0 oy
187 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,291 puan) tarafından
Kızıma bir adet cırtlı kitap siparişi verdim hatta bir an dedim dörtlü mu alsam sonra vazgeçtim başka kitaplar da alırım dedim başka sayfalardan. Üye oldum sonra giriş yaptım sonra tekrar denedim giriş yapamadım defalarca denememe rağmen neyse dedim giriş yapmadan satın aldım. Şimdi tekrar baktım yine giriş yapamadım. E postama baktım hiç ileti yok. Kargo durumuna bakmak için. Eee ben ne anladım bu işten 

11 Cevaplar

+1 oy
(521 puan) tarafından
Sonu çok komikti kız ne anladın :) :) 
(3,291 puan) tarafından
Hiçbir şey:D dolandirildim mi
(521 puan) tarafından
Ne kadar ödeme yaptin
(3,291 puan) tarafından
156 lira
-Reklam-
+1 oy
(13,735 puan) tarafından
Çocuk akademinin tüm kitapları var bizde trendyol üzerinden almıştık. Güvenilirdir normalde
+1 oy
(6,018 puan) tarafından
Hepsi buradan ya da trendyoldan alsaydin canım ben ordan aldim hepside geldi
+1 oy
(1,974 puan) tarafından
Çocuk akademinin kitapları çok guzel ve eğlenceli ama ben tendyodan aldım hep 
+1 oy
(4,861 puan) tarafından
Sitesinden hiç almadım Trendyol üzerinden aldım, Instagramin varsa hesapları var oraya yaz yardimci olurlar 
+1 oy
tarafından
Bende çocuk akademiden aldım ama N11 üzerinden aldım keşke sende trendyol N11 de falan alsaydın İnternet siteleri sahte olabiliyo dolandırmak için. Hatta çokta ilgili satıcılar 1 kitabı yanlış yollamışlar Dı 3 gün üst üste aradılar fazladan bir kitap daha yolladılar ücret almadan ben çok memnunum 
+1 oy
(4,438 puan) tarafından
Sitelerinin yazilimi kotudur canim. Gelir yuzdedoksan ihtimalle. Mesela bebeklik diye de bi site var bazi kitaplar orda daha ucuz. Ben ordan aldim bi iki kez. 
+1 oy
(1,265 puan) tarafından
Ben trendyol üzerinden aldım cok güzel kitaplar. Eğer kendi sayfasından almışsanız dolandırma olmaz 
+1 oy
(58 puan) tarafından
Ben geçenlerde Trendyol üzerinden aldım çocuk akademinin kitaplarını çocuklarıma bir sıkıntı çıkmadı yani daha öncede almıştım ama kendi sitesinden hiç almadım 
0 oy
(4,132 puan) tarafından
Eğer satıcı doğru kişiyse çocuk akademi dolandırıcı değil sürekli kitap alırız oradan. En güvenilir yer Trendyol sürekli indirime de giriyor 
0 oy
(3,291 puan) tarafından
Bugün kargom geldi :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 136 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (959 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 281 göst.