+1 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (139 puan) tarafından
Sosyal yardıma edevleten 20 defa başvuru yapıyorum neden hep redediliyor ilaki zengin olmamızmı gerekiyor. Kiracıyım eşim tek çalışıyor 2 çocukluyuz eşimin aldığı maaş bize yetmiyor bile üstümüzde herhangi bir mal varlığıda yok. Neden onaylanmıyor  neden. Zenginlere veriyorsa hakkım helal değildir. Bizim bi akraba zengin herşeyi var evi herşeyi durumlarıda çok iyii onlar alıyolar . Hakım helal etmiyorum. 

17 Cevaplar

+4 oy
(127 puan) tarafından
Vermezler canım devletimiz nereden kisarsak kafasına girmiş zengine veriyor yandaşa veriyor suriyeliye veriyor ama sana bana vermiyor  vermez arkadaşın kızı engelli kıza engelli maaşı vermiyorlar kadını oradan oraya gezdiriyrlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Resmi olarak kira sözleşmeniz var mı ? Son 5 yıl içerisinde ev ve araba satışı yaptınız mı? Zengin akrabanızı neden şikayet etmiyorsunuz mesela? 
(139 puan) tarafından
Ne faturası
tarafından
Elektrik su doğalgaz hiç fark etmez
(139 puan) tarafından
Abonelik para istiyor ama durumumuzda yok
tarafından
Evet canım ama yardım alabilmeniz için bir tane de olsa abonelik almanız gerekli. Bildiğim kadarıyla elektrik abonesi alma en ucuz olandı , geçen sene 400 TL idi bu sene ne kadar bilmiyorum
tarafından
Şimdi internetten baktım 644 TL olmuş
0 oy
(9,344 puan) tarafından
Aynı bende senin gibiyim 2 çocuk kiracı çalışan sadece eşim vs aynısı. Banada vermiyorlar hiç birşey bence zenginlere veriliyor. Teyzemin oğlu kuyumcu onjn karısı aliyo 
(139 puan) tarafından
Bizimde akrabanın evi var dairesi zengin onlarda alıyor
(10,947 puan) tarafından
bunları niye şikayet etmiyorsunuz?
(139 puan) tarafından
Şikayet etsek bize niye şikayt ettin der
(10,947 puan) tarafından
onlar nereden bilecek ki
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Zengin akrabanizi şikayet ettiniz mi? Bu da bir vatandaşlık gorevi
(139 puan) tarafından
Valla bazen edesim geliyor hakımızı onlar ve onlar gibiler alıyor ya helal etmiyorum. Ama benim etiğim çıkar diye etmiyorum bqşıma bela olurlar
(1,016 puan) tarafından
Siz de haklısınız
0 oy
(3,769 puan) tarafından
Birşey vardır muhakkak eşinin üstüne kayıtlı ya da önceden kayıtlı ev araba yoksa herkese veriyorlar bildiğim.
(139 puan) tarafından
Hayır hiç birşey yok öncesindede sonrasındada kiracııyız sadece elektrik su üzerimize almadık ev sahibi abonelik para çok istiyo diye yapmadık ev sahibide kabul etti
0 oy
(699 puan) tarafından
Cimere yaz canım cimer E yaz sonra başvuru yap öyle Bi dene
(139 puan) tarafından
Şimdi şikayet ettim cimere biraz geçsin yine başvuru yapcam bakalım. . Cimere şikayet edince dönüş yapıyorlarmı bize
(699 puan) tarafından
Ben 3 kez başvuru yaptım olmadı cimere yazı yazdım kiradayim şu şehirdeyim suyum elektriğim doğalgaz im bu kada rkiram bu kadar çocuğum küçük mama ile besleniyor falan dıe sonra sosyal yardımdan evime geldiler. O sırada başvuruda yapmıştım şükür kabul edildi
(139 puan) tarafından
Bende yazdım hakımı helal etmiyorum diyede yazdım. Şikayetçiyim dedim
0 oy
(5,988 puan) tarafından
Valla hayatımda hiçbir yerden yardım almadım  . Başvuru falan yapmadım. 
(7,415 puan) tarafından
İhtiyaç sahibi değilsin ki zaten niye yapasin
(5,988 puan) tarafından
Aynen onu diyorum zaten. İhtiyaç sahibi olmayanlar aliyormus
0 oy
(266 puan) tarafından
Vala cnm bir arkadaşım var lüks hayat yaşıyor herşeyden faydalniyor benim bir yeşil kartım bile yok
0 oy
(211 puan) tarafından
Kız bende aynı ya koşullarimiz da aynı vermiyo devlet
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Ben 2 sene uğraştım almak için hep  Red geldi sonra gene denedim ve şansıma oldu inşallah sizinde olur şans eseri tutuyor keşke denetlenme olsa
(139 puan) tarafından
Keşke
0 oy
(4,082 puan) tarafından
E devletten değilde doğrudan sosyal yardım vakfına gitseniz öyle deneseniz şansınızı 
0 oy
(152 puan) tarafından
Ben zengin değilim ama alıyorum arada fakire de veriyorlar heralde 
(139 puan) tarafından
Evet arada çaktırmamak için fakirede veriyorlar
0 oy
(537 puan) tarafından
Alana değil zengine verene hakkını helal etmiycen, bazıları durumu kötüyken başvuru yapıyor durumu biraz duzelse bile yardım vermeye devam ediyorlar, doğalgaz yardjmini kesiyorlar yada vedikleri para miktarını düşürüyorlar 
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Esinizin sigortasi gorunuyorsa ondan vermiyorlardir.
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Asgari ücret alana 

Üzerine bisey olana vermiyor canim
(139 puan) tarafından
Üzerimizde bşy yok asgari ücret çalışıyor kiramız 10bin elimize geçen para 7bin elektrik su 2bin geriye 5bin yeme içme. Peki üst baş mont ayakabı. Eşim çalışmasa vay halimize devlet diyoki çalışan olmicak kiracı olcak ve verdiği para bin lira pwki o bin lira napcaz kirayımı ödicz.
(2,558 puan) tarafından
Devlet milleti sömuruyor valla
0 oy
(709 puan) tarafından
Eşim askerdeydi kayınpederin yanında kalıyordum ben çalışmıyorum 1.5 yaşında çocuk var ve bana verilmedi asker maaşı dahil. Mahalledeki kadın 7 ton fındık topluyor kömür yardımı alıyor gıda yardımı alıyor yetmedi birde maaş bağladı diyeceklerim bu kadar. 
0 oy
(3,921 puan) tarafından
Sosyal hizmetlere gidip başvuru yapman gerekiyor telefon üzeri yapılan başvuruyu ciddiye almıyorlar 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 273 göst.
5 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
29 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gizemlianne (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 200 göst.
29 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Dilekk (1,124 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.