0 oy
51 göst.
önce Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
İyi geceler kızlar bu ikinci gebeliğim   bu sefer özelde sezeryan olmakyi düşünüyorum bide kizim var yanımda kalsın istiyorum ücret hakkinda bilgisi olan var mı acaba

2 Cevaplar

0 oy
önce (5,279 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah canim 

Postun üstte.dursun ☺
önce (54 puan) tarafından
Sağol canım çok teşekkür ederim yumurta kapiya dayandı valla telaş stres tavan yaptı
En tatlı heyecanlar canım yaa ne kadar kaldı ☺
32 bitti canım 33 . Haftama girdim bendeki duygusallığı anlatamam ya sirf kızımı bir gün tek bırakmamak için bu yolu seçtim bide ilk doğumun travması çok var bende o yüzden normal doğum düşünmüyorum ya
Aaaa niye canım ilki normal ise bunu da normal dene tabi sen daha iyi bilirsin de madem özele gideceksin özelde daha da rahat olur belki
İlk dogumum çok zordu ya tam 16 saat sürdü bende bu sefer hiç o sancı kısmını falan çekmek istemiyorum ya bian önce olsun bitsin istiyorum
-Reklam-
0 oy
önce (562 puan) tarafından
Bursa'yı bilmem ama ben İstanbul'da planlı sezaryen olacağım kızım sürpriz yapmazsa 60 bin TL'ye, şuan 21+4 haftalık hamileyim 
Ooo baya cokmus ya sağlıkla gelsin Miniş ❤️
Evet canım maalesef fiyatlar uçtu gidiyor :( Allah yardımız olsun inşallah ❤️ sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı
önce (531 puan) tarafından
İstanbul'da hangi hastanede yapacaksın baya uçmuş fiyati. 2 ay önce eltim yaptı 25 bine
Acıbadem Altunizade'de doğum yapacağım canım , doktor önerisi ile ilk oradan başladım orada devam ettim
önce (531 puan) tarafından
Anladım Allah yardımcın olsun canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 145 göst.
4 Ocak 2022 Aile kategorisinde aybuke22 (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 504 göst.
0 oy
2 cevap 100 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Sare4545 (2 puan) tarafından soruldu

401,533 soru