0 oy
152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (778 puan) tarafından
Ne yapcam bilmyrm sabahdan beri ağlıyor şu gözleri şişti uyuya kaldı kalktı direk süt diye ağladı. Ek gıda vs herşeyi masaAllah yer ama çok içim gitti bırakmam da lazm Dr da dedi. Süt sandığımız kadar masum degl. Acil biberonla süt içmesini bırakmam lazm

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bende aynı dertten müzdarıbım devam sütü içmeden uyumuyor :( gece de kalkıyor el gıdasını da çok güzel yer ama işte uyku beni öldürüyor ben de cesaret edemiyorum benim oğlumda 22 aylık 

tarafından
Valla mamalar artık çok pahalı ee boşuna da içiyorlar bakalım biraz daha sürdüreceğim 2 yaşına gelsin böyle mama su azaltarak yapıyorlar tiksiniyor öyle tksindirip bıraktırmayı deneyeceğim sen denedin mi
(11,616 puan) tarafından
Benim kız ishal olduğundan beri içmiyor alıştı istemiyor da fırsat varken bırakayım başlamayayım dimi
tarafından
Saçmalamağğğğ kes gitsin şu an artık ona ihtiyaçları yok tamamen keyfi
(778 puan) tarafından
Normal süt veriyorum ben ya alamıyorum pahalı e 2.5 yaş olcak artk
(11,616 puan) tarafından
Keseyim artıkın bari :) darısı başınıza. Sallamayı da bıraktım bu hastalık bize yaradı desem acımasızlık olur mu :)
-Reklam-
0 oy
(4,299 puan) tarafından
Sizin bebeğinizin dişlerinde de lekelenme var mi benim oğlumda biberonla süt içiyo dişleri Bi tuhaf oldu biberon mu yaptı acaba diye düşünüyorum 
(778 puan) tarafından
Evt gri gibi sanki dimi
(4,299 puan) tarafından
Yüzü kirlenmiş gibi
0 oy
tarafından
Emziremedim fazla o duyguyu bilmiyorum açıkçası ama 2 yaşında sanırım artık biberon ile süt ver istersen ısıt ballı süt nesquik tozlu süt vs hazırla hoşuna gider beğenirse devam edersin memeden de kesmiş olursun 
tarafından
Emzirmekten bahsetmiyor musun anlamadım
(778 puan) tarafından
Biberonla normal süt veriyorum biberonu bırakmaya casliyorum sütüde
tarafından
Niye bırakıyorsun ki normal süt içiyormuş bırakma aksine devam etsin içmeye faydası çok benimki 4 yaşında hâlâ süt içiyor akşamları sütü bıraktırırsan ağzına sürmez çocukluğu boyunca :))
(778 puan) tarafından
Ama biberonla
tarafından
Olsun nolcak benımki de biberonla içer sütü
0 oy
(1,513 puan) tarafından
Süt değilde tahin sütü deneyebilirsiniz hem daha faydalı olur 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 50 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Bidahanne (5,197 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 138 göst.
0 oy
3 cevap 85 göst.
+2 oy
6 cevap 80 göst.
3 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Maviyesil (1,027 puan) tarafından soruldu

411,676 soru

12,393,010 cevap

43,969 kullanıcı

Kategoriler

...