0 oy
82 göst.
Aile kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar üç senede ailemden 4 kisiyi kaybettim. İkisi intihar etti biri manevi kardesimdi psikolojim cok bozuldu çünkü ben bu süreci yalniz atlattim 3 yasinda bir çocuğum var. Eşim ilgisiz aşırı kaprisli bir adam ekmek al dedigimde bile ağız burun yapar asla benimle alakasi yoktur evin icinde tek kelime sohbetimiz yoktur kötü alışkanlıkları yok ama iyi alışkanlığında yok yatağa uzanir arkasini döner kulaklığı takıp dizi izler sabah 4-5 gibi yatar oglen 1-2 gibi kalkar evimin düzeni yok asla hadi kalkin suraya gidelim demez psikolojimi iyice bozuyor allah uzak etsin rüyamda kardesimi gördüm sabah bende ölmek istiyorum diye bağırarak kalktım sesime o da uyanmis olmali ki yorganını düzeltip geri yatti ben geri uyuyamadim kaç gündür yine benimle konuşmuyor. Artik tahammulum kalmadı sürekli konuşuyorum iki gün düzeliyor üçüncü gün aynı eve gelen misafirle bile tek kelime sohbet etmez değişik bir adam

4 Cevaplar

0 oy
(18,488 puan) tarafından
Eşin çok garip. Allah sana kolaylık versin. Ama düzeleceğini zannetmem . Çift terapisi alabilirsiniz 
(41 puan) tarafından
Bosanmayi düşünüyorum. Kızıma sağlıklı bir anne olamıyorum
-Reklam-
0 oy
(762 puan) tarafından
Aynısından bir tane de bizde var eşimin kuzeninin kocası evine gideriz gömülür telefona bi hoşgeldiniz bi güle güle dediğini duyarız sanki niye geldin der gibi davranır asla konuşmaz bi selamdan öte muhabbeti yoktur kimseyle bazen eşimin kuzeni telefonda beni aldatsa bu kadar canım yanmaz ergenler gibi durmadan telefon başında boş boş şeylerle ilgilenip bizle ilgilenmiyor diyor geleni gideni de kalmadı eşi böyle yaptığından çok çekiyor sizi çok iyi anlıyorum Allah'ım kolaylık versin 
(41 puan) tarafından
Ayni şekilde dün annemler geldi iki üç gün kalacaklardı aksam döndüler ve şehir dışından gelmişlerdi hep böyle yapıyor
(762 puan) tarafından
Allah'ım tez zamanda akıl fikir versin yada size ayrılmak için güç insanın muhabbet edemeyeceği bir insanı eşi olarak görmeye çalışması çok zor Rabbim sınavınızı kolaylaştırsın
(41 puan) tarafından
Ne güzel dua ettiniz,amin insallah cok teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Sizin evliliginiz çoktan bitmiş bacım 
0 oy
(62 puan) tarafından
Cnm benim eşimde biraz öyle bir sıkıntısı mi var acaba bir derdimi var önce bunları biraz sor ona dua et rabbim akıl versin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 148 göst.
0 oy
9 cevap 394 göst.
0 oy
3 cevap 122 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (902 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 85 göst.

403,735 soru

12,095,856 cevap