0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (336 puan) tarafından
zamaninda küçükken camilere giderdik ogrenirdok kuran kerim ondan sonra bidaha hiç gitmedim şimdi öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebilirim evdeyim evden nasil öğrenilir bilginiz varmi 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
YouTube'den videolar açarak, defter tut kendine Allah'ın izniyle çabucak öğrenirsin 
(336 puan) tarafından
İnşallah canım yaa çok istiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende bir uygulamaa indirdim bir arkadaşın sayesinde Allah razı olsun en kısa zamanda başlayacam Allah nasip ederse çok istiyorum çok 
tarafından
Merhaba canım Elif Ba uygulamanın ismi
(2,358 puan) tarafından
Teşekkür ederim bn de istiyorum inşallah öğrenebilirim ya;)
tarafından
Rica ederim canım Rabbım sana da bana da nasip etsin isteyen herkese de gerçekten bende çok istiyorum çok
(2,358 puan) tarafından
Amin inşallah cnm
(336 puan) tarafından
Bende çok istiyorum teşekkür ederim
0 oy
(3,026 puan) tarafından
Trt diyanette her gun ders var ayrica osman egin hocanin videolari youtbe da var trt diyanetin play store da uygulamasi var 

osman egin hocanin linki
(336 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim
(3,026 puan) tarafından
Allah kolaylik versin zihin acikligi versin
0 oy
(154 puan) tarafından
Yogutube de kolaylıkla ogrenebilirsin ben biara başladım çok güzel gidiyordu ama bianda bozdum Allah affetsin 
0 oy
(1,296 puan) tarafından
Canm diyanetin online ders verdiği bir sistem. Var bende burdan bir arkadaştan öğrendim 2 yıl önce kaydoldum ve hergun görüntülü konuşma yaparak ders alıyorum 3.hatme geçtim araştır kaydol hem hoca sana yanlışını gösteriyor YouTube demiş arkadaşlar ama tecvidli öğrenmek istiyorsan YouTube zor olur 
(336 puan) tarafından
Sen hangisini kullanıyorsun canım söylesen olmadı ona kayıt olurum
(1,296 puan) tarafından
Valla benim kayıt olduğum burda bir linki bırakmıştı arkadaş canm bir Google yaz istersen diyanet ücretsiz online kuran kursu diye

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 580 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (1,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hayat devam ediyor (829 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 451 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (1,987 puan) tarafından soruldu

408,435 soru

12,271,347 cevap

37,599 kullanıcı

Kategoriler

...