+2 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ulaş daha yeni uyudu . Çok yoruldum bugün . Ne sendrommuş ne azı dişiymiş arkadaş hayattan soğudum ya … Allah beterinden sakınsın tabi de valla zor :/. Kendime yeni kahve yaptım biraz kafam dinlesin diye cici kuşla kafamızı dinliyoruz yavrum o da çok çekiyor  :D Kapıya da örtü astım valla böyle kuruyor napayım :D  Siz niye uyumadınız ? 

image

11 Cevaplar

0 oy
(766 puan) tarafından

Dişim ağrıyor ve bacağıma giren kramplar izin vermiyor sabah 3 gibi uyuyorum 7.30 da kalkıyorum okul yolu var :(

tarafından
Bende çok geç yatıyorum ama anca geceleri kendime fırsat buluyorum :/.
Hadi ya valla her yaşı dert ebeveyn olmak zor güzel tabi Allah isteyenlere nasip etsin ama zor
(766 puan) tarafından
Keşke fırsat bulmak için uyumasam :D
Amin inşallah sağol canım
-Reklam-
0 oy
(609 puan) tarafından
Çok yoruldum bebeleri uyuttum yatağa girdim şimdi uyucam. Bende hep kapıda kuruturum çarşafları , çamaşır ascak yer sıkıntım var , yapacak bişey yok. Afiyet olsun canım
tarafından
Benimde öyle ya asacak yerim yok 1 günde kuruyor kapıda ama iyi oluyor . Sağol  canım sana da iyi geceler ❤️
0 oy
tarafından

Boya badana yaptırmıştım hâlâ daha işlerim bitmedi daha yeni attım kendimi yatağa :ninja:

tarafından
Annem de öyle der evde işten daha çok yoruluyorum diye :D
tarafından
Annenizin ellerinden öperim çok haklı kesinlikle:D
tarafından
47 yaşında daha kız el öpme dur :D
tarafından
O saygıdan ötürü canım yaşlılıktan değil estağfurullah :D
tarafından
Haha takıldım öyle :)))
0 oy
(7,991 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun canım uykum yok içimdeki mutluluktan dolayı ☺
(13,709 puan) tarafından
Konu ne acil söylemen lazım uyuyamam bak)))
(5,493 puan) tarafından
Ayyy ben eksik kalmayayım:))
tarafından
Söylemiyor gençler :D
(5,493 puan) tarafından
Hülyaa engellerim seni hee :))
(7,991 puan) tarafından
Hahahahahaaa ablaaaa aşk olsun ama ☺❤ bir şey yok vallahi anam uyumuşum gece görmedim mesajları ☺
0 oy
(13,709 puan) tarafından

Kahve uyku kaçırmaz mı :angel:

Afiyet olsun bol uykular paşaya 

Ayı geldi kızıl goncalar kaçırdım açtı ama Efe içimden geçmiş acayip uykum var 

tarafından
Yok kız kaçırmıyor öyle yoruluyorum ki ..
İnşallah bol uykusu olur çok yoruldum ya :/.
Yat uyu valla
0 oy
(5,322 puan) tarafından
Bulasiklarimi topladim bebem daha uyumuyor bende takiliom 
tarafından
Kaç aylık beben
(5,322 puan) tarafından
2.5 yasinda canim ben kendim ettim kendim buldum 4.5 da uyudu 6.5 da kalkti oglen uyumak istemedi sonrada miziklandi uykusu gelince
tarafından
Benim oğlum da aynı 2 yaşına girecek 2 ayı kaldı valla uyku yerle bir öğlen 3 te kalktı 1 e geliyordu uyuduğu :/
0 oy
(2,389 puan) tarafından
Artık iki çocuklu oldum cano ben ayakta olmayayım da kim olsun :)) 
tarafından
Doğru kııız Allah analı babalı büyütsün ❤️
0 oy
(777 puan) tarafından
Oğlum teyzesiyle anneanesine gitti benim pek keyfim yok takılıyorum burada bizimde var kuşunuz gonderecektim oğlum gitmesini istemedi diye kaldı bizde
tarafından
Bütün evcil hayvanları beslemiş biri olarak hayatta ki en kolay şey kuş bakımıymış gerçekten
(777 puan) tarafından
Aynen öyle canim bizimkisi yerde normalde yüksekte durması lazım çok ürkek yine bana alıştı biraz ama başka birileri geldiğinde yada kalabalık olduğunda bı oraya uçuyor bı buraya kafesin içinde zamanında 11 tane kuş bakan biri olacak aynn yemini suyunu ver başka bı şeyi yok
tarafından
Benim hiç kuş deneyimim yoktu bizde oğlum için aldık ölüyor kuşta kuş  siye ilk çok korktum bakamam diye ama bişeyi yokmuş gerçekten sadece biraz zayıf büyümüyor neden oluyor olabilir ? Herşeyi normal sesi kakası uçması hareketliliği
(777 puan) tarafından
Eşim çok seviyor kuşları  oğlumda kuş çabuk büyüyor ya istersen bı veteriner götürün yada kuscuya sorun biz daha önce başka kursumuza vitamin damlası veriyorduk suyu damlatip
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Annemler geldi kalmaya. Yedik içtik bebeler uyudu. Bende mutfağı temizledim en son çöpleri döküp dişlerimi fırçalayıp yatağa girdim. 2 olmadan uyuyamıyorum malesef alışmışım:)
tarafından
Bende aynı 2 2.30 görmeden uykum gelmşyor ya
0 oy
(215 puan) tarafından
Eşimi anca uyuttum, atak geçirdi atlattık, 1 saate de ben uyurum muhtemelen 
0 oy
(2,022 puan) tarafından

Oğlumun ağlaması ile uyandım. Resmen yanıyor ateşi çok vardı ilaç verdim yanına uzandım şimdi.

Zaten ağrılardan zar zor uyudum:'(

Şimdi yine uyanığım

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 362 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 348 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 157 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sv tht (361 puan) tarafından soruldu