0 oy
153 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar pes ettim diyetle olmuyor benim iş 2 aydır sallamıştım düeti 18 kilo vermiştim ama an itibariyle 7 kilosunu almışım horbilayf başlamak istiyorum etrafımda kullanıp memnun olan var tecrübe eden varmı kullanım şekli nasıldır 

6 Cevaplar

0 oy
(12,947 puan) tarafından
E peki onunla verdigini geri almayacakmisin
(12,947 puan) tarafından
Ama sen dikkat ediyosun hep. Arkadaş hemen verdigini  yarisini geri almis yapabilecekmi acaba onunla. Sen kac kiloydunki kullandin kiz
(6,283 puan) tarafından
tabi. ben 57 ile evlendim  onbirinci ayda 67 ile hamile kaldim 87 ile dogurdum:)) uc gunde hastaneden taburcu olup eve geldik iki buklim sezeryan dikisimle tartildim 80 kiloydum.  14 ay 70  75 arasi gittim geldim.   sinra iste basladim herbalefe verdim kilomu .53 falandim yillarca korudum. ama herbalife duzenimi hic degistirmedim. sadece urun kullanmayi braktim saglikli sekilde beslenmeye devam ettim
tarafından
Ben kararlıyım bunu çok düşündüm daha ileri gitmeden düştüğüm yerden kalkmam lazım bana göre birşeylere sığınıp motive olmak olacak halen -11 de iken yapmam lazım gözüm çok korkuyor kendimi çok güçsüz hissediyorum buna ihtiyacım olduğunu biliyorum gelişmeleri paylaşırım inşallah bı alayim da
(6,283 puan) tarafından
tabi zor . on 15 de zor. gecen sene kasimdan yaza kadar on kilo aldim nasil oldu hilmiyirum herseh bes 6 ay icinde gerceklesti. aylardir kicimi yirtiyorum vereyim diye. on kilo da zor . suan son 4 kilo kaldi vermek istedigim o bile zor . gram gram gidiyor.zor yani
tarafından
Evet Allah dirayet versin vallahi ben artık kendimden iğreniyorum kendimi sevemiyorum niye kendime bunu yaptım daha çocuk yaşımda bende 2 yaş büyük arkadaşlarimdan daha iriydim halen öyleyim çok yoruldum bıktım artık henüz 26 yaşımda iken birçok şeyi kaçırıyorum en basidi düzgün bir kıyafet bile giyemiyorum inşallah bu sefer başarırım çok yoruldum gerçekten
-Reklam-
0 oy
(4,022 puan) tarafından

Herbalife kız :) çok pahalı o paraya sağlıklı besinler alır yerim yapay madde girmez hiç değilse. Onda da mesela akşam yemeği yerine shake içiyorsun yine yemek yemiyorsun yani o yemek her türlü azalacak

(6,283 puan) tarafından
yik kahvalti yerine shake iciliyor aksam sebze yogurt corba. oglen de protein salata
tarafından
Kuzum hepsini çok iyi bilen bı insanım çünkü defalarca başa sardım hep halen -11 de iken beni kaldıracak birşeye ihtiyacım var şu sıra oldukça çok yiyorum kilom fazla benim desteksiz basaramiyirum öyle önümde 10 15 kilo yok en az 30 kilo vermem lazım benim inan hiç kolay değil bütün sorunlarını yemekle gideren yemeğe sarılan bir insan için herşeyi elinde. Alınmış gibi hissediyorsun birşeylerin beni toparlayıp kaldırmasi lazım benim birşeylere sığınıp tekrardan başlamam lazım
(4,022 puan) tarafından
Hiç konuşacak halim yok ama senin için yazim :D önce bir kendini iyi hissetmeye bak sanırım duygusal olarak boşluktasın. Kafada bitirmen lazım benim de 15 civari fazlam var aslında normalde 25 ama ben o kadar zayıf olmak istemiyorum. Odak noktamı değiştirmeye çalışıyorum el işi yapıyorum ders çalışıyorum çok şükür mutluyum kiloluyum veremiyorum diyip dibe çökmüyorum. Ben de sen gibiydim annemle tartışırdım eve dönerken al bi hamburger gece bir şeye üzülürüm hemen yemek siparişi her duyguda yemek yerdim zaten o yüzden kilo aldım depresyon ilacı da eklendi bana bahane olmuştu. Sen de yemek düşünmeyi bırak her şeyde yemeğe gitme yemek seni anlık mutlu edip sonra pişman edecek unutma
tarafından
Cnm çocukluğundan bu yana kafama yerleşen ve yaşam tarzım olmuş durumda bununla baş edemiyorum seni çok iyi anlıyorum lakin bunu yaptıktan bir süre sonra bocaliyorum benim için aşılmaz oluyor dediğim gibi daha çok kendimi yipratmadan en azından denemelik bir süreçle denemek istiyorum bakalım bana ne getirecek bu tecrübe kararlı hissediyorum
0 oy
(1,064 puan) tarafından
İradesiz misin nıye olmasın olmuş işte 18 kılo vermek az mı? Nasıl salıyorsun o kadar azımden sonra daha da sarılman lazım kolayı herkes yapar tatlım zoru başar sen boşver vücuduna yazık
tarafından
Biliyirmusn az bı kilo değil bnmki bı süre sonra bocaliyorsun ve toparlayamiyirsun 5 senede defalarca o kadar kilo verip geri aldım bilmiyorum birşeyler oluyordu ve benjm için son buluyor sağlıklı yaşam toparlamam lazım bir süre kullanmak istiyorum çok kararliyim
0 oy
(6,283 puan) tarafından
sabah kahvalti yerine shake yicen meyveyi ilk ara ogunde yuceksin . oglen protein sebze sonra ikinci ara ogunde kuruyemis. aksam da sebze yogurt corba yiceksin. ama bir gram fazla hisey kaciraan kilo alirsin cunku herbalife ayni urun hem kilo alma hem kilo verme urunu.
tarafından
Tmm canım teşekkür ederim bı süre osekilde denemek istiyorum kilom çok fazla defalarca verdim kilo ama hicbirzaman hedefime ulaşamadım en azinda halen -11 de iken kendimi tamamen çıkmaza koymamış iken birseylere tutunayim bunu iyice düşündüm gerçekten ihtiyacım olduğuna karar verdim
0 oy
(20,288 puan) tarafından
Doğrusunu unuttum ahshshs. 

Hiç kullanmadım . Tasvip de etmiyorum bu tarz seyleri
tarafından
Ay sorma bende gerçeğini unutuyorum doğrusunu bulmak için Instagram'da yazdım böyle çıktı :D
(20,288 puan) tarafından
Ahahahha
0 oy
(13,767 puan) tarafından
herbalife ile verilen kilo geri alınıyor. beslenme rutinini değiştirmeden hiçbir diyet işe yaramaz. mide küçültme bile işe yaramaz, verdiğin kiloları tekrar alırsın. herbalife satan biri olarak diyorum bunu:) parana yazık
tarafından
Mesele o değil ben diet ve sporda yaptım oda fayda
Etmedi tekrar
Aldım şuan takviyeye ve bana ufacık destek verecek birşey lazım kafamda ne istediğimi biliyorum ömür boyu sürdürmem gereken bı beslenme düzeni var bunun çok iyi farkındayım biraz bir süre kolayliga ihtiyacım var bu bana destek olacak umutlu hissetiriyor
(13,767 puan) tarafından
sabahları shake i var, onun yerinde kendine yulaflı shake yapabilirsin, düşük kalorili bir shake herbalifen shake gibi zaten

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 69 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kimkim (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
2 cevap 74 göst.
0 oy
6 cevap 152 göst.
29 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur98 (25 puan) tarafından soruldu

411,909 soru