0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (2,281 puan) tarafından

kızım sabah 7:30 uyandı zar zor kahvaltısını yaptırdım mamasını içti tekrar uyuttum, normalde bende onunla tekrar uyurum da bi değişiklik olsun dedim kalktim ortalığı falan topladım sildim falan, bulaşık makinesini boşalttım, oh dedim kızım uyurken sakin kafa ile bi kahve içeyim derkeeeen ağlama sesi geldii memeeee diye:((((( yine soğuk soğuk içerim artık kahveyi.

sizler napiyosunuz hanımlar 

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

gunaydinnn benim oğlan kör galiba illa dibinden izliyor canım sıkkın hiç birşey yemiyor yeni taşındık hiç iş bitmiyor cam balkoncu gelecek daha ne kahvaltı ne kahve hiç birşeyde yok
tarafından
Uyar sürekli koltukta izlemezsen kapatırım de
(2,281 puan) tarafından
ne güzelmiş ev canım ferah ferah, güle güle oturun inşallah, gerisi elbette hallolur dert etme
tarafından
Kapatıyorum aradan süre geçiyor yine gidiyor bı göz doktoruna götürmem gerek
Orbansara Allah razı olsun sağol canım ❤️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin
-Reklam-
0 oy
(4,627 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm  5 buçuk gibi kalktık bağırsak torbası açılmış her yer batmışti ben duş alana kadar eşim yatağı filan değiştirdi makinaya atti  torbami değişti derken 6 buçuk oldu daha uyumadim eşimle birlikte kahvaltı yaptık işe yolladim uyumadım ama uzandım sinirlerim bozuldu biraz sıkıldım torbadan artık simdi acıktım bi kahve gözleme yaptım kalkıp evi toplayacağım inşallah 

image

(2,281 puan) tarafından
sıkma canını canım az kaldı sağlıkla kurtulursun inşallah, afiyet olsun❤️
(4,627 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ♥️ buyur beraber olsun ♥️ ☺️

Sona yaklaştıkça zaman geçmiyor sanki ya icimde bir huzursuzluk oluyor
(2,281 puan) tarafından
olmasın canım bak bebiş de hisseder, inşallah çabuk geçer de sağ salim alırsın kucağına ❤️❤️
(4,627 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️☺️✨
0 oy
(1,977 puan) tarafından
Bende 7 de uyandım küçüğüm uyandığı için sonra büyüğüm uyandı kahvaltı yaptık mutfağı topladım şimdi küçüğü uyutuyorum sonra evi toplayıp süpüreceğim erken uyanınca gün hiç bitmiyor sanki ya 11 saat ve yapacak bişeyim kalmadı 
(2,281 puan) tarafından
aynen yaa ben normale tekrar uyurum da bugün böyle oldu
(1,977 puan) tarafından
Benim büyük hiç uyuşmadığı için uyuma gibi bir şansım olmuyor
0 oy
(639 puan) tarafından

Cevizler vardı kırıp koyuyorum hazır oluyor onlarla ugrasiyorum 

image

(2,281 puan) tarafından
kolay gelsin canım
(639 puan) tarafından
Saol canim

İlgili sorular

+5 oy
10 cevap 269 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,669 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 881 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,669 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 362 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,669 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 452 göst.
31 Mart 2024 Diğer kategorisinde Dilankaya (1,001 puan) tarafından soruldu

411,623 soru

12,391,714 cevap

43,849 kullanıcı

Kategoriler

...