0 oy
259 göst.
Aile kategorisinde (105 puan) tarafından
İşte ben şu an tam bunu istiyorum eşimle aramiz bozuk ayrılma noktasindayiz ve derdimi paylaşacak kimsem yok. Kendimi çok yalnız hissediyorum kalbime cok ağır geliyor hic tanimadigim biriyle saatlerce konuşmak derdimi anlatmak istiyorum aslında ben yeni bi arkadaş istiyorum sosyal çevrem olmadigi için arkadaş edinemiyorum. Bana akıl verecek sıkıldığımda bunaldigimda konusabilecegim üzüntümü sevincimi paylaşabileceğim bi arkadaş tabi onu da dinlerim onun derdine ortak olurum. Arkadas cok kıymetli bisey eğer bi dostunuz varsa kıymetini bilin

15 Cevaplar

+1 oy
(18,548 puan) tarafından
Tek bı dostum var bu hayatta

Öncekileri de dost sanirmisim.

Sende boşver cnm olmaması olmasından daha iyi bazen 
-Reklam-
+1 oy
(6,040 puan) tarafından
Aman boşver bacım sen sen ol burda sakın anlatma da git suyu aç anlat suya ya da git kağıda kaleme dök içini 
0 oy
(665 puan) tarafından
Aaaa benı anlatmışsın gırtlağıma kadar doluyum anlatcak kımse yok benımde anlatıcak halım yok:) 
(105 puan) tarafından
İyi bir dinleyiciysen ben anlatırım ve anlatırsan seni de dinlerim
(665 puan) tarafından
Dınlemeyı severım
0 oy
(311 puan) tarafından

Ben olurum nerden dertleşecegiz canım :)

0 oy
(1,403 puan) tarafından
Git duvara anlat daha iyi anlattığın şeyler yarın yüzüne carpilmasindan bin kat iyi duvar 
(345 puan) tarafından
Bence o yüzden tanımadığım biri demiş :)
(1,403 puan) tarafından
Tamam işte tanımadığın kişi dahi olsa anlatmayacan:)
(345 puan) tarafından
Bence tanımıyorsam anlatabilirim ya sonuçta gidip millete anlatsa bile beni kimse tanımıyor hem anlatmak terapi gibi iyi geliyor diye düşünüyorum.
(1,403 puan) tarafından
Tabikide iyi gelir ama işte anlatmak istediğimi anlamadın bizzat yaşadım o yüzden tavsiye etmiyorum.
tarafından
Aaa ne güzel bir deyim vallahi :)
0 oy
(3,470 puan) tarafından
Derdimi deftere yaziyorum guzelce gozyaslarimla imzami atiyorum ve yirtiyorum ...valla insana anlatmış gibi rahatliyorum
0 oy
(345 puan) tarafından
Ben dinlerim canım hem zaten yırtdışında yaşıyorum benimde pek arkadaşım yok sıkılıyorum :)
(105 puan) tarafından
Mesaj atacaktım ama atilmiyo
(345 puan) tarafından
+12604384344 whatsapp numaram bu, bu aralar vaktim yok kusura bakma cevap veremedim :)
0 oy
(122,361 puan) tarafından
şu zamanda dost bulmak kolay degil buldugun dostum dedigin 1 anda elinden kayip gider en guzeli otur rabbime anlat rabbimden baskasinada guvenme guvendigin daglara erimeyen karlar yagar
tarafından
Canım senin adın ne , çok mantıklı yorumların var beğendim seni
tarafından
☺️☺️☺️
sevdos de bana☺️
tarafından
Memnun oldum canım Sümeyye bende, isimler aklımızda kalır mı bilmem ama ☺️
ben unutmam summeyle ☺️☺️☺️
0 oy
(298 puan) tarafından
Ben seni dinlerim anlatmak istersen
0 oy
(1,425 puan) tarafından
Arkadaş seçerken dikkat et derim bazıları var derdinle dert edinmez onu koz olarak kullanır dıştan üzülmüş gibi görünüp herkese yayar ona göre seç kardeşim herkese çabuk güvenme bana bile tek dost sırdaş Allah'tır yardım edecekte yanlız o dur 
0 oy
(206 puan) tarafından
Ben kimseye derdimi anlatmam çünkü güvenmiyorum 
0 oy
(2,783 puan) tarafından
Zamanında bunu birine yaptım her derdinı dınledım abla gibi nasıhat verdim her zamanda çok ıyı geliyorsun derdı nasıl ki rahata erdi kayboldu gitti.. Ki ben herkesi kendim gibi sanardım tokat gibi çarptı yüzüme kullanılmak
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Devir değişti artık kimse dertle sorunla uğraşmak istemiyor herkes hep gülsün eglensindirsin istiyor karşısındakini en yakın sırdaş bildiklerim bile zaman icinde böyle oldular 
0 oy
(2,289 puan) tarafından
Eger anlatmak istesen bn dinlerim cnm
0 oy
(568 puan) tarafından
Benim bu hayatta tek bir tane dert ortağım tanıştığımız günden beri bir kere beni yanıltmadı bende dinlemeyi dinlenmeyi çok severim bir sürü ablam var ama onlara anlatsam o da dert mi ben şunu şunu yaşadım diyerek derdimi yok sayarlar bu yüzden kolay kolay derdimi kimseye açamam ama hem çok iyi fikir veririm hemde çok çok iyi bir dinleyiciyim bazen 30 yaşındaki kadın olgunluğunda bazen de 10 yaşında çocuk gibi olurum ama kadir kıymet bilen yok bacım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 72 göst.
0 oy
5 cevap 125 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Fatma1112 (372 puan) tarafından soruldu

403,437 soru

12,086,105 cevap

36,375 kullanıcı

...