ve adini mira koyuyolar :)
(97 puan) tarafından
Aaa :D bende olsam sizin gibi düşünürdüm o zaman bu postu görünce

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 153 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (316 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 150 göst.
0 oy
5 cevap 142 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Aydan12345 (16 puan) tarafından soruldu
+1 oy