0 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Napıyorsunuz kızlar.. çok sıkıldım yaaa, eşim gece de bebem uyudu uzanıyorum öyle. Uykum da yok uyuyayım .d.d 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende bahar dizisini izliyorum . eşimle kızımda yan yana oyun oynuyorlar 
tarafından
Bugün o vardı dimi :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kalk bir kahve yapta içek bacım ☺
tarafından
Kayınvalidemlerdeyim bu saatte yapamam ya :))
0 oy
(147,164 puan) tarafından
bende uzandim uykum hic yok az once baska bi posta yazdim dost dediklerim nasilda 1 anda yok oldu onu dusunucem bu gece
ooyyy ne guz3l olurdu
tarafından
Bir gün hayat hikayemi yazicam buraya boş vakit bulursam ben kimim diye
buyuk bi merakla okurum yaa yarin yazsana hatta
(2,695 puan) tarafından
Aynen,bana da haber verin :)
tarafından
Müsait olunca yazicam uzun :)
0 oy
(20,737 puan) tarafından
İşmi bitiyorki canımız sıkılsın anacım yoğurt mayalamıştm onu koydum dolaba sütlaç yaptım onu koydum mutfağı topladm yataklara girdik küçük oğlumla :)
tarafından
Kayınvalidemlerde olduğum zaman pek işim olmuyor :))) kolay gelsin kuzum
(20,737 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
(5,288 puan) tarafından

Eşim bebemi aldı uyutmaya çocuğu uyuturken tekrar uyumazsa bi kahve içelim dedik 

tarafından
Ya bir tek benim eşimle böyle çay kahve keyiflerim mi yok ya :((
(5,288 puan) tarafından
Niye yok cnm hep geceye gidiyor cay kahve keyfî 2 .. 3 dedikodu akşamları bizim vazgeçilmezimiz
tarafından
Eşimin çay kahve ile pek arası yok bende aksine çok severim :) kıskandım yaaa ahahahah :))
0 oy
tarafından

image

once kola içip kendime gelcem sonra kahve mi içip keyif yapcam
tarafından
Ahahhaha kahve içip kendine gelseydin ya önce esma :))
tarafından
Yok önce bir serinlemem lazım içim yaniyordu
tarafından
Serinledin mi :)
0 oy
tarafından
Tesbihi al eline İhlâs Sûresini oku uykun daha tesbih bitmeden gelir
tarafından
Adetliyken bir ayet bile okuyamazsın demişti hocam
tarafından
La ilahe illAllâh veyahut salâvat çekebilirsiniz öyleyse. Tâbi hâyızlıyken okunmaz Kur'ân 'dan ayet.
tarafından
Salavat gerçekten fayda ediyor Allahın izniyle :)
0 oy
(6,451 puan) tarafından
Valla benimde canım sıkılıyor bebişim uyusun yatağına bırakıp abdest alıp namaz kıldıktan sonra da bir noodle yapıp yicem yaw canım çekti 
tarafından
O noodle hakkında hiç iyi videolar görmüyorum yasmin bacım :) makarna haşla ye boşver
(6,451 puan) tarafından
Herşeyin azı yarar fazlası zarar gülüm canım çekiyor kız ne yapayım :D
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Bebe 9 da uyudu ha uyandı ha uyancak bu saati ettik ne güzel uyurdu tüm gece. Geçen hafta fiş patlattı 5.dis geliyor çok fenayız. Bende bir kahve yaptım bacım bizi anca kahve pakliyor :))
(1,717 puan) tarafından
Hiç fark etmedim vallahi bende anamgildeydim iki haftadır. Geçen hafta bir baktım ki çizik olmuş patlamış. Biz 3-4 u çok zor çıkardık onlar daha anca yarım oldular. Şimdi 5.de de uyanma başladı. Normalde bir kez kalkar veya kesintisiz uyurdu deli dana gibi dönüyor ağlayarak kalkmalar başladı
tarafından
Ya bebeğimin de 4 dişi var ama öyle çok rahatsız olmadı çok şükür ve ben bunu naneye bağlıyorum. Düzenli aralıklarla sarımsaklı naneli yoğurt veriyorum ve bir gün araştırma yaparken de nanenin diş sancılarını hafiflettiğini okudum ve ben buna inanıyorum.
(1,717 puan) tarafından
Olabilir canım yarın bende deneyeyim bakalım naneyiheo çorbalara falan koyuyorum bugün daha yoğurt çorbası yaptım ama yarın birde yoğurtla deneyeyim. Ben bu dis dönemlerinde çok şey denedim karanfil zeytinyağı, soğuk dişlik, anne sütünü döndürdüm verdim, parmak fırçayla hafif kasidim, taze soğan pırasa havuç verdim bizimki çok ağır geçiyor. 3-4 te 18 saat aclik yaşadık 0 ek gıda 0 mama. Ciddi anlamda 0. 12. Saatte serum verildi yine beslenmedi. En son dentinox aldık zorla sürdük yarım saat sonra besleyebildik. O günden beri dentinox dış jelini ne zaman dişlerini çok kasisa huzurlansa sürüyorum. Hiç bir yan etkisi yok prospektusundede okudum doktorumda önerdi. Senin de aklımda olsun inşallah ihtiyacın olmaz :)
tarafından
Ne kadar zor geçmiş öyle ya, Allah bir daha yaşatmasın kuzum. İnşaAllah geriye kalanlar rahat geçer.. ben de huzursuzlık yaptığı zaman tetagil kullanıyorum ve Allahın izniyle fayda ediyor elhamdülillah. Senin dediğinde aklımda bulunsun teşekkür ederim ☺️
(1,717 puan) tarafından
Amin canım inşallah ♥️
0 oy
(2,695 puan) tarafından
İkizler uyumak üzere. Tevhid aldım,Yasin aldım onlar duruyor ve sahur yapmam lazım :) benim de canım n zaman o şekil sıkılacak acaba 
(2,695 puan) tarafından
Allah razı olsun. 3 yaşa bir kaç gün kaldı. Onları uyuturken giriyorum buraya. Teebihde o ara çektiysem. Kuran'da iş yaparken okuyorum mecbur. Boş kalırsam sorunluyum biraz,bozuk plak gibi herşeye takıyorum olmadı hopp eskiye:)) ne kadar sıkarsam kendimi anca
tarafından
İş yaparken kuran okumak ımmmm hafız mısın :)
(2,695 puan) tarafından
Dım :( korona dan beri has yapmıyorum. Bayağı unuttum. Yasin gibi süreler kaldı n yazık ki
tarafından
Bir iki üzerinde durup çalışsan eminim aklına gelir :) Allah tamamını, en önemlisi amel etmeyi nasip etsin ❤️
(2,695 puan) tarafından
İnşAllah cnm. Biraz daha büyürlerse. Abileride var,zor yetişiyorum
Allah razı olsun,aynen öyle. Aminn ❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 234 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 257 göst.
13 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 221 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 169 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (479 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,996 soru

23,687,847 cevap

310,700 kullanıcı

...