0 oy
225 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (693 puan) tarafından
Bebeğimize dolap tan kıyafet alır mıydınız? Az kullanılmış

17 Cevaplar

0 oy
(1,012 puan) tarafından
Durumumuz yoksa alırım evet ama alabilecek gücüm varsa almam. 
(693 puan) tarafından
Çok şükür durumum var ama bazı kıyafetler çok güzel. Ben öyle bulamıyorum.
(1,012 puan) tarafından
Çok güzelse belki 1 2 parça elbise falan alabilirim ama giydiremem. Ablam kuzenim falan verse giydiririm ama tanımadığım bilmediğim birini kıyafetini alıp giydirimem
-Reklam-
0 oy
(473 puan) tarafından
hiç almadım. ilk yıl hep yeğenimden geldi. bu yıl artık gelmiyor çünkü ayları yakındı. artık herkes gibi kendim satın alıyorum. dolap bana güvenilir gelmiyor. eğer ihtiyacım olsaydı belediyenin gönülden gönüle mağazası var gider ordan bedava alırdım. ben indirimleri takip ediyorum lcw, hepsiburadada güzel indirimler oluyor
0 oy
(4,028 puan) tarafından
Alirim. Allah a sukur durumumuz iyi. Astronot tulum aldim dogum günü elbisesini aldim. Kaydettigim baska seyler de vardi. Etraftan istemiyorum ama kiyafet veren olursa. Cocugum bi yasinda. Onceden kabul ettiklerim vardi. Bazi yeni aldigim kiyafetleri unutmusum giyemeden kucuk geldi. Ben de sinir oldum milletin eskisini giyerken yeniler kaldi diye :) bi de şöyle yapiyorum. Gecen sene bu senenin kisliklarini aldim mesela. Suan onumuzdeki yazi hallettim. Onumuzdeki kış kaldi. Lcw defacto koton hm hepsinin uygulamasini indirdim. İndirimleri takip edince zaten uyguna geliyo.
(693 puan) tarafından
Bebeğim doğunca ben de yazlık alışverişi yapacağim. Kış ayında daha Uygun'a bulurum diye düşünüyorum
(4,028 puan) tarafından
Tabi canim bulursun. Ben oyle yapicam valla. :) sonra mevsiminde de begendigim bisey olursa yine aliyorum. Pazarlar magazalarla ikinci elciler yenilerle yarisiyo valla. İndirim kampanya vs dolas arada. Hatta ac bildirimi indirime girince haberin olsun.
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Ben aldım geçen sene zaten ürünler temiz geldi az giyilmis yıkadım giydirdim. Prematüre olduğu için hepsinide giydirdim kızıma. 
(1,471 puan) tarafından
Birde aldıklarım marka çoğu hm falan çok guzeller
(693 puan) tarafından
Biz 37 haftalık olduk. Çok küçük doğmaz diye düşünüyorum :)
(1,471 puan) tarafından
Oy maşallah az kalmış minik geliyor
(693 puan) tarafından
Aynen :) ilk bebeğim herkes çok bir şey alma dediği için fazla almadım. Aldığım kıyafetler yetmeyecek diye düşünüyorum. Neden onların aklına uydum h bilmiyorum. Yenidoğan zamanında çok kıyafet değişiyor mu?
(1,471 puan) tarafından
Bizimki hep mama dökülüyordu çok degistiriyorduk
0 oy
(334 puan) tarafından
Doğum günü için elbise almıştım günlük kiyafet almadim disarda yada internnette ayni urun 600 iken ben 200 en almıştım bir kere giydi tertemizdi bende sattım sonrasında
0 oy
(16,186 puan) tarafından
Hiç almadım ihtiyaç duymadım ama olsaydı ihtiyacım özellikle mont uyku tulumu gibi az kullanılan az eskiyen ama çok pahalı olan şeyleri alırdım ben başkalarının gönderdikleri ile büyüdüm hiçte gocunmadım hatta ünide iken halam kuzenimin beğenip giyinmediklerini verdi ondan da gocunmadım ben giyerim oğluma da oyuncak eşya ve dediğim kıyafetleri alırım 
0 oy
(11,853 puan) tarafından
Aldim aliyorumda. Gecen sene cigit markasinin urunlerini almistim bi bayandan 6 tane alt ust takim. Kreşi onlarla bitirdik. Bu senede ayakkasini aldim tertemizdi. Yikamis gondermis zaten bende yikadim giydirsim. Giyecegi şurda bikac ay zaten. Bizde oyle buyuduk. Buyuyen kucuge verirdi. Hicbi yerimizde eksikmedi Allaha sukur :) durumumda var bu arada canim
(693 puan) tarafından
Bizim de durumumuz var çok şükür. Ben bir satıcında 1-3 aylık takımlar beğendim. Elimde var aldım ama yetmeyecek kış da geldi 6-7 takımım var. Yıkasam hemen kurumaz maalesef. Bir de çok çabuk büyüyeceği için çok da masraf yapmak istemiyorum.
0 oy
(814 puan) tarafından
Gücüm yetmiyorsa alırım cunku komsudan alsam 2 gün sonra kötü olsan insanlık hali olurya sana kıyafet verdim der yani insan oğlu o şekilde konusdurcama alırım parasıyla lafida olmaz temiz olsun yeter derim ama şükür gücümüz yetiyor aliyorum aşira kaçmadan alırım yani evdeki kıyafeti alırım dışarı hastane giderken bi kaç  hiç giydirmedigimi ozaman giydiriyorum
0 oy
(397 puan) tarafından
Almam çünkü u**yuz falan olabilir çocukların cildi Hassas bence alınmamalı 
0 oy
(486 puan) tarafından
Aldım cnm. Gayet temiz ürünler. Bazıları ikinci el bazıları sıfır. Geçen gün 2,5 tog tulum aldım. 
(693 puan) tarafından
Kendim için alıyordum. Bebeğime de almak istiyorum. Birkaç ay giyeceği şeye çok para harcamak istemiyorum
önce (486 puan) tarafından
Aynı mantiktayim. Çocuklar çabuk büyüyor ve kıyafetler absürt fiyatlarda. İnsanın gücü yetmiyor.
0 oy
(228 puan) tarafından
Durumum olmasa alırdım ama alacak durumum olduğu için tercih etmiyorum geçenler de halamın kızının kıyafetlerini verdi onları da başka ihtiyacı olanlara verdim temiz gözükse de benim içime sinmiyor 
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Yenisini alabilecek durumum var ama yüksek fiyatlı şeylerde özellikle az kullanılmış yada yeni etiketlide satiliyor o şekilde alıyorum israfa gerek yok sonuçta aldığımı beyaz sirkede bekletiyorum zaten bebeğimin kıyafetlerini 60 derecede yıkarım hep bir sorun yaşamadım 
0 oy
(4,917 puan) tarafından
Ben alirimda esim almaz astronot tulum alicaktim esimede dedim hayir dedi gitti sıfir aldik kac kez giydi 5 belki 6 kez simdi baza alti bekliyor belki ikinci el alsam belki icim acimazdi o kadar 
(693 puan) tarafından
Ben etiketli 300 tl ye aldım bir tane. Normalde çok pahallı
(4,917 puan) tarafından
Evet canim bende 2 sene once 500 almistim simdi 1000 den asagi yoktur
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Aldım aliyorum. Önceden durum vardı gene aldım cünkü yazın parka bahceye cıkınca aşırı eskiyordu. Ama şimdi durum çok yok gene aliyorum. 
0 oy
(222 puan) tarafından
Almazdim çünkü günümüzde **** vakaları yada kıyafetlerden bulaşan hastalıklar çok fazla var o yuzden almam
0 oy
(36 puan) tarafından
Daha bir ay önce bot aldım ben. Çok pahalıydı çünkü aslında çok pahalı değil belki ama bizim bütçemize uygun değildi. Borçluyuz 1000 liranın altında da bot bulamadım çocuğa, dolap değilde gardrops uygulamasından 180 liraya bot aldım oğluma. Tertemiz geldi zaten bi kere de yıkadım. Yapacak bir şey yok, zaten kışın çok dışarıya çıkmıyorlar ama hastane postane işi olunca illaki dolmuş, otobüs bekliyoruz yazlık ayakkabıyla olmazdı. Bende satıyorum, en azından bir şey satabilirsem süt bir, iki kilo sebze parası alıyorum da eve katkım oluyor. Hamile olduğum için çalışamıyorum çünkü 
0 oy
(4,318 puan) tarafından
Kızımın sıfır hiç giyilmemiş kıyafetleri var bende mi satsam etiketleri bile üzerinde uyguna satarım ben olsa alırım sıfır ürün ise

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 571 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde asllyd (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 452 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kbranur (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 361 göst.
0 oy
23 cevap 678 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde ⭐Beyza Nur⭐ (10,979 puan) tarafından soruldu