0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (531 puan) tarafından
Merhaba you tube yi çocuklar için daha guvenli kısıtlı hale nasıl getirebiliriz.  Ayarlardan mi yapmamız lazım.  

16 Cevaplar

+1 oy
(77 puan) tarafından
Telefonun en ücra dosyaysina kaldırıp çocukların bulamayacağı hale getirerek
(5,023 puan) tarafından
Ben bi de eğitici gördüğüm oyunların reklamsız versiyonlarını satın alıyorum çok bunaldığımda onları oynuyor.
(77 puan) tarafından
Valla hiç birşey bulamasam mutfakta leğene su doldurup içine sebze atıyorum bunları yıka diye. Ama asla ve asla YouTube izletmiyorum 4 ve 10 yaşındaki 2 kızıma. Alismadiklari içinde sormuyorlar bile
-Reklam-
0 oy
tarafından
YouTube kids yukle canim
(12,583 puan) tarafından
YouTube kids sanıldığı kadar masum değil
(531 puan) tarafından
Kardeşim için sormuştum.   Kids izlicek kadar küçük değil.   Sadece önünde saçma şeyler çıkmaması için bişeyler yapılamıyor mu
(11,367 puan) tarafından
YouTube Kids de de her b**m çıkıyor. Çekilen vloglar saçma sapan çocukların özenmesine sebep oluyor. YouTube yi kesmiştim hastalıkta başa sardılar yine
(12,583 puan) tarafından
mormelade, maalesef engel olamıyorsun
(4,248 puan) tarafından
Bazen o kadar korkunç çizgi filmler cikiyo ki ben bile korkuyorum hayalet kuru kafa falan
0 oy
(4,063 puan) tarafından
Gelmez. Telefoneuz olmuyorsa eğitici oyunlar indirip bu şekilde verin. Ben YouTube dan çok korkuyorum, öyle kötü videolar var ki
(531 puan) tarafından
Malesef    ben çok kullanmiyordum sadece lazim olduğu şeylere bakip çıkıyordum.   Meğersem sex videolardan beterleri varmış.   Beynim yandı Ben bu kadar olduğunu düşünmüyordum.   Kendi çocugum küçük ama kardeşim için sormuştum.
(4,063 puan) tarafından
Dün Instagramda karşıma çıktı size de yazmak istedim. YouTube uygulamasına girip profilinizden sağ üstte ayarlara girin genel ve kısıtlı mod var orayı aktif hâle getirin. Müstehcen içerikler artık çıkmaz
0 oy
(1,342 puan) tarafından
Videoları kendiniz izleyin hoşunuza gidenleri indirin onları izlesin daha mantıklı YouTube kidstw bile saçma sapan içerikler var
(531 puan) tarafından
Kardeşim için sormuştum.  Çokta küçük değil.   Sadece önünde saçma sapan şeyler çıkmaması için bişeyler yapılamıyor mu
(1,342 puan) tarafından
Malesef yapilamiyor
0 oy
(1,694 puan) tarafından
YouTube kids var TV de ve telefonda kullanabilirsin zararlı hiç birşey çıkmıyor 
(531 puan) tarafından
Kardeşim için sormuştum.    Kids izlicek kadar küçük değil.   :(      hani mesela saçma sapan şeyleri önünden çıkmasa böyle yapılan şeyler yok mu
(1,694 puan) tarafından
Kısıtlama yapabilrisin küçükken babam bize yapardı:)
0 oy
(5,751 puan) tarafından
YouTube de kısıtlama var canım ebeveyn izni yani ayarlarına bak bir.
(531 puan) tarafından
Bi bakayım.   Kendimde deneyim
0 oy
(129,283 puan) tarafından
you tube kuzey ve elif var onu basi engelleyebilirim help 
(531 puan) tarafından
Ne diyon kiz anlamadım
kuzeyle elif videolari izliyo benimkiler bunlari nasi engellerim bilen varmi
(1,389 puan) tarafından
Engelleme var mı bilmiyorum da. Ben gecmisi temizledim. Bir de düzgün evcilik oyunlari olan ya da cizgi film olan kanallara abone oldum. Kuzey elif her zaman cikmiyor. Ay yazarken bile kadinin sesi kulaklarimda. O kadar sacma videolar. Nefret ettirdi.
ben  biktim o kadinda
0 oy
(657 puan) tarafından
Silerek :D ben sildim direk. İğrenç şeyler var orda. YouTube kids indirdm ona bakıyor 
(531 puan) tarafından
Canim benim çocuğum daha küçük kardeşim için soruyorum.  Malesef kids izlicek kadar küçük değil
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Getiremeyiz malesef. 
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Aynı youtube hesabını kendi telefonundan da aç sürekli kontrol et aynısı senin ekranına da düşer zaten hoşuna gelmeyenleri engelle kısıtla 
0 oy
(448 puan) tarafından
Kısıtlı modu aç ayarlarda var
0 oy
(883 puan) tarafından
Ben  12 buçuk ,11 ve 5 yaşlarında ki çocuklarıma kesinlikle yasakladım asla yok diye bir karar koydum 3. Haftadayız çok şükür kuralımıda çiğnemeye çalışmadılar babamızda bana destek bi sıkıntı yok önemli olan sizin tutumunuz
0 oy
(540 puan) tarafından
YouTube kids kullanın 
0 oy
(684 puan) tarafından
Ben komple kaldirmisim YouTube kids var onda da engelleme yapabiliyorum 
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Takip ediceksn canm tablet falan veriyorsan kendi teline bagla ordan bak ne izliyor napiyor diye.youtubekids var ama enin ol oda normalinden pek farki yok.
0 oy
(3,387 puan) tarafından
Canım YouTube kids kullan ben kızımı onu kullanıyorum hem reklam yok hem de belli bir yaş seçiyorsun örnek veriyorum benim kızım 2 yaşında ben 2-3 yaş arası seçtim onun yaş aralığındaki videoları gösteriyor
(531 puan) tarafından
Canim kendi çocugum küçük.   Kardeşim için sormuştum.   Oda kids izlicek kadar küçük değil

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 182 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Emine S (17,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 144 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 648 göst.
7 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Bosverin (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 510 göst.