0 oy
84 göst.
Aile kategorisinde (123 puan) tarafından
Kızlar lohusa evine gelene ikramlık yapılır mı yaptınız mı ikramlık verdiniz mi lohusa şerbetim çikolatam hediyeliğim var 

6 Cevaplar

0 oy
(5,653 puan) tarafından

annem

sey der bebek gormeye geleni doyurmadan gonderirsen bebek ac gozlu olurmus:)) batil tabiki ama illa israr kiyamet yapti. yav diyorum ben direk diyetvari beslenmek istiyorum borek vorek yapma olunca illaki yerim. ama yok donlemedi yapti illa

(122,344 puan) tarafından
ananda sen gibi cok bilmis☺️☺️☺️
(5,870 puan) tarafından
Bizdede o adet var :D
(5,653 puan) tarafından
yesilligimiz sirekli vardi yesil salata yikanmis digranmis kurutulmis tuperda. mi safir gelince patates haslayip hemen patates salatasi yapiyordik zaten hazir yesillik dogranmis var. buzlukta sarilmis borek. hemen firina atip pisiriyordu.k tatlida kek oluyodu zaten bi kek iki gun idare edio kek bayatlamaz ya iki gune sabistiriyordu misafiri
(5,653 puan) tarafından
sorma yaaa. yalvardim illaki. kabak salatasi yapalim yesin gtsinler:) ama dinlemedi:)) su boregi yapti buzlukta  dondurdu birbucuk  karislik tepsilerde  dondurdu finladi pisirdi hemen.yada sigara boregi tarzi firinda pisirdik yada gecen biri kuru yufka paylasmisti . onu islatip ocakta pisirmelil tepsi boregi pratikce
(122,344 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(5,870 puan) tarafından

En azından hazir kurabiye meyve suyu verilir. 

Gerek yok ama adettendir boş çevrilmez 

0 oy
(604 puan) tarafından
Durayım canım bende burda :)) 
0 oy
(551 puan) tarafından
Yapmadım 40 çıkana kadar misafir kabul etmiycem zaten gelenede kurabiye kısır kek birşeyler yaparım tabi önceden haber verilirse
0 oy
(1,016 puan) tarafından
İlk bir iki ay gelenlere sadece çerez çay koydum zaten biraz bebeği sevip gidiyorlardı kimse senin hasta olduğunu anlamıyor malesef bir kere reddediyorsun ertesi gün tekrar arıyor sanki ertesi güne iyilesmisim gibi neyse. 
0 oy
(10,891 puan) tarafından
daha ne olsun. düğün cenaze, lohusa vr hasta evinde ikramlık olmaz. bizim kültürümüzde bu yok. gelen getirir

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 326 göst.
0 oy
5 cevap 30 göst.
0 oy
11 cevap 110 göst.
0 oy
5 cevap 64 göst.

403,365 soru

12,082,059 cevap

36,357 kullanıcı