0 oy
293 göst.
Aile kategorisinde (726 puan) tarafından

Eşim çok duygusal biri bi film izlesin sürekli ağlıyor. Toprak Anayı izleyelim dedim abartmıyorum filmin sonuna kadar ağladı :)

Artık yeter ağlama diyorum sen nasıl etkilenmiyorsun kalbin taş gibi diyor. Onun ağladığı şeyler bana komik geliyor var mı benim gibi olan :)

11 Cevaplar

0 oy
(3,740 puan) tarafından

Eşinizin aşırı duygusal olması sizi taş kalpli yapmaz. Benim babam da bu tür dizi film ağlarken hem hiç etkilenmez :D

-Reklam-
0 oy
(6,086 puan) tarafından

Film olduğunu bildiğim için etkilenmiyorum :D

0 oy
(553 puan) tarafından
Maalesef benim eşimde etkileniyor ama her filmden değil toprak anadan etkilenmez mesela :D ama dram binde bir izler benim zorumla beni basıyor daralıyorum geriliyorum diyor :D
0 oy
(298 puan) tarafından
Ne alaka niye taş kalpli olasinki herkesin duyguları dusunceleri farklıdır
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Eşim kardeşini kaybetti 3 yıl önce. 

Yatmadan önce gizli gizli hep ağlar hissederim.

Bazen gözüne yalandan elimi çarparım ağlamış mı diye ama anladığımı belli etmem.

Ama hep ağlar. Geçen gün rüyamda kardeşimi ağlarken gördüm o kadar kötü oldum ki. Dedim nasıl bir acı kardeş acısı. Rabbim kimseye yaşatmasın. Erkeklerin ağlamasına hiç dayanamıyorum. 
(726 puan) tarafından
Başınız sağolsun. Abim gibi sevdiğim birini kaybettim gerçek kardeş acısı gibi olamaz ama ona yakın kahroldum.
(5,549 puan) tarafından
Bn iki abimi kaybettim o kadar zor ki anlatamam yasanmamislar paylaşılmayan o kadar şey kalıyor ki çok zor bı durum. İnsan oleene kadar unutmaz çok pişmanlıklar araya giriyor bazen gülmek istersin ama gulemezsin aklına o gelir . Acıyı bazen unutuyor onun anılarını acı tebessümle anlatırsın daha çok şey var anlatilmyr.

Benm düğünümde abimi herkes son kez gördü  oysa haftaya görüşürüz demiştik 3 gün sonra vefat etti  anlatılmaz Rabbim kimseye yaşatmasın cnm zor çok zor
(726 puan) tarafından
Cennet bahçelerinde buluşursunuz inşallah
(5,549 puan) tarafından
Ahhhh amin amin  saol cnm
0 oy
(1,566 puan) tarafından

Kız benim eşimde öyle balık burcuda degilki akrep burcu ama okadar duygusal aglakki reels videosu atıyorum hemen gözleri doluyor bi film izlesek hemen ağlıyor falan sinir oluyorum aslında bu duruma resmen ağlamak için yer arıyor gibi aşırı duygusal yaa sevmiyorum erkeklerin çok ağlak duygusal olmasını ağzının üstüne patlatasım geliyo bitane:D

(726 puan) tarafından
Heh işte ondan :)
Balık görünümlü kova benimki. Bende ikizlerim yani gram etkilemiyor :)
(1,566 puan) tarafından
Bende teraziyim kolay kolay etkilenmem benimki rahmetli adile naşit gibi ağlıyor :)))
0 oy
(16,611 puan) tarafından
Eşimle sevgili idik ben başka şehre taşındım son buluşmamızda eşimin gözleri doldu hatta bana bir mektup yazmıştı. Ben de üzüldüm ama ne gözlerim doldu ne ağladım herkesin duygusallık seviyesi aynı değil bence 
0 oy
(1,140 puan) tarafından
Titanik batarken keman çalan adam kadar gamsizken eşim ben o sahnede ağlayıp o  gukmusdu bak nasıl batıyor diye insanız birimiz gülerken digerimiz aglayabilir
0 oy
(4,555 puan) tarafından
O kadar cok agladim ki zamaninda gozumde mi yas kalmadi kalbim mi tas kesildi bilmiyorum

En son ne zaman agladigimi bile hatirlamiyorum
0 oy
(1,836 puan) tarafından
biz tam tersi ben duygusalim o hiç değil:))ama etkilendiğini hissedebiliyorum da belli etmez, ben küçükken okadar ağladım ki artık gözyaşım bitti diyor ki gerçekten zor bir çocukluk geçirmiş 
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Ben bazı şeylerde ağlarım bazı şeylerde de ağlamam

Eşim bisey olsun güler mesela komik olmasa da güler o zaman o da taş kalpli

İlgili sorular

+4 oy
11 cevap 843 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 207 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Asabii (455 puan) tarafından soruldu
+11 oy