0 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (783 puan) tarafından
Doğumunuzun yakın olduğunu anladınız mı?  Sancı ve suyu gelmeden açılması olan oldu mu? 

8 Cevaplar

+1 oy
(12,546 puan) tarafından
O kendini anlatıyor canım ben adım atarken artık bacak aram ağrıyordu. Zaten sancısı ile nişanı geldi 2 güne 
-Reklam-
0 oy
(466 puan) tarafından
Ne sancı ne bişey oluk oluk su akıyordu :) 
(783 puan) tarafından
Benim akıntım arttı bu gün. Belimde de ağri var. O yüzden biraz endişe ettim
0 oy
(1,083 puan) tarafından
İlkinde Nisan geldi ikincisinde suyum boşaldı 
0 oy
(696 puan) tarafından
Sancım başladı düzenli olarak takip ettim o şekilde anladım ilk doğum olduğu için biraz uzun sürmüştü sancım gece 12 de başladı akşam 7 de doğum yapmıştım hastanede suyumu doktorlar patlatmışlardı
0 oy
(1,482 puan) tarafından

Belimde bir ağrı girdi Allah Allah buda ne dedim saatler geçtikçe o ağrı arttı dedim bu normal değil ben doguruyorum :D

(783 puan) tarafından
Ya benim de belimde ağrı var. Akıntım da arttı dün geceden beri. Sanki adet olacak gibiyim.
(783 puan) tarafından
Bel ağrınızın olduğu gün bebeğinizin hareketleri nasıldı?
(1,482 puan) tarafından
Yoktu hareket akşam üzeri gittim dayanamadım ağrıya harekette etmeyince
0 oy
(543 puan) tarafından
Gece 3 de yatmıştım sabah 7 de birden uyandım regl olucak gibi Bi ağrım vardı İnternete bakayım neymiş diye yataktan kalktım ve suyum geldi hemen eşime söyledim ordan direkt hastane ama mekonyum geldiği için sezeryan oldum 
0 oy
(3,444 puan) tarafından
..2 gun onceden adet sancim oluyordu uzun suruyordu sabah aksam ondan bir suphelenmistim bunun devami olcak hissediyordum..sonra karnim kasiliyordu bebek toplanip aciliyordu ..aonrada zaten sancim basladi..ama sancim basladiktan sonra yarina anca sogar diyordum ilk dogum uzun sürer dedi her kes..ama ben 6 saatde dogurdum ajsjsj
0 oy
(1,337 puan) tarafından
Nişan geldi ondan bir gün sonra da suyum geldi doğurdum 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 517 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 977 göst.
7 Şubat 2019 Diğer kategorisinde fistigimgeliyor (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,615 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 128 göst.
16 Ocak 2022 Aile kategorisinde Umutsuz_33 (549 puan) tarafından soruldu

403,340 soru

12,081,330 cevap

36,354 kullanıcı

...