0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (466 puan) tarafından
Kızlar ben trendyoldan 2,li bebek bezi aldım toplam 4 paket olsun diye sepete eklerken +2 ekledim ki 4 paket gelsin diye , normalde bez içeriği 2 li fırsat paketi , şimdi bunu bana gönderen satıcı 2 paket gondermiş  elinde olmadigi için 4 paket göndermemis diyorlar, ama benden 4 paket bez parası alinmiş benim evime gelen 2 paket bez ttrentyol asistanda satıcıda yokmuş bez gondermemiş diyor, bende talep oluşturdum sonuç geldi biz eksiksiz paketiniizi kargoya teslim ettik , sonra müşteri hizmetlerini aradım onlarda diyor satıcı 4 paket bezi gondermiş size siz kargo firmasıyla gorusun bende bunu iade ettim bugün gelip kargo evimden alcak peki ben bunu kargoya sorduğumda bize 2 paket verildi derse napicam benden 4 paket bez parası alındı faturamda öyle gösteriyor satıcı kargonun üstüne atıyor kargoda deseki  bize 2 paket gönderildi nolcak ozaman param boşa gidicek sadece 2 paket bezin parasını yatircaklar sizce ne yapmalıyım... 

2 Cevaplar

0 oy
(486 puan) tarafından
Aynı sorunu bende 7 ay ince yaşadım ne kargo cevap verdi ne trentyol param giti oylece
(466 puan) tarafından
Valla cnm onlara haram zıkkım olsun kimse parayı kolay kazanmıyor, ya ben normlde bebek bezini marketten alırım istediğim marka gelmiyor başka marka pişik oluyor çocuğum , insanların haklarına giriyor onların çoluğu çocuğu vardir hak yememeleri lazim
-Reklam-
0 oy
(1,383 puan) tarafından
taaaa 2020de tek kanatli fon perde almistim ondan bende 2 kanatli olsun diye 2 tane siparis olusturmustum bi baktim tek kanat gelmis faturada bile tek gorunuyor kargonun icindeki faturaya bak orda yazar sonra saticiya yazdim musteri hzmt. yazdim 2.parcayida gonderdiler bi faturaya baksan ordan belki 2 gondermislerdir bi baksana
(466 puan) tarafından
Bakdim cnm  ben 2 adet eklemiştim onlar bende toplam 4 paket bez parası almiş, paket içeriği 2li fırsat paketi toplam 4 gelsin diye +2 yapdim bende 4 paket bez parası alinmiş 2 paket bez var toplam 494 almişlar faturamda harram zıkkım olsun onlara
(1,383 puan) tarafından
musteri hizmetlerine ara soyle magdur etmezler seni
(1,383 puan) tarafından
bi kac kez ara konus birakirsan olmaz banada bozuk firca duzlestirici gondermislerdi satici biz saglam gonderdik falan diye iadeyi geri bana gonderdi Bende kabul etmedim kutusunda bile hayir yoktu ALLAHTAN foto falan cekmistim sonrasinda kabul ettiler
(466 puan) tarafından
Cnm valla çok aradım ama hiç bı sekilde yardimci olmuyorlar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 108 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 87 göst.
0 oy
3 cevap 207 göst.
0 oy
3 cevap 80 göst.